Tess

Tess stelt zich voor

Ik ben Tess van tesstesst.nl
Illustratie door Art by luxje

Ik ben Tess en ik hou van sextoys!
Toen ik 18 was, kocht ik mijn eerste sextoy. Een zwarte vibrator, zo’n echt lijkende, met aders en al. Al snel volgden er meer. Een plastic staafvibrator, die veel te veel lawaai maakte, een Tarzan met regenbooglichtjes, een roze met een hele zachte staart en zo ging het maar door. Op dit moment is mijn favoriete sextoy de Womanizer.

Inmiddels werk ik al jaren in sexshops, en kom ik zo alle nieuwe toys tegen. En regelmatig tes(s)t ik er één, en dan schrijf ik hier een review of maak ik er een vlog over.

Verder hou ik ook van kinky stuff, dus naast sextoys zal ik af en toe ook BDSM toys en fetish parties testen.

In het dagelijks leven ben ik getrouwd met Jay, die hier de reviews over de speeltjes voor mannen schrijft, en wonen wij in Almere. Naast sextoys hou ik ook van Netflix, eenhoorns, roze met glitter, sushi, kinky feestjes en gezelligheid.

Je kan mij natuurlijk ook vinden op social media: