Top 5 beste Japantoys

30-03-2022

Zoals jullie misschien weten review ik (als het even kan) minstens een keer per maand een Japantoy. Mocht je niet helemaal weten wat een Japantoy is dan kan ik je dat nu ook meteen uitleggen. Japantoys zijn namelijk seksspeeltjes die uit Japan komen (ja had je niet gedacht he). Het zijn voornamelijk masturbators, dus speeltjes voor mensen met een penis.

Maar wat maakt een Japantoy dan zo speciaal dat het een heel apart ding is in de wereld van de seksspeeltjes?

Het voornaamste is dat de meeste Japantoys in spelen op een bepaalde fetish, en die fetishes zijn nogal β€œout there” soms, en hoewel ik dat soms best moeilijk vind, want het is niet altijd mijn fetish, vind ik het wel heel gaaf dat de toymakers in Japan proberen te cateren naar ieders smaak.

En dus hoog tijd voor een top 5.

Beste Japantoy #5 – Otokonoko DX Femboy

Otokonoko dx femboy

De Otokonoko DX Femboy is een unieke masturbator. Er is namelijk sprake van een tunnel en een penis waar je dingen mee zou kunnen doen (hoewel de penis ook van TPE is, en dat is niet bodysafe voor gebruikt als penetratieobject). Dat gezegd hebbende speelt de Otokonoko DX Femboy wel in op mensen die iets hebben met Femboys en dat zie je eigenlijk nooit, toffe masturbator dus.

Lees mijn review over de Otokonoko DX Femboy

Beste Japantoy #4 – KYO Plushdoll 2

Kyo plush doll 2. 0

De KYO Plushdoll is eigenlijk niet een Japantoy in de zuiverste zin van het woord. Het wordt namelijk niet door een Japans merk gemaakt, maar hoort ook zeker wel thuis in de categorie, er is namelijk een hele scene voor mensen die blij worden van Plush (stoffen poppen) en daarvoor is deze KYO Plushdoll 2 ideaