Review- en video beleid tesstesst.nl

Op deze pagina vind je het belangrijkste wat je moet weten als je een review wil laten schrijven door Tess of Jay over jouw product.

Reviews en Vlogs algemeen

Seksspeeltjes/sextoys

Al onze reviews zijn onder voorwaarde dat wij het product gratis, in ruil voor een eerlijke en oprechte review ontvangen. Indien er sprake is van voorwaarden (zoals bijvoorbeeld een wens tot publicatie op een bepaalde datum, etc), zullen deze voordat het product opgestuurd wordt worden besproken en door alle betrokken partijen te worden geaccepteerd voordat deze onderdeel worden van de overeenkomst Producten worden na ontvangst niet meer retour gestuurd.

Onze reviews zijn eerlijk en oprecht. Het kan dus zo zijn dat een product ons niet bevalt, wat wellicht resulteert in een review die niet positief is voor het product of zijn maker. Deze review wordt gewoon geplaatst zonder dat er compensatie is naar de afzender van het product.

Alle kosten voor het versturen en ontvangen van een product, dus ook eventuele douane- of andere onvoorziene kosten zijn voor rekening van de afzender. Indien de afzender deze kosten niet wil dragen accepteren wij de zending niet.

Wat wij niet reviewen

Indien wij een product ontvangen zonder dat er overleg over is geweest, zien wij dit als een gift en zijn wij niet verplicht hier een review over te schrijven.

Wij testen geen vibrators of dildo’s die poreus zijn. Verder testen wij geen condooms en geen glijmiddelen die glycerine of parabenen bevatten.

Inzage

Wanneer wij een review schrijven of vlog maken, geven wij hier, tenzij van tevoren schriftelijk anders overeengekomen, van tevoren geen inzage in. Eventuele feitelijke onjuistheden kunnen aangepast worden. Onze mening niet. Wanneer er in een vlog een fout zit, zal dit onder de video gemeld worden.

Links

Wij doen niet aan linkexchange. Wij linken naar sites die voor ons gevoel leuk en betrouwbaar zijn.

Gebruik van onze content

Linken naar onze posts en onze website is voor iedereen vrij. Een citaat (50 woorden of minder) van onze site is ook toegestaan mits er een expliciete vermelding van de bron en een directe (do-follow) link naar onze site (https://www.tesstesst.nl) staat. Verder gebruik van onze content, in welke vorm dan ook is NIET toegestaan zonder onze expliciete toestemming.

Persoonlijke informatie

Het is niet toegestaan om enige persoonlijke informatie van makers van deze website te delen zonder expliciete toestemming hiervoor. Denk hierbij aan NAW-gegevens, email adressen of telefoonnummers.