Top 5 beste Dildo’s voor anaal gebruik

08-11-2023

In dit artikel vind je de top 5 beste Dildo’s voor anaal gebruik.

Anale seks is lekker, tenminste als je van houdt. En natuurlijk is anale seks ook iets wat je kan doen als je aan het masturberen bent.

Bij al deze dildo’s is nagedacht over de vorm, de veiligheid, en natuurlijk hoe lekker ze zijn.

Omdat ik (Jay) dit schrijf, hou ik ook rekening met de mogelijkheid van prostaat stimulatie, maar ook als je geen prostaat hebt zijn deze dildo’s absoluut een aanrader.

Top 5 beste dildo’s voor anaal gebruik

En dan nu de top 5, beginnende bij nummer 5 en eindigend, bij, ja je raadt het nooit, inderdaad nummer 1.

Ik heb geprobeerd om zo divers mogelijk in te steken (pun intended).

Top 5 dildo’s voor anaal gebruik #5: Fun Factory Amor Pride Edition

De fun factory amor pride naast een lipstick

Begin de dag met een regenboog. Of gebruik de Fun Factory Amor Pride edition als een leuke dildo voor anaal gebruik. Niet per se voor de allereerste penetratie met zijn 3,7 cm diameter, maar evengoed leuk voor de beginner.

Ook is de vorm ideaal voor P-spot stimulatie, dus wie wil dit nu niet? Komt ook nog even bij dat hij nog goed betaalbaar is ook. En omdat het Fun Factory is, is hij natuurlijk helemaal van hoogwaardig silicone gemaakt.

Lees de review van de Fun Factory Amor Pride Edition

Je koopt de Fun Factory Amor Pride Edition voor € 31,26 bij Easytoys.nl

Top 5 dildo’s voor anaal gebruik #4: Ylva & Dite Swan

Ylva & dite swan

Als we het dan toch over hoogwaardig silicone hebben, dan mag een dildo van Ylva & Dite niet missen.

De Ylva & Dite Swan is zeer zeker niet voor de beginner, maar als je hem kan hebben is hij echt heel lekker voor je P-spot (en trouwens ook voor je G-spot!). Verkrijgbaar in verschillende kekke kleurtjes ook nog. Helemaal geweldig toch?

Lees de review over de Ylva & Dite Swan Dildo

Je koopt de Ylva & Dite Swan dildo bij Bol.com voor € 55,95

Top 5 dildo’s voor anaal gebruik #3: Fun Factory Limba Flex

De fun factory limba flex large naast de limba flex medium en small

Fun Factory is toch wel een beetje de koning van de bekende silicone sextoys. En met de Limba Flex Serie hebben ze ook wel echt iets geniaals op de markt gebracht.

Inmiddels verkrijgbaar in 3 verschillende maten, verstelbaar, bodysafe, en erg lekker. Wie wil dat nou niet?

Lees de review over de Limba Flex Small & Medium

Lees de review over de Limba Flex Large

Je koopt de Fun Factory Limba Flex bij Loveware vanaf € 49,90

Top 5 dildo’s voor anaal gebruik #2: Prisms Erotics Hamsa

De Hamsa is een dildo die ik echt jaren geleden al mocht reviewen en nog steeds een van mijn favorieten is. Toegankelijk voor iedereen van beginner tot vergevorderde. Gemaakt van glas, en met een handig handvat. Een absolute aanrader.

Lees de review over de Prisms Erotics Hamsa

Je koopt de Hamsa bij Easytoys voor €67,99

Top 5 dildo’s voor anaal gebruik #1:

Vaste lezers van onze reviews en artikelen zullen niet heel erg verbaasd zijn dat de Njoy Purewand (weer) op nummer 1 staat.

En wat kan ik er nog meer over zeggen dan dat hij geweldig is, ongeacht welke hardware je hebt. Deze metalen dildo maakt alles geweldig.

Lees de review over de Njoy Purewand door Tess

Lees de review over de Njoy Purewand door Jay

Je koopt de Njoy Purewand bij Easytoys voor € 160

Dildo voor anaal gebruik: Extra Tips

Of je nu gaat voor een van de dildo’s die ik hier in deze top 5 neerzette, of zelf op zoek gaat naar een dildo die past bij wat jouw voorkeur is, let wel op een aantal dingen. En ja, we blijven dit maar herhalen, want het is gewoon belangrijk:

  • Let op het materiaal: Silicone, Glas en Metaal zijn over het algemeen bodysafe. Dildo’s gemaakt van TPE/Fantaflesh/Jelly zijn wel lekker zacht, maar ook giftig en poreus en dus absoluut niet bodysafe
  • Let op de vorm: Als je veilig gebruik wil maken van een dildo voor anale seks, let er dan op dat het uiteinde uitloopt in een verbreding dat voorkomt doorschieten (en kwijtraken).
  • Gebruik voor Silicone dildo’s glijmiddel op waterbasis, gebruik je een glazen of metalen dildo, dan kan je ook glijmiddel op silicone-basis gebruiken, dat is bij anaal gebruik vaak prettig omdat dit niet opdroogt en blijft glijden.

Wil jij Tess Tesst helpen?

Als je een sextoy gaat bestellen, of een willekeurig product bij Bol.com, zou je me echt heel erg helpen als je dat via een van de linkjes hieronder doet. Van elke aankoop die je via zo’n linkje doet, krijg ik een klein percentage. Het kost jou helemaal niks en je merkt er verder ook niks van. Het is helemaal anoniem, dus ik krijg geen gegevens van jou te zien. Op die manier help je Tess Tesst zonder dat het jou iets kost en zorg je ervoor dat deze site kan blijven bestaan. Dankjewel!

Bol.com

Loveware.be

BDSMstore.nl

Christine Le Duc

EASYtoys.nl

Erovibes.nl

E-Stim Systems

Euphoria-erotiek.nl

Motsutoys

Mister B

Orion

Willie.nl

Lovehoney

SelfDelve

Tantus

Hydromax Bathmate

Pabo

Amazon.nl

Jay

Jay is de persoon achter Tess Tesst die verantwoordelijk is voor het testen van, en schrijven over seksspeeltjes die gericht zijn op de penis en de prostaat.

Omdat Jay ook kinkster is zal hij van tijd tot tijd ook een review of artikel schrijven over Kink en BDSM en alles wat daar bij komt kijken

Buiten zijn talent voor testen en schrijven over seks, seksualiteit, BDSM en natuurlijk seksspeeltjes, is hij ook verantwoordelijk voor het technisch onderhoud, de marketing en nog veel meer andere zaken binnen Tess Tesst en veel andere websites van zijn klanten.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.