Reviews over Kleding & Lingerie

Jumpsuit with Long Sleeves

Jumpsuit with Long Sleeves

In al die jaren dat ik reviews schrijf Γ©n in al die jaren dat ik naar kinky feestjes ga, heb ik nog nooit een catsuit aangehad. Lang heb ik gedacht dat het niks voor mijn lichaamstype zou zijn, maar inmiddels ben ik wel op het punt dat ik denk: draag gewoon wat je...

Lees meer
Strict Bondage Harness with Bows

Strict Bondage Harness with Bows

Ik ben best wel gek op bondage harnasjes. Je hebt ze in allerlei soorten en maten, ik vind het helemaal leuk. Van Easytoys kreeg ik deze Strict Bondage Harness with Bows. Het is een heel tof ding, maar best onmogelijk om een goede foto of filmpje van te maken! Specs...

Lees meer
Cottelli Bondage Plus Babydoll

Cottelli Bondage Plus Babydoll

Ik hou echt van de Cottelli Bondage lijn. Ik schreef eerder al een paar reviews over plus size lingerie setjes uit deze lijnΒ en het is eigenlijk altijd leuk! Nu kreeg ik de Cottelli Bondage Plus Babydoll, van Orion. Specs Materiaal: 85% polyester, 15% spandex;...

Lees meer
Black Level French Maid Dress

Black Level French Maid Dress

Ik ga graag naar BDSM-feestjes en daar draag je meestal niet je spijkerbroek. Zelf vind ik French Maid jurkjes super leuk en die draag ik dan ook graag naar zo’n feestje. Van Orion kreeg ik deze Black Level French Maid Dress van lakstof. Specs Materiaal: Lak / PVC...

Lees meer
Cottelli Plus Wetlook Plooi-Jurkje

Cottelli Plus Wetlook Plooi-Jurkje

Ik ga graag naar kinky feestjes. Tijdens corona waren die er natuurlijk niet, maar zo langzaam aan beginnen er weer een paar feestjes. Het is altijd een beetje een zoektocht naar een leuke outfit voor zo’n feestje. Op sommige feestjes is er een strenge dresscode, maar...

Lees meer
MAZE by Bijoux Indiscrets Harness en Handcuffs – review

MAZE by Bijoux Indiscrets Harness en Handcuffs – review

MAZE is een merk van Bijoux Indiscrets, die ken je misschien nog van die toffe Slow Sex lijn. Maar de MAZE collectie bestaat voornamelijk uit harnasjes, collars en boeien. Misschien niet voor de die-hard BDSM’er, maar wel kinky en fun. Specs Materiaal: PU – Vegan...

Lees meer
Cottelli Bondage Plus Bra Set

Cottelli Bondage Plus Bra Set

Eerder schreef ik al over de Cottelli Bondage Plus Push-Up Set, een ander setje uit de Cottelli Bondage Plus lijn. Ik vind deze lijn echt super leuk, dus ik was heel blij dat ik ook de Cottelli Bondage Plus Bra Set kreeg van Orion. Specs Materiaal: Kant en wetlook...

Lees meer

Reviews

De Beste Seksspeeltjes

Steun Tess Tesst