Ik wist al vrij snel dat anale masturbatie aan mij was besteed, wat ik niet wist is wat een toy als de Lelo Loki Wave ook daadwerkelijk teweeg kan brengen.

Via willie.nl kreeg ik de Lelo Loki Wave in ruil voor een eerlijk review.

Lelo Loki Wave

Moet dat in mijn kont?

Ik schrok nogal toen ik de Loki Wave voor het eerst in handen kreeg, want het dikste gedeelte is ook letterlijk best wel dik.IMG 20170622 172915 300x300 - Lelo Loki Wave

Hoewel ik inmiddels niet meer zo groen ben op het gebied van dingen in je kont vond ik de Lelo toch vrij fors. Dat komt voornamelijk omdat hij dat ook is.

Van de initiële size shock bekomen kan ik melden dat de Loki verder van mooi (in mijn geval) blauw zijdezacht siliconen is gemaakt, ik heb al aardig wat siliconen gevoeld, maar dit voelt best wel lekker, bijna opwindend.

Natuurlijk is de Loki bijna helemaal waterdicht en kan hij worden opgeladen dmv een usb oplader, enige nadeel hier vind ik dat er een “ouderwetse” pin-stekker aan zit ipv van een micro usb, ik snap daar de esthetische beslissing wel in, gebruiksvriendelijk is het niet per se aangezien je de oplaad stekker dus niet zomaar kan wisselen.

Ander nadeel vind ik is dat de usb stekker die is meegeleverd een heel kort draadje heeft en je dus niet heel veel ruimte hebt tussen stopcontact en plek waar je de Lelo wil neerleggen.

De Lelo Loki Wave maakt van anale/P-spot masturbatie een hele nieuwe ervaring.

Zoals gezegd ik heb al heel wat dingen in mijn kont mogen ervaren, voornamelijk vibrerende/stille dingen, die mij vanwege gebrek aan bereik (mijn prostaat zit blijkbaar iets dieper dan normaal ofzo)  of wat voor reden dan ook wel konden bekoren maar nou niet bepaald mind blowing waren.

De Loki is al door meer mensen getest en iedereen geeft eigenlijk aan dat het een geniale toy is, mits je van anale dingen houdt natuurlijk. Hulde voor de designers van deze sextoy dus!

De feature die de Lelo Loki Wave uniek maakt is de “come hither” beweging die deze toy kan maken. Waar anderen dat proberen dmv roterende balletjes beweegt de Loki Wave daadwerkelijk heen en weer, en is het net of iemand met zijn (hele dikke misvormde) vinger je prostaat masseert.

Geloof mij, dat gevoel is echt haast niet te omschrijven geil, behalve dan dat het voelt alsof je ENORM moet plassen. Daarna, als je dat even uit je hoofd kan zetten (ga van tevoren dus echt ff plassen dat je zeker weet dat je niet echt moet), is het daarna alleen maar bloed en bloed geil.

Aan de slag met de Lelo Loki Wave

IMG 20170622 172635 300x300 - Lelo Loki WaveMensen die mij kennen weten dat ik bij tijd en wijle niet al teveel geduld heb, vooral niet als het gaat om masturbatie e.d. hoewel ik al eerder advies heb gegeven over niet te snel dingen in je kont willen stoppen maakte ik die fout deze keer dus wel.

Ik had dus een beetje AU, nou gewoon meer ARGH DAT PAST NIET AU AU, NEE, AU! Echter is die au tegenwoordig snel weer weg als ik maar ontspan, dus na 5 minuten diep ademhalen mijn spirit-dildo aangeroepen te hebben (of was dat nou spirit animal?) heb ik de volgende poging ondernomen. En met VEEL glijmiddel en ontspanning was het dikste gedeelte van de Loki Wave met toch wel enig doorbijten zo maar in mijn kont geschoven. Daarna was het eigenlijk alleen nog maar lekker.

Hey pssst, kom eens

Althans, ik dacht dat ik ENORM moest plassen, maar dat geeft alleen maar aan dat deze toy in tegenstelling tot anderen EINDELIJK eens precies de goede plek te pakken had. Nadat ik mijn handen ontdaan had van surplus glijmiddel (tell me guys and girls, hoe doen jullie dat zonder kliederen?) moest ik even zoeken naar de knopjes maar kon de Lelo aan.

Het eerste standje was vibratie en ik was niet heel erg onder de indruk, en na een minuut of wat zette ik het volgende standje aan en ging de Loki voor het eerst “wenken” (come hitheren is slecht Nederlands, maar klinkt toch veel geiler), ik zag meteen sterretjes en moest een paar keer diep ademhalen, niet van de pijn, maar meer van het genot, dat ineens door mijn hele lichaam schoot. Het is voor mij zelfs zo heftig dat ik moeite heb met simpele taken als porno kijken etc, wat ik dan ook maar opgaf, en gewoon ben gaan genieten van de sensatie.

