Top 5 beste vibrators voor de penis | De beste seksspeeltjes

07-10-2020

Na de enthousiaste ontvangst van mijn top 5 beste masturbators (die je kan bedienen met 1 hand) wilde ik jullie niet te lang laten wachten op de volgende top 5 en dus schrijf ik voor jullie vandaag de top 5 beste Penisvibrators.

Nu moet gezegd worden dat sommige van deze vibrators ook heel goed gebruikt kunnen worden als je geen penis, maar een vulva hebt, maar bij deze top 5 sextoys is het primaire doel van de toy het stimuleren van de penis door middel van vibratie. Al het extra is vooral mooi meegenomen.

5. Kiiroo Titan

De Kiiroo Titan is een masturbator en vibrator in één, en had je met dit seksspeeltjes iets langer kunnen spelen dan de 45 minuten die de batterij je geeft dan had hij heel wat hoger gestaan in deze top 5. Mijn persoonlijke benchmark voor een vibrator is dat je er toch minstens een uur mee aan de gang moet kunnen voordat de batterij het opgeeft en dat kan de Titan helaas niet.

Dat is jammer, zeker gezien de interactieve aard van de Titan die je in staat stelt om je seksspeeltje te synchroniseren met een video. Of zelfs je partner op (grote) afstand je vibrator te laten bedienen.

Echter door de korte batterij duur voel ik mij te veel beperkt. En dus op nummer 5.

Je koopt de Kiroo Titan bij Easytoys voor € 149,95

Als je op de volgende link klikt, lees je de review over de Kiiroo Titan

4. Hot Octopuss Pocket Pulse

Je zal Hot Octopuss vaker gaan tegenkomen in dit overzicht, vooral omdat ze meestal gewoon heel erg goede penisvibrators maken. De Pocket Pulse is daar geen uitzondering op, heel erg fijn vooral omdat hij heel erg draagbaar en makkelijk mee te nemen is. De vibraties zijn heel lekker, zeker in combinatie met het gebruiken van de Pocket Pulse als hele kleine masturbator. Het is gewoon heel prettig. Niet zo goed als zijn grote broer de Pulse III die later in de dit overzicht nog tevoorschijn zal komen.

Je koopt de Hot Octopuss Pocket Pulse bij Easytoys  voor € 89

Mocht je nieuwsgierig zijn naar meer details dan lees je die natuurlijk in mijn review over de hot octopuss pocket pulse

3. Satisfyer Man Wand

Ik moet ook een Satisfyer product in deze top 5 opnemen. Waar Satisfyer vooral dingen probeert na te maken en daar soms keihard in faalt, zoals bijvoorbeeld de Satisfyer men vibration en de Satisfyer men heat vibration, hebben ze soms ook gewoon een goed product.

En hoewel ik een broertje dood heb aan hun copy en paste sextoy-strategie kan ik een goed product natuurlijk niet weglaten uit een top 5 als het ZO goed is, en al helemaal niet als die toy dan ook nog eens uitermate betaalbaar is. En dus, de Satisfyer Man Wand.

Je koopt de Satisfyer Man Wand bij Easytoys  voor €49,95

In mijn review over de Satisfyer Men Wand lees je waarom je hem in deze top 5 vindt

2. Hot Octopuss JETT

Waar ik net nog bij de Titan mopperde over maar slechts 45 minuten kunnen spelen op een opgeladen batterij heeft de JETT helemaal niets oplaadbaars, hij werkt namelijk op AA-batterijen. En hoewel dat wel heel erg old-skool is, komt de JETT er mee weg omdat deze vibrator gebruik maakt van unieke “Treble and Bass Technology™” die dingen met je penis doet die ik tot op heden nergens anders heb ervaren.

De twee bullets zijn individueel af te stellen om een specifiek soort vibratie te krijgen doordat ze tegen elkaar in vibreren. Dat klinkt ingewikkeld, dat is gewoon een natuurkundig principe, maar waar wij ons vooral druk om maken is dat het enorm lekker is. De bullets zitten overigens in een siliconen sleeve die je om je eikel doet. Om je op weg te helpen heeft de Hotoctopuss JETT ook een aantal van tevoren bedachte vibraties en patronen. Je kan je geluk gewoon niet op met deze “Guybrator™”.

Je koopt de Hot Octopuss JETT bij Easytoys voor € 49,99

Waarom je deze JETT in jouw seksspeeltjes voor de penis verzameling wil hebben lees je in mijn review over de Hot Octopuss JETT

1. Fun Factory Manta

Iedereen die onze reviews en video’s met regelmaat bekijkt weet dat ik enorm ben van de Fun Factory Manta. Inzetbaar voor eigenlijk je hele lichaam (en dat van je misschien niet penis bezittende partner), maar gemaakt voor je penis, is deze vibrator echt alles wat het moet zijn.

Het ontwerp met de kop waar de flapjes open kunnen spreiden maken dat het formaat van je penis hier niet uitmaakt. Groeven om te zorgen dat je glijmiddel beter blijft zitten. Diepe vibraties. Een batterij die echt een eeuwigheid lijkt mee te gaan, niets is deze vibrator vreemd. En dan is hij ook nog eens makkelijk te bedienen en USB oplaadbaar. Kortom, het perfecte product, en dus heeft de Fun Factory Manta een verdiende nummer 1 plaats in deze lijst.

Je koopt de Fun Factory Manta bij Easytoys voor € 99,99

Een uitgebreid verslag over deze nummer 1 penisvibrator vindt je in mijn review over de Fun Factory Manta

Over de penisvibrator en deze top 5 vibrators voor de penis

Natuurlijk moet ik nog wat extra schrijven, voornamelijk dat deze top 5 vibrators voor de penis voortkomt uit mijn ervaring. Wil dat zeggen dat jij deze mening (want het blijft mijn mening) met mij gaat delen? Natuurlijk hoop ik van harte van wel, en in mijn ervaring met inmiddels heel veel speeltjes denk ik ook dat jij niet anders zal kunnen concluderen dat deze vibrators voor de penis heel erg goed zijn.

Echter blijft het zo dat alles te maken heeft met smaak, en het kan zijn dat een bepaald soort vibratie of stimulatie niet bij jou past. Dus schroom niet een andere mening te hebben, voel je niet onzeker als een van deze toys het niet voor jou doet.

Ik hoop in ieder geval dat deze top 5 beste penisvibrators iets mag bijdragen in jouw zoektocht naar een lekker seksspeeltje voor de penis.

Mocht je trouwens vragen hebben naar aanleiding van een van mijn reviews of gewoon een vraag in het algemeen, schroom niet contact op te nemen met mij via ons contactformulier, twitter of instagram.

Jay

Jay is de persoon achter Tess Tesst die verantwoordelijk is voor het testen van, en schrijven over seksspeeltjes die gericht zijn op de penis en de prostaat.

Omdat Jay ook kinkster is zal hij van tijd tot tijd ook een review of artikel schrijven over Kink en BDSM en alles wat daar bij komt kijken

Buiten zijn talent voor testen en schrijven over seks, seksualiteit, BDSM en natuurlijk seksspeeltjes, is hij ook verantwoordelijk voor het technisch onderhoud, de marketing en nog veel meer andere zaken binnen Tess Tesst en veel andere websites van zijn klanten.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.