Alliance of independent sex toy testers

Op deze pagina staat informatie over een groep seksspeeltjes testers die besloten hebben bij elkaar te komen om een alliantie te vormen. Zo lees je hier waarom deze alliantie is opgericht, waar de alliantie voor staat, en waarom het belangrijk is dat jij weet dat Tess Tesst lid is van deze alliantie.

Alliance of independent sex toy testers

Het klink allemaal heel officieel, en dat is het in zekere zin ook. Maar de grote vraag is natuurlijk wie is deze alliantie en waar staan ze voor.

De alliantie zijn een (steeds groter wordende) groep internationale seksspeeltjes testers die elkaar kennen of met elkaar in contact staan. De leden van deze alliantie staan ook ergens voor. Zo zijn we allen inclusief en ethisch verantwoord bezig met seksspeeltjes.

Dat betekent zoveel als dat we ons best doen om alleen bodysafe seksspeeltjes te testen, seksspeeltjes niet per gender te benoemen (dus geen toys voor vrouwen, maar toys voor de vulva, etc), maar dat we elkaar ook helpen en elkaar er op aanspreken om ervoor te zorgen dat wij als testers en reviewers jullie, onze lezers, voorzien van goede informatie, zodat jullie goede, veilige en ethisch verantwoorde seksspeeltjes kunnen kopen.

Alliance of independent sex toy testers

Regels en besluiten

Net zoals veel organisaties hebben wij als alliantie leden besloten dat onze blogs voldoen aan de volgende zaken:

 • Alle producten die wij aanraden zijn bodysafe
 • Alle winkels en partijen waar wij mee samenwerken zijn veilig (ze verkopen dus veilige speeltjes)
 • We respecteren de diversiteit van genders, we labelen dus geen seksspeeltjes als โ€œvoor de manโ€ of โ€œvoor de vrouwโ€
 • We schrijven eerlijke reviews, dus niet alleen maar om zoveel mogelijk geld te verdienen aan jullie onze lezers
 • Bloggers die lid zijn van de alliantie schrijven eerlijke en authentieke reviews
 • Als een alliantie lid schrijft over een seksspeeltje dan is dit seksspeeltje in het bezig van de blogger.
 • Alliantieleden zijn zelf expert op het gebied waar ze over schrijven, ze schrijven dus hun eigen stukken en โ€œlenenโ€ geen content van anderen.
 • De websites van de alliantieleden zijn vrij van discriminatie, haat of enige andere vorm van materiaal die anderen uitsluit of kwaad doet.
 • Alliantieleden maken geen gebruik van onderhandse methodes om hun websites te promoten
 • Leden schrijven bij voorkeur al meer dan een jaar en hebben tenminste 16 reviews geschreven

Laatste update van de regels: 22 september 2021

Leden van de Alliance of independent sex toy testers

In deze lijst staan de leden van onze alliantie in alfabetische volgorde.

De lijst is voor het laatst bijgewerkt op: 4 mei 2024

   

  Ben jij een seksspeeltjes tester en reviewer en wil je lid worden van de alliantie?

  Dat kan, we hanteren een democratisch systeem waarbij iedereen op basis van anonieme stemmen dan wel niet toegelaten wordt tot onze groep. We stemmen allemaal of je mag meedoen of in sommige gevallen, of je zou moeten vertrekken.

  Als je lid wil worden van de Alliance of independent sex toy testers kan je contact opnemen met een van de leden. Het is voor de communicatie wel handig als je in ieder geval Engels spreekt, dit is namelijk de voertaal binnen de groep. Mocht je langere tijd niets vernemen van ons, stuur ons dan een herinnering, we zijn nog in de opstartfase en zijn nog dingen aan het inregelen.