Het jaar van de prostaat | Eind post

15-12-2021

Deze post schrijf ik jullie omdat ik vond dat ik, zo eind 2021 en aan het einde van het jaar van de prostaat jullie toch nog even wat moest schrijven.

Het jaar van de prostaat: Wat is er gebeurd?

Toen ik begin dit jaar besloot het jaar van de prostaat uit te roepen dook ik er met vol enthousiasme in. Wat ik toen nog niet wist is dat er een aantal dingen anders gingen lopen dan wat mijn planning was. Ik denk dat we met zijn allen vast wel weten waar ik het over heb.

Buiten alles wat de wereld in zijn greep hield en ernstig beperkend werd voor bepaalde ideeen die ik had voor het jaar van de prostaat, waren er voor mij ook lichamelijk wat uitdagingen die zijn weerslag hebben gehad op de planning en uitvoer van dit jaar.

Nee, jullie bedankt!

Tegelijkertijd ben ik door jullie lieve en zeer gewaardeerde lezers overstelpt door vragen, opmerkingen, blije berichtjes en al het geweldigs dat ik van jullie heb mogen ontvangen. Het is echt heel erg fijn iets voor jullie te hebben kunnen betekenen. Dus daarvoor bedankt!

Het jaar van de prostaat: Een recap

Nee, geen video, maar wel een geschreven samenvatting van wat ik dit jaar allemaal aan prostaatgerelateerde zaken heb mogen schrijven voor jullie. Zie het als een naslagwerk voor de komende tijd, een verzamelpost, nou ja, hoe je het ook wil omschrijven.

Lessen in prostaatplezier

De lessen die ik heb geschreven, of nou ja, een gids over hoe je bezig kan gaan met je prostaat en kan gaan genieten zijn voor het jaar van de prostaat toch wel het belangrijkste. Mocht je ze nog niet gezien hebben dan is dit natuurlijk je kans en kan je ook een korte samenvatting lezen van waar de les over gaat.

Les 1

Lessen in prostaatplezier 1: HygiΓ«ne en eerste voorbereiding

In deze les vertel ik over hoe je jezelf kan voorbereiden om op een fijne en schone manier aan de gang te gaan met je prostaat. Ik behandel dingen als: Wat is handig om te eten en moet je jezelf spoelen met een anaaldouche of klysma?

Les 2

Lessen in prostaatplezier 1: It’s all in the mind, or is it?

Een van de belangrijkste zaken bij anaal spel, en dus ook bij prostaatstimulatie is ontspanning. Hoe je kan ontspannen, wat daar de voordelen van zijn en dat soort dingen

Les 3

Lessen in prostaatplezier 3: Stop het maar in je kont

In deze les gaan β€œwe” eindelijk over tot penetratie, heb ik het over veiligheid, hoe je kan liggen om anale penetratie makkelijker te maken

Les 4

Lessen in prostaatplezier 4: Je prostaat stimuleren

De les die volgens velen de belangrijkste is, want hoe voelt het nou als je je prostaat stimuleert, hoe kan je het doen, alle dingen die je eigenlijk echt wil weten.

Prostaatspeeltjes in het jaar van de prostaat.


En natuurlijk heb ik dit jaar extra veel prostaatspeeltjes gereviewed. Dat kan ook niet anders in het jaar van de prostaat natuurlijk.

Een lijstje, want lijstjes zijn fijn!

Toys die je niet mag missen als je een prostaat hebt.

Als ik je alleen maar seksspeeltjes zou tonen die ik dit jaar getest zou hebben dan zou ik je prostaat te kort doen. Dus ook nog even wat speciale vermeldingen voor seksspeeltjes die jij (je partner) en je prostaat niet mogen missen.

Njoy Pure Wand

De njoy pure wand is een gebogen dildo. Aan de ene kant heeft 'ie een grotere kop dan aan de andere kant.

Al jaren, en nog steeds de allerbeste dildo, G-spot en P-spot stimulator op de markt. Zonder enige twijfel. Er is een tijdje zelfs een tekort geweest aan deze geweldige stalen dildo. Gelukkig is dat probleem nu opgelost en kan je hem bij verschillende winkels gewoon weer aanschaffen. Maar pas wel op voor neppers. De Njoy Purewand is namelijk niet heel goedkoop en er is veel namaak op de markt.

Lees mijn review over de Njoy Purewand

Aneros Vice 2

Aneros vice 2

De Aneros Vice 2 is echt zonder twijfel een van de beste prostaatvibrators op de markt. De trillingen zijn just right, de vorm en het formaat maakt hem voor iedereen toegankelijk, ook als je nog niet superervaren bent met anale dingen. Kortom een must have. En nog beter, hij heeft een afstandsbediening en een knop om je net ff over dat laatste randje heen te jagen (WHUHU).

Lees mijn review over de Aneros Vice 2

Lelo Loki Wave

Lelo loki wave

In de categorie an oldy but a goodie toch ook de Lelo Loki Wave. Gewoon door wat hij kan, en vooral: hoe dat voelt. Het is gewoon heel fijn. Misschien niet voor de beginner, vooral omdat hij best wel wat formaat heeft, maar als je hem eenmaal aankan, oh boy!

Lees mijn review over de Lelo Loki Wave

De toekomst van het jaar van de prostaat

Is het hier allemaal mee ten einde? Het is immers bijna 2022, en dus niet meer het jaar van de prostaat.

Het antwoord is natuurlijk nee, ook de komende jaren moat het taboe van prostaatstimulatie voor iedereen die een prostaat heeft doorbroken worden. Hopelijk mag ik jullie komend jaar dan ook nog regelmatig tracteren op reviews, maar ook op andere informatieve stukken over de prostaat, het spelen ermee en alles daar omheen. Blijf dus vooral meelezen.

Vragen? Stel ze!

Ik heb het ook al regelmatig in andere prostaatgerelateerde stukken geschreven, en jullie doen het ook met regelmaat. Maar nogmaals: Als je iets wil weten, iets behandelt wil hebben, een opmerking hebt, laat het mij weten. Het makkelijkst doe je dat via ons contactformulier, maar je mag natuurlijk ook altijd contact met mij opnemen via Twitter, Instagram, Reddit of natuurlijk via de comments onder mijn posts. Dus wees vooral niet verlegen en stel je vraag!

Jay

Jay is de persoon achter Tess Tesst die verantwoordelijk is voor het testen van, en schrijven over seksspeeltjes die gericht zijn op de penis en de prostaat.

Omdat Jay ook kinkster is zal hij van tijd tot tijd ook een review of artikel schrijven over Kink en BDSM en alles wat daar bij komt kijken

Buiten zijn talent voor testen en schrijven over seks, seksualiteit, BDSM en natuurlijk seksspeeltjes, is hij ook verantwoordelijk voor het technisch onderhoud, de marketing en nog veel meer andere zaken binnen Tess Tesst en veel andere websites van zijn klanten.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.