Reviews over seksspeeltjes voor de penis

Masturbator kopen

Masturbator kopen

Als je een penis hebt komt er misschien een punt dat je je eerste masturbator wil gaan kopen. Of misschien heb je al een aantal masturbators, maar wil je toch nog wat tips hebben. Maar misschien wil je ook wel gewoon een cadeau kopen voor je partner of iemand die je een fijne masturbator gunt. En dus nu, de gids die jij kan gebruiken om een miskoop voor jezelf te voorkomen.

Lees meer
Slut Fighter Hip | Masturbator review

Slut Fighter Hip | Masturbator review

De Slut Fighter Hip is de Japantoy van de maand mei. Natuurlijk kreeg ik deze van onze vrienden bij Motsutoys in ruil voor een review, waarvoor zoals altijd hartelijk dank. SPECS Materiaal: TPEBodysafe? Nee, je weet welWelk glijmiddel erbij? WaterbasisAfmeting totaal:...

Lees meer
Arcwave Voy | Masturbator review

Arcwave Voy | Masturbator review

Ja, je leest het goed een review over een nieuw Arcwave product, de Arcwave Voy. Het was even wachten, nou ja, even, twee jaar, maar dan heb je ook wel weer iets enorm innoverends, toch?

Lees meer
Fun Factory NŌS | Cockring review

Fun Factory NŌS | Cockring review

Ja mensen, ik ga een review schrijven over een vibrerende cockring. Het is dan ook niet zomaar een vibrerende cockring maar de Fun Factory NŌS. Een heus Fun Factory product en dus misschien wel de moeite waard. Ondanks dat ik vibrerende cockringen zeer zelden de moeite waard vindt.

Lees meer
Naughty and Nice Multi Vibe Vibrator voor Koppels

Naughty and Nice Multi Vibe Vibrator voor Koppels

Eind vorig jaar unboxten (is dat een woord?) Jay en ik de Easytoys Naughty & Nice adventskalender en dat was weer een feestje. Een van de meest opvallende producten uit deze kalender is nu ook los te koop: de Naughty and Nice Multi Vibe Vibrator voor Koppels. Een...

Lees meer
Orctan Automatische Masturbator

Orctan Automatische Masturbator

en dan denk je, dat kan toch nooit werken of lekker zijn? Dat had ik heel erg bij de Orctan Automatische Masturbator. Gelukkig was Easytoys zo sportief mij deze op te sturen om hem te kunnen reviewen.

Lees meer
Tennis Girl | Onahole Review

Tennis Girl | Onahole Review

Met de Tennis Girl is dit mijn review van een Japantoy voor de maand maart. En deze onahole is weer eens voor een hele specifieke fetish, namelijk die van zwetende “tennismeisjes”. Of dat een fetish is die ik ook heb lees je natuurlijk in mijn review.

Lees meer
You2Toys Siliconen Dilator Set | Dilator Review

You2Toys Siliconen Dilator Set | Dilator Review

Met de review van de You2Toys Siliconen Dilator Set ga ik verder met mijn voornemen om mensen meer te vertellen over sounds (dilators) en sounding (het gebruik van dilators). Easytoys was zo aardig mij de You2Toys Siliconen Dilator Set op te sturen in ruil voor een eerlijke review.

Lees meer
Otokonoko DX Femboy | Onahole review

Otokonoko DX Femboy | Onahole review

Van Motsutoys ontving ik de Otokonoko DX Femboy onahole voor een nieuwe review. Mijn eerste onahole met een penis. Voor mij iets nieuws en ook best wel een “met de billen bloot” ding, aangezien ik iets met jullie deel wat jullie misschien nog niet van mij wisten.

Lees meer
KYO Capsule | Masturbator review

KYO Capsule | Masturbator review

Ik kreeg de KYO Capsule, een masturbator met twee vibratiemotoren, van Motsutoys. Ik was erg nieuwsgierig, want het concept klinkt heel leuk, maar dat is wel vaker met concepten. Is het ook echt de moeite waard? Dat is natuurlijk waarom ik deze reviews voor jullie schrijf.

Lees meer

Seksspeeltjes, ook wel sex toys genaamd,  gemaakt voor het interactie met de penis, denk hierbij aan masturbators, cockringen en penispompen. Dus allerlei soorten speeltjes die leuke kunnen zijn voor jou als jij een penis bezit.

Mastrubators simuleren vaak penis in vagina seks, en zijn een leuk alternatief voor masturberen “met de hand”, hoewel veel masturbators natuurlijk nog vaak wel vastgehouden moeten worden. Maar dat is natuurlijk niet altijd het geval.

Cockringen zijn leuk om je penis te helpen langer hard te blijven, of je erectie harder te maken. Juist als extra toevoeging en niet als een hulpmiddel bij problemen met een erectie. Een goede cockring is een toevoeging voor iedereen.

Penispompen hebben een werking die tijdelijk is, het gebruik er van vergt enige discipline en ook omzichtigheid aangezien het verkeerd gebruik van een penispomp permanente schade kan opleveren. Moet je het daarom laten? Nee niet per se, maar wees verstandig, en luister naar je lichaam.

Reviews

De Beste Seksspeeltjes

Steun Tess Tesst

Skip to content