Reviews over Beste Seksspeeltjes

Top 5 beste seksspeeltjes voor je vakantiegeld 2024 editie

Top 5 beste seksspeeltjes voor je vakantiegeld 2024 editie

Vorig jaar maakte ik een post met de Top 5 beste seksspeeltjes voor je vakantiegeld. En omdat deze post met veel enthousiasme werd ontvangen, wilde ik dit jaar niet achterblijven en jullie voorzien van een nieuwe Top 5, met daarin natuurlijk wat oude bekenden. Maar ook nieuwe opties. Zeker niet de goedkoopste speeltjes dus, maar daar is dan ook je vakantiegeld voor.

Lees meer
Top 5 beste Wand Vibrators

Top 5 beste Wand Vibrators

In deze Top 5 beste Wand Vibrators vind jij de beste Wand Vibrators. Voor deze top 5 maakt het helemaal niet uit of je nu een Wand Vibrator voor de Vulva wilt gebruiken. Of toch meer interesse hebt in een Wandvibrator voor de penis. In deze top 5 vind je simpelweg de...

Lees meer
Top 5 beste seksspeeltjes voor je vakantiegeld 2023

Top 5 beste seksspeeltjes voor je vakantiegeld 2023

Het is eind mei, en dat betekent dat velen van ons vakantiegeld hebben ontvangen. En natuurlijk wil je dat geld uitgeven voor die droomreis naar Fiji, maar mocht je toevallig wat overhebben, of opzijgezet hebben om jezelf eens te trakteren op een heel lekker seksspeeltje, dan geef ik je nu vast onze top 5 seksspeeltjes waar je je vakantiegeld aan uit wil geven.

Lees meer
De beste Satisfyer sextoys

De beste Satisfyer sextoys

De beste Satisfyer sextoys Satisfyer is een merk waar ik ondertussen wel fan van ben. Maar dat is niet altijd zo geweest, want toen Satisfyer net begon, waren ze vooral bezig met toys kopiΓ«ren van andere merken en de kwaliteit was lang niet altijd goed. Maar...

Lees meer
Top 5 beste Japantoys

Top 5 beste Japantoys

oals jullie misschien weten review ik (als het even kan) minstens een keer per maand een Japantoy. Mocht je niet helemaal weten wat een Japantoy is dan kan ik je dat nu ook meteen uitleggen. Japantoys zijn namelijk seksspeeltjes die uit Japan komen (ja had je niet gedacht he). Het zijn voornamelijk masturbators, dus speeltjes voor mensen met een penis.

Lees meer
De beste pinpoint vibrators

De beste pinpoint vibrators

Er zijn zoveel verschillende sextoys en verschillende vormen van stimulatie, maar pinpointstimulatie is toch wel één van mijn favorieten. Met pinpointstimulatie stimuleer je een heel klein gebied. Pinpointvibrators zijn bedoeld om de clitoris mee te stimuleren. Maar...

Lees meer
De beste luchtdruk sextoys

De beste luchtdruk sextoys

Luchtdruk toys, ik hou er van! Toen Womanizer een aantal jaren geleden met het allereerste luchtdrukspeeltje kwam, leek het alsof iedereen die het probeerde er wild van was. Je hoorde alleen maar verhalen over mensen die in no time een geweldig orgasme kregen door...

Lees meer
Sextoy Toppers & Floppers 2021 + Giveaway

Sextoy Toppers & Floppers 2021 + Giveaway

Ik denk dat voor veel mensen 2021 toch niet helemaal was wat we er van gehoopt hadden in 2020. Maar gelukkig waren er ook genoeg hoogtepunten. En het einde van het jaar is natuurlijk altijd een goed moment om daar even op terug te kijken. Zoals elk jaar is hier...

Lees meer
Top 5 Beste en leukste buttplugs

Top 5 Beste en leukste buttplugs

Buttplugs, sommige mensen kunnen niet zonder in hun seksleven, andere mensen bekijken ze liever op een afstand, als ze in iemand anders zitten. Natuurlijk heerst er ook nog steeds een beetje een taboe op alles wat met anale seks te maken heeft, en toch is het altijd een hot-topic. Met deze top 5 beste en leukste buttplugs hopen we je wat tips te kunnen geven als jij de wereld van de buttplugs wil verkennen.

Lees meer

De beste seksspeeltjes

Natuurlijk is “de beste” een objectief begrip. Immers is wat wij het beste vinden voor jou misschien helemaal niet zo goed.

Toch denken wij dat wij met onze ervaring een hoop goede aanraders weten voor onze lezers, en dat is waarom wij deze categorie dan ook in het leven hebben geroepen.

Met de beste seksspeeltjes doelen wij dan ook op onze favoriete seksspeeltjes die wij zelf, ook als we niet aan het testen zijn, met regelmaat gebruiken.

Kortom, de short-list van wat er bij Tess en Jay op of in (naast?) het nachtkastje ligt.

We hopen dan ook dat deze categorie jou snel een beeld geeft van de speeltjes die je zou kunnen overwegen zelf aan te schaffen, gewoon omdat wij ze zo enorm goed vinden.

Reviews

De Beste Seksspeeltjes

Steun Tess Tesst