Reviews over seksspeeltjes voor de penis

Gender X Sunflower

Gender X Sunflower

Gender X, een merk waar ik nog niet eerder van gehoord had. De naam en de visie van dit merk spreekt me wel aan, want ze maken toys voor een ‘universele fantasie’ en mensen kunnen zelf beslissen hoe ze die toys gebruiken. Ik kreeg de Gender X Sunflower van Willie....

Lees meer
Lelo Tor 3 Cockring

Lelo Tor 3 Cockring

Met de Lelo Tor 3 Cockring is het tijd voor weer eens een review over een vibrerende cockring. Zoals je wellicht al op kan maken uit de naam van deze cockring is dit de 3de versie van de Tor lijn. Hoog tijd om te kijken of Lelo “third time’s the charm” haalt met dit seksspeeltje.

Lees meer
KYO F-Motion | Fucking machine review

KYO F-Motion | Fucking machine review

Met de KYO F-Motion mag ik weer eens een review schrijven over een fuckingmachine gemaakt voor de penis. Nu ben ik meestal niet zo enorm onder de indruk van dit soort machines, omdat ze vaak veel beloven en weinig waarmaken, maar dat is bij de KYO F-Motion duidelijk anders.

Lees meer
Sinful Business Blue Thrilling Tunnel Masturbator

Sinful Business Blue Thrilling Tunnel Masturbator

Toen ik de Sinful Business Blue Thrilling Tunnel Masturbator zag op de website van Sinful had ik het gevoel dat ik deze toy al kende, evengoed had ik van Sinful nog nooit een penisvibrator gereviewed, dus ik was wel benieuwd.

Lees meer
Electrastim Electro Urethral Sound | Sound review

Electrastim Electro Urethral Sound | Sound review

De Electrastim Electro Urethral Sound is een e-stim sound, en zoals je weet zijn e-stim en sounding, dingen die ik heel erg lekker vindt. En dus weer eens een review van een seksspeeltje dat deze beide aspecten combineert.

Lees meer
Tantaly Britney | Sekspop review

Tantaly Britney | Sekspop review

Ik kreeg de Tantaly Britney van Tantaly in ruil voor een eerlijke review. Het was alweer een tijd geleden dat ik een grote masturbator, zeg maar maatje net geen sekspop heb gereviewed, en ik ben blij dat ik jullie weer eens kan trakteren op een review van zo’n...

Lees meer
Sinful Blue Luxy Magic Wand Vibrator

Sinful Blue Luxy Magic Wand Vibrator

Wandvibrators, ik krijg daar nooit genoeg van. In de eerste instantie zal je misschien denken dat ze allemaal een beetje hetzelfde zijn, maar dat is niet zo. Ze zijn echt allemaal anders! Ik was heel benieuwd naar deze budget-vriendelijke Sinful Blue Luxy Magic Wand...

Lees meer
Tenga Bobble Crazy Cubes | Masturbator review

Tenga Bobble Crazy Cubes | Masturbator review

De Tenga Bobble Crazy Cubes is (zijn?) mijn eerste seksspeeltje dat ik mag reviewen voor 2023. Vorige week lazen jullie op woensdag nog de uitslag van onze giveaway. Nu mag ik jullie in het begin van dit jaar verblijden met een sex toy van een van mijn favoriete merken: Tenga.

Lees meer

Seksspeeltjes, ook wel sex toys genaamd,  gemaakt voor het interactie met de penis, denk hierbij aan masturbators, cockringen en penispompen. Dus allerlei soorten speeltjes die leuke kunnen zijn voor jou als jij een penis bezit.

Mastrubators simuleren vaak penis in vagina seks, en zijn een leuk alternatief voor masturberen “met de hand”, hoewel veel masturbators natuurlijk nog vaak wel vastgehouden moeten worden. Maar dat is natuurlijk niet altijd het geval.

Cockringen zijn leuk om je penis te helpen langer hard te blijven, of je erectie harder te maken. Juist als extra toevoeging en niet als een hulpmiddel bij problemen met een erectie. Een goede cockring is een toevoeging voor iedereen.

Penispompen hebben een werking die tijdelijk is, het gebruik er van vergt enige discipline en ook omzichtigheid aangezien het verkeerd gebruik van een penispomp permanente schade kan opleveren. Moet je het daarom laten? Nee niet per se, maar wees verstandig, en luister naar je lichaam.

Reviews

De Beste Seksspeeltjes

Steun Tess Tesst