Lessen in prostaat plezier Les 3: Stop het maar in je kont!

31-03-2021

Als ik zo de berichten lees is het hoog tijd voor wat door de meesten van jullie wordt omschreven als “het echte werk”, en nu je schoon bent, en helemaal zen relaxed, wordt het tijd om toch echt wat in je kont te gaan stoppen. En hoewel dit alles natuurlijk over prostaatstimulatie gaat kan je tips en informatie ook toepassen op het gebied van alle anale penetratie, ook als je toevallig geen prostaat bezit.

Veiligheid voor alles

Ja sorry, saai stukje, maar aangezien jullie straks hopelijk van alles in je kont gaan proppen omdat ik keihard het taboe heb doorbroken, is het wel van belang dat je dit weet, onthoud en vooral ook toepast.

Ik ga straks wat praktische voorbeelden noemen van seksspeeltjes die zich uitermate goed lenen voor anale penetratie omdat ze daarvoor gemaakt zijn, en dat laatste is uitermate belangrijk. Bij anale penetratie wil je namelijk niet dat er iets afbreekt of dat je speeltje doorschiet en je het vervolgens “kwijt” bent.

Mocht je denken, maar dat poep ik dan wel weer uit, nee dat is niet altijd het geval, en omdat je anus een kringspier is, kan het zelfs voorkomen dat je speeltje de andere kant op gedreven wordt en dan wordt het pas echt een probleem.

Kort samengevat, gebruik speeltjes van lichaamsveilige materialen (silicone, metaal, hout, glas etc) die gemaakt zijn voor anale penetratie. Zorg dus ook dat het uiteinde van de toy altijd veel breder is dan de kop van je toy, het liefst zo dat er een brede basis is die niet verder komt dan je bilspleet. Niet alleen jij zal mij bedanken, maar ook alle mensen die op de eerste hulp werken die toch met enige regelmaat speeltjes uit anussen moeten vissen, en dat is gewoon niet nodig als je “verantwoord” omgaat met wat we gaan doen.

Maar wat kan je dan WEL in je kont stoppen?

Het zal je verbazen, maar die “komkommer van zeven euro vijftig” dus echt niet. Nee, ook niet met een condoom er omheen.

Maar voor anale penetratie zijn er qua seksspeeltjes natuurlijk verschillende opties, en van al die opties heeft deze site echt best wel veel reviews. Voor het gemak classificeren ik het voor het doel van deze les even als: Buttplugs, Prostaatstimulators, Anaalvibrators en Dildo’s.

Nu kan ik een ellenlang verhaal vertellen over elke soort, maar dat ga ik niet doen, het gaat immers over prostaatstimulatie en dus zal dat de main focus zijn voor deze les. Let wel, er zijn veel dildo’s, anaalvibrators en buttplugs die OOK als prostaatstimulator gebruikt kunnen worden, deze passeren natuurlijk ook wel de revue, in de vorm van een specifieke toy van een specifiek merk.

De (eigenlijk niet) vuistregel           

Toen ik mij heel lang geleden verdiepte in anale stimulatie voor mensen met een penis en een prostaat dacht ik eerst dat het ging om zo goed mogelijk gevuld raken. Beelden van mensen die vuisten en armen in hun anus hadden zitten en een keihard prostaatorgasme beleefden waren de beelden die ik eerst zag, en je kan je voorstellen dat dat best wel even een drempel zou zijn geweest had ik dat blijven geloven. Wat blijkt nu prostaatstimulatie kan al met een (lange) vinger en geduld. Bij prostaatstimulatie gaat het dus meer over precisie dan om hoeveelheid vulling.

Wees dus niet bang dat je een enorme dildo of stimulator moet inbrengen, tenzij je al weet dat je dat wel lekker vindt natuurlijk, het hoeft allemaal niet zo groot te zijn.

Wat wel van belang is, bij alle anale penetratie is dat je wel genoeg glijmiddel moet gebruiken, aangezien de anus zichzelf niet voorziet van vocht om dit te doen. Welk glijmiddel je daarvoor kan gebruiken is deels afhankelijk van jouw voorkeur, en natuurlijk of jouw “toy of choice” ook compatible is met dat glijmiddel. Zie ook mijn artikel over glijmiddel van een tijdje terug.

En de dus WEL vuistregel is, gebruik glijmiddel, denk je dat je genoeg hebt? Doe nog een beetje meer! Op zowel de toy als op je anus, zo blijft alles ook relaxed.

Anale penetratie voel je wel, maar moet echt GEEN heftige pijn doen. Een beetje een ongemakkelijk gevoel is natuurlijk aanwezig, dat je het “voelt” hoort ook, maar stekende pijn of dingen van dien aard zijn niet okee, stop dus ook, probeer het later nog eens, misschien met eerst even een vinger of een kleiner seksspeeltje en daarna met de toy die je wil inbrengen. Je hoeft niet meteen een vrachtwagen te verstouwen, easy does it! Opwarmen is juist fijn!

Lichaamshouding

Wellicht dat het komt doordat het veel in porno te zien is, of misschien omdat men niet beter weet, maar op je rug liggen is niet de enige manier waarop je ontspannen iets anaal kan inbrengen, in tegendeel, zeker als je het “bij jezelf” doet zijn er veel fijnere houding.

Mijn persoonlijke favoriet is op mijn zij, met het onderste been gestrekt en het bovenste been omhoog in een soort van semi foetushouding. Op die manier kan ik overal bij en is mijn anus ook enorm ontspannen of te ontspannen. Ook als ik met partners iets anaals doe bij mijzelf lig ik het liefst op die manier. Als je dan even bezig bent en je lichaam geeft het zelf aan kan je natuurlijk andere houdingen innemen, dat is natuurlijk helemaal aan jou.

Heb jij een houding waarin je voelt dat je het meest ontspannen bent, en je nog overal bij kan? Dan is dat wellicht de houding voor jou. Mijn voorbeeld is hoe het voor mij werkt, het gaat erom dat het goed en ontspannen voelt.

Ja, hallo maar wat stop ik er nou in dan?

Begin klein, wil je meteen beginnen met het daadwerkelijk werken naar een Hands Free Orgasm (waarover meer in Les 4) dan kan je het beste beginnen met de kleine maar fijne Aneros Trident Helix, kan je al iets groters hebben of graag meteen heftig dingen doen, dan is de Alpha Male Milking Stick een aanrader, ga je liever voor vibraties, een vollere ervaring en een bewegende vinger? Dan is de Lelo Loki Wave misschien een leuke ervaring.

Heb je helemaal nog geen toys, wil of kan je ze niet aanschaffen? Dan werkt een vinger ook, die van iemand anders is nog lekkerder, maar dan moet je natuurlijk wel consent hebben.

Zo, kom maar op met die baanbrekende orgasmes!

En nu vraag je je natuurlijk af, hoe ga ik mijzelf dan brengen naar dat magische hoogtepunt dan een prostaatorgasme heet. Wel nu, die weg leer ik je in les 4!

De andere lessen

Misschien wil je bij het begin beginnen, of wil je nog eens een les doorlezen, natuurlijk kan dat. Hieronder een overzicht:

Artikelen en reviews die je misschien ook leuk vindt om te lezen

Jay

Jay is de persoon achter Tess Tesst die verantwoordelijk is voor het testen van, en schrijven over seksspeeltjes die gericht zijn op de penis en de prostaat.

Omdat Jay ook kinkster is zal hij van tijd tot tijd ook een review of artikel schrijven over Kink en BDSM en alles wat daar bij komt kijken

Buiten zijn talent voor testen en schrijven over seks, seksualiteit, BDSM en natuurlijk seksspeeltjes, is hij ook verantwoordelijk voor het technisch onderhoud, de marketing en nog veel meer andere zaken binnen Tess Tesst en veel andere websites van zijn klanten.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.