Je bent anders mooi

Ik wist al dat p-spot masturbatie heel anders werkt dan gewone masturbatie, je kan namelijk een p-spot orgasme krijgen, dat is, volgens velen, een orgasme zonder dat je een harde lul hebt of dat je zelfs maar je lul stimuleert. Ik heb dit eerlijk gezegd nog niet bereikt, dat is voornamelijk een gebrek aan geduld, en aan tijd, want op deze manier masturberen duurt lang, het is niet het “wam, bam, thank you ma’am” geweld van jezelf aftrekken of een masturbator die je lul stimuleert gebruiken. Het duurt en het duurt, en dan duurt het nog langer, en als je je kan ontspannen en van het gevoel houdt maakt dat niet uit, want het is heerlijk.IMG 20170622 174448 300x300 - Lelo Loki Wave

Raar, maar heerlijk. Ik heb dit in totaal zo’n 40 minuten vol gehouden, je voelt je orgasme langzaam opbouwen, het is heerlijk, maar ik denk dat ik zo maar een uur kan liggen (misschien wel langer, en dat is prima) voordat ik de piek en dus het orgasme bereik. Ik was inmiddels zo geil geworden dat ik gewoon moest rukken en dat ook heb gedaan. De combinatie van een goed gestimuleerde prostaat en een “gewoon” orgasme is echt zo mindblowing, voornamelijk omdat je lichaam echt nieuwe sensaties ervaart, je ejaculeert ook veel heftiger en ja ook meer (althans ik dan) en het is niet te vergelijken met een “normaal” orgasme. Ik voelde mij high en gelukzalig, later bleek dat dit gevoel nog wel een paar dagen op de achtergrond aanwezig was, samen met het “hurt so good” gevoel aan mijn kont. Ik wil dit vaker, en meer en vaker.

Alleen maar jubelzang?

Het orgasme dat ik kreeg maakt dat ik haast zou vergeten kritisch te zijn, maar ik moet toch ook eerlijk zijn dat er wat minpunten zijn aan deze toy.

Ik vind de bediening echt ruk, er zijn zoveel standjes die je kan gebruiken, met en zonder “wenken”, maar ik kan bijna niet bij de knopjes als de Lelo Loki Wave in mijn kont zit, dat zegt wat over mijn lenigheid vast, maar echt comfortabel is anders. Je hebt niets aan allemaal standjes als je de knopjes niet eens kan bedienen.

Verder zit er een nadeel aan het “wenken”, en dat is het geluid, de toy maakt op zich niet zo heel veel geluid voor de stevige vibraties die hij geeft, maar als het “wenken” aan gaat heb je het gevoel dat er een astmatische robot met artritis je kont aan het vingeren is. Het is gewoon irritant, niet dermate dat het je plezier verstoort, maar als ze dat geluid oplossen wordt het toch echt wel geiler.

Conclusie

De Lelo Loki Wave is een must have voor de serieuze anaal liefhebber, mits je natuurlijk een prostaat hebt, dat is wel een voorwaarde. De toy vereist qua inbrengen veel oefening, nog meer glijmiddel en geduld, maar daarna wil je niet anders meer, of althans, vaak de Loki Wave. Het is gewoon zo enorm lekker. Het geluid en de moeite met bediening neem ik dan ook voor lief. Het is het gewoon zo waard!

Je kan de Lelo Loki Wave kopen bij Willie.nl 

 

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

3 Reacties
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
Alle comments
Mark
Mark
25-08-2017 17:44

Hoi Jay,

Komt de Loki ook voorbij de prostaat? Zodat je hem er overheen kunt halen / stoten? Of komt hij daar niet diep genoeg voor?

Groet,
Mark

trackback
05-09-2017 12:10

[…] is mijn kontje aardig wat gewend, en zeker na de Lelo Loki Wave is de kleine G Pop dan ook niet zo heel erg moeilijk in te brengen, er zijn mensen in mijn directe […]

trackback
28-11-2017 12:10

[…] Loki Wave was in staat mij te vervoeren, maar ondanks dat de Hamsa “allemaal handwerk” is doet deze dildo […]

trackback
28-11-2017 15:10

[…] Loki Wave was in staat mij te vervoeren, maar ondanks dat de Hamsa “allemaal handwerk” is doet deze dildo […]

trackback
18-12-2017 13:10

[…] 3. Lelo Loki Wave […]

trackback
17-10-2018 13:15

[…] Mocht je nog nooit van PicoBong hebben gehoord dan zal het je misschien verbazen dat dit merk eigenlijk gewoon van Lelo is. We kennen Lelo natuurlijk van een aantal geweldige toys, waaronder natuurlijk een van mijn absolute favorieten: De Lelo Loki Wave. […]

Nuttige Links Categorieën

Adverteer hier

Wil jij hier adverteren? 

0
We horen graag je mening, laat een comment achterx
()
x

Pin It on Pinterest

Share This