Reviews over Seksspeeltjes

Startroopers Voyager prostaat stimulator review

Startroopers Voyager prostaat stimulator review

De Startroopers Voyager prostaat stimulator is een toy die uit dezelfde lijn komt als de Startroopers Shuttle die ik eerder dit jaar mocht reviewen.

Natuurlijk is dan de vraag of Startroopers consequent een goed merk is, of dat het meer geluk dan wijsheid was toen de Shuttle werd bedacht en gemaakt.

Lees meer
We-Vibe Jive 2

We-Vibe Jive 2

Lang geleden schreef ik al een review over de We-Vibe Jive, maar nu is er een vernieuwde versie, de We-Vibe Jive 2. Nu ben ik, net als in 2017, nog steeds niet echt een fan van vibrerende eitjes, maar ik laat me graag verrassen dus ik was alsnog benieuwd naar deze...

Lees meer
Seiraku OnaEki 370 glijmiddel review

Seiraku OnaEki 370 glijmiddel review

Met het Seiraku OnaEki 370 glijmiddel waag ik mij weer eens aan een glijmiddel review. Die ik, zoals ik in elke glijmiddelreview tot nu toe wel heb geschreven, best lastig vindt. Vooral om dat glijmiddel echt zo persoonlijk is.

Niet alleen om de ingrediรซnten of een allergie, of het nu om waterbasis of siliconeglijmiddel is, voor iedereen is de ervaring anders. Daarbij komt dan ook nog het feit dat niet elk glijmiddel compatibel is met elk seksspeeltje, maar ook nog dat de consistentie van je glijmiddel een impact heeft op hoe je je toy ervaart.

Lees meer
Dreamtoys Nude Ace

Dreamtoys Nude Ace

De Dreamtoys Nude Ace wordt aangeprezen als een clitorisvibrator. Nu hou ik echt van clitorisvibrators, maar door het design van deze sextoy zag ik wel meer mogelijkheden. Ik was heel benieuwd of de Nude Ace inderdaad aan mijn verwachtingen zou kunnen voldoen. Ik...

Lees meer
Sex Slave Sea Monster masturbator review

Sex Slave Sea Monster masturbator review

De Sex Slave Sea Monster masturbator brengt zo begin juli 2024 weer een Japantoy review naar www.tesstesst.nl. Deze masturbator heeft van alle toys die ik de afgelopen driehonderdenzesenzestig dagen heb gereviewed toch wel een heel hoog, what the f*ck gehalte....

Lees meer
Womanizer Blend

Womanizer Blend

Zoals je misschien weet, ben ik groot fan van mijn Womanizer Duo. Dit is ook echt de toy die ik zelf het vaakst gebruik van al mijn toys, en dat zijn er nogal wat. Maar nu is er een nieuwe Womanizer die best wel op de Duo lijkt: de Womanizer Blend. Het gaat om een wat...

Lees meer
ElectroPebble XPF set review

ElectroPebble XPF set review

Met de ElectroPebble XPF mag ik weer eens mijn toch wel favoriete onderwerp E-stim aanraken. Wat al een tijdje in het vat zat is dan toch eindelijk zover, ik mag niet alleen een powerbox reviewen, maar gewoon een hele set, namelijk de ElectroPebble XPF van E-stim.co.uk

Lees meer
Golden Hour Fist Fuck Butt Plug Extremeo

Golden Hour Fist Fuck Butt Plug Extremeo

Een gouden vuist! Hoe leuk is dat? Ik vind de Golden Hour Fist Fuck Butt Plug Extremeo er echt supertof uitzien. MEO heeft niet alleen BDSM-toys, maar ook sextoys en dildo's zoals deze vuistdildo. Ik kreeg 'm van MEO, vandaar de naam Extremeo ook. Ik moest daar wel om...

Lees meer
You2Toys Fabulous Duovibrator

You2Toys Fabulous Duovibrator

Een duovibrator, of tarzanvibrator of rabbitvibrator, net hoe je het wil noemen, is natuurlijk al lang geen nieuw concept meer. Maar toen ik deze You2Toys Fabulous Duovibrator zag, vond ik dat toch helemaal leuk, omdat ie er echt anders dan anders uitziet. Het deel...

Lees meer
TENGA Flip Orb Sunset Orange en Flip Orb Ocean Blue review

TENGA Flip Orb Sunset Orange en Flip Orb Ocean Blue review

Met de TENGA Flip Orb Sunset Orange en Flip Orb Ocean Blue krijgen jullie vandaag een review over niet een maar twee Tenga toys te lezen.

Heel even dacht ik nog om deze twee nieuwe masturbators van een van mijn favoriete merken, TENGA, apart te reviewen, maar wellicht is het ook gewoon leuk om beide tegelijkertijd te testen en jullie te voorzien van de resultaten.

Lees meer

Seksspeeltjes

Een seksspeeltje, sextoy of slaapkamerspeeltje is een voorwerp of apparaat dat hoofdzakelijk wordt gebruikt voor menselijk seksueel genoegen.

Seksspeeltjes in de historie

In 2005 werd in een grot in Duitsland een ontdekking gedaan, een aantal stukken steen die perfect in elkaar bleken te passen, samen vormden ze wat werd omschreven als een “tamelijk perfecte penis”. Met deze ontdekking werd mogelijk het oudste seksspeeltje ter wereld ontdekt. Deze stenen penis stamt uit het stenen tijdperk, en hoewel er wetenschappelijk niet bewezen kan worden waar dit zogenaamde ijstijdstokje voor gebruikt werd laat het weinig aan de verbeelding over.

De historie over het gebruik van seksspeeltjes in de oudheid is sowieso lastig te achterhalen, er ruste vroeger ook al een taboe op en er wordt dus zelden over het gebruik van seksspeeltjes geschreven.

Het eerste tastbare bewijs van het gebruik van een seksspeeltje als de dildo is de Griekse komedie Lysistrata (411 voor christus) waarin het gebruik van een dildo wordt omschreven omdat de vrouwen van soldaten hen willen dwingen tot vrede door geen seks meer met hen te hebben totdat iedereen het daarover akkoord is.ย  Iedereen stond achter dit plan, maar er moest wel nog bevrediging zijn voor de vrouwen in dit stuk, en daarmee werd de eerste verwijzing naar een dildo op papier gezet.

De vibratorย  werd pas na de tweede wereldoorlog echt populair als go to seksspeeltje. Een van de meest beroemde vibrators, deย magic wand kwam in 1968 op de markt en werd gemaakt door Hitachi. Natuurlijk werd er niet open en bloot gesteld dat het hier om seks speelgoed zou gaan, je kon er heel goed je benen, armen en rug mee masseren.

Seksspeeltjes op Tess Tesst

Natuurlijk kan je op onze site allerlei seksspeeltjes vinden, de klassiekers als Dildos, Vibrators en Masturbators, maar we testen natuurlijk ook graag seksspeeltjes die minder bekend zijn, of waar een taboe op rust, zoals bijvoorbeeld Prostaatstimulators en andere anale seksspeeltjes.

Reviews

De Beste Seksspeeltjes

Steun Tess Tesst