Tess van Tess Tesst stelt zich voor

Tess stelt zich voor

Ik ben tess van tesstesst. Nl

Illustratie door Art by luxje

Ik ben Tess en ik hou van sextoys!
Toen ik 18 was, kocht ik mijn eerste sextoy. Een zwarte vibrator, zo’n echt lijkende, met aders en al. Al snel volgden er meer. Een plastic staafvibrator, die veel te veel lawaai maakte, een Tarzan met regenboog lichtjes, een roze met een hele zachte staart en zo ging het maar door. Op dit moment is mijn favoriete sextoy de Womanizer.

Ik heb bijna tien jaar in verschillende sexshops gewerkt en daar leerde ik super veel over alle soorten sextoys en zo groeide mijn interesse (of obsessie 😉 ) voor sextoys nog verder. Nu heb ik van mijn hobby mijn beroep gemaakt en test ik sextoys. Mijn mening hierover schrijf ik uitgebreid op in mijn reviews.

Dit vind ik echt super leuk om te doen en ik hoop dat het jou helpt om een sextoy te kiezen die bij jou past. Maar ook hoop ik door open en eerlijk te schrijven over sextoys, en dus ook seks, dat ik een beetje mee help met het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Verder hou ik ook van kinky stuff, dus naast sextoys zal ik af en toe ook BDSM toys en fetish parties testen.

In het dagelijks leven ben ik getrouwd met Jay, die hier de reviews over de toys voor de penis en anale zaken schrijft, en wonen wij in Almere. Naast sextoys hou ik ook van Netflix, eenhoorns, roze met glitter, sushi, kinky feestjes, vrolijke bloemen en gezelligheid.

Je kan mij natuurlijk ook vinden op social media: