Over Jay Tesst

Over Jay Tesst: Persoonlijke specificaties

Geboren in 1978, dus, nou, reken maar uit hoe oud ik op dit moment ben. Vader van twee kinderen, waarvan één autistisch is en ADHD heeft. En één gender-fluid of transgender is (is nog geen conclusie over getrokken).

Maakt dat uit? Nee, maar het is een about me, en dus schrijf ik op wat ik op wil schrijven. Evengoed, ondanks dat het niet uitmaakt, maakt het de uitdagingen van het vaderschap wellicht iets groter dan die van een “normale” vader, maar goed.

Ik haat het woord normaal, het is anders, veel hetzelfde, maar nooit gelijk.

Verder ben ik natuurlijk getrouwd met de vrouw wiens naam deze site draagt. Tess, waar ik elke dag toch weer lol, ellende, verdriet, maar vooral ook heel veel blijdschap mee mag beleven.

Verder is mijn eigen seksualiteit misschien iets waar je je over verwondert, en zo niet, dan kan je dit stukje misschien skippen, maar ik ga het toch zeker wel schrijven.

Ik ben namelijk panseksueel. Wat inhoudt dat ik val op mensen, niet op geslachten of geslachtskenmerken. Heel hip gezegd, ik ben “genderblind” (maar heb daar dus geen hond of stokje voor nodig), maar natuurlijk heb ik wel lichaamsdelen waar ik in bepaalde mate meer of minder opgewonden van kan raken.

Verder heb ik een aantal passies: muziek, fotografie, gaming, internet (en de ontwikkeling daarvan) en soms ga ik graag (semi) offline om heerlijk een boek te lezen (maar wel op een eReader natuurlijk).

Jay van tesstesst. Nl

Over Jay Tesst: Functionele omschrijving

Ook wel, wat de fack doe je op deze site dan?

Nou, best wel veel.

Jullie kennen mij natuurlijk allereerst als Nederlands enige beroepsmatige Mannelijke seksspeeltjes tester, en ja mannelijk is heel genderspecifiek, en daar doe ik normaal gesproken niet aan, maar ik identificeer mijzelf wel als man.

Voor de wat minder gender-focused omschrijving ben ik dus Nederlands enige beroepsmatige seksspeeltjes tester in bezit van een penis, ballen en een prostaat.

Je snapt dan dus ook dat ik de persoon ben die de meeste reviews schrijft die je kan terugvinden in onze categorieën Voor de penis en Prostaatstimulators.

Maar hoewel het toy testen inmiddels bijna een dag-(nou ja nacht)taak is geworden doe ik nog veel meer.

Vanuit mijn werkervaring voordat ik deel uitmaakte van deze website, run ik de technische kant van deze website (WordPress dev), ben ik verantwoordelijk voor advertenties op onze website (bannermanagement), verzorg ik zelf de SEO en SEM voor tesstesst.nl en doe ik nog verder een hele hoop taken achter de schermen.

Buiten mijn activiteiten voor Tess Tesst, mag ik mijn SEO, copywriting, design en andere internet skills ook nog voor andere mensen toepassen. Heb je interesse in mijn diensten? Stuur mij dan even een berichtje.

Mijn specialisatie daar? Nou kijk op de site; Maar SEO, Fotografie, Copywriting en Internet Techniek, ik kan het allemaal, doe het graag, en help graag mensen binnen de LGBTQIA en kinkwereld, maar natuurlijk ook gewoon iedereen die mijn skills wil gebruiken.

Buiten dit alles ben ik ook goed te vinden op social media, waar ik op allerlei sites probeer mensen met raad en daad bij te staan. Dat kan zijn advies over seks, seksualiteit of natuurlijk seksspeeltjes. Maar ook het delen van kennis over SEO in de seks/erotiek branch, tot nou, eigenlijk vind ik het gewoon leuk om sociaal te doen met mensen op het internet.

Je kan mij dan ook vinden op de volgende social-mediakanalen:

Over Jay Tesst: Jay in het wild

Buiten de standaard social-mediakanalen kan je mij ook vinden op beurzen, evenementen en (internationale) podcasts.

Verder zal je mij (en natuurlijk tess) vinden in allerlei andere tijdschriften en nieuwsbladen, vooral omdat wij ons proberen in te zetten voor een betere wereld op het gebied van gender, seks en seksualiteit. We zijn geen seksuologen, pretenderen we ook niet, maar we hebben wel een enorme hoeveelheid hands-on ervaring, kink, seks, sekstoys en alles daaromheen.

Mocht je je afvragen waar en in welke media we al zijn verschenen, kijk dan op onze pagina, Tess Tesst in de media.

Over Jay Tesst: Dingen die ik geschreven heb

Natuurlijk kan je gewoon in de categorieën van deze website neuzen en kom je dan vanzelf allemaal werk van mijn hand tegen. Echter wil ik er toch een aantal hoogte (en dieptepunten) uithalen, zodat je ook snel ziet wat ik allemaal (kan) schrijven.

Mijn allereerste artikel voor deze site: ToyJoy Manpower stroker: https://www.tesstesst.nl/male-toys/toyjoy-manpower-superstroker-wave/

Ik schreef voorheen ook nog wel eens in het Engels: https://www.tesstesst.nl/toys-for-men/sextoy-review-jay-tenga-deepthroat-cup/

Ik schreef ook natuurlijk onze glijmiddelgids https://www.tesstesst.nl/wat-zit-er-in-mijn-glijmiddel/ en de cockring gids.

En soms maak ik mij ook enorm druk over condooms https://www.tesstesst.nl/artikelen/oh-jee-het-is-gebeurd-mijn-condoom-is-gescheurd/

Maar natuurlijk schrijf ik tegenwoordig ook nog van alles, dus kijk eens hier voor mijn laatste werk in onze categorie voor de penis of anders natuurlijk in de categorie Prostaat Stimulators.

En dan als laatste

Mocht je na al dit schriftelijke geweld op mijn “Wie is Jay Tesst” pagina, nog vragen hebben, stel ze dan gerust via een van mijn social media kanalen, of als je liever old school e-mailt, kan je dat doen via ons contactformulier.