Over tesstesst.nl

Het ontstaan

Tess tesst is ontstaan uit een passie (of obsessie, het is net hoe je het bekijkt ;-)) voor sextoys. Sommige mensen zijn gadgetfreaks, ik ben sextoyfreak. Als er een nieuwe sextoy is, ben ik gelijk enorm nieuwsgierig naar hoe die toy zou zijn. Combineer dat met een voorliefde voor schrijven en ervaringen delen, en tadaa, daar heb je een sextoy reviewer!

Hoe gaat tesstesst.nl te werk?

Een bedrijf stuurt mij een toy op in ruil voor een eerlijke review. Ik test de toy zelf en schrijf een blog over wat mijn persoonlijke ervaring met deze toy is, of dit nou heel goed, heel slecht, of misschien wel heel middelmatig. Ik werk hiervoor met verschillende bedrijven samen en blijf zelf altijd onafhankelijk en zelfstandig. Natuurlijk zijn er ook veel leuke toys mensen met een penis, die kan ik zelf niet testen, dus dat doet Jay, en hij schrijft hier dan ook een eerlijke review over.

Overigens test ik niet alleen sextoys, maar ook fetish feesten, glijmiddelen & andere middelen, bdsm speeltjes, boeken en wat er nog maar meer voorbij komt.

Ervaring

Ik heb zo’n tien jaar in verschillende sexshops gewerkt, op die manier heb ik veel geleerd over alle soorten toys. Ook nu zorg ik natuurlijk dat ik altijd op de hoogte ben van alle ins & outs op sextoy gebied. Natuurlijk ben ik dus zelf ook al jaren een fervent gebruikster van diverse sextoys. Ook Jay heeft de nodige ervaring met het gebruik van sextoys en deelt zijn visie hierover graag.

Doel

Het doel van tesstesst.nl is het delen van ervaringen en het bewust maken van hoeveel verschillende sextoys er zijn. Tegenwoordig zijn veel sextoys erg goed, maar daardoor ook vaak behoorlijk aan de prijs. Dan kan het erg fijn zijn om eerst een review te lezen, zodat je een beter idee kan krijgen of die toy misschien ook wat voor jou zou kunnen zijn, of misschien juist helemaal niet.
Een goede sextoy kan enorm veel plezier geven, het kan je helpen te ontdekken wat je lekker vind, het kan je seksleven (in je eentje of samen) leuker maken.

Verder hopen wij bij te dragen aan het doorbreken van het taboe om over seks, seksspeeltjes en masturberen te praten. Ook dit is gewoon deel van het leven. Een heel leuk en lekker deel zelfs, dus waarom zouden we daar stiekem over moeten doen? Weg met die schaamte!

Contact

Heb je vragen over (het gebruik van) sextoys of andere sexy stuff? Neem gerust contact met mij op via het contactformulier.

Bedrijven die geΓ―nteresseerd zijn in een samenwerking, kunnen daarvoor ook het contactformulier gebruiken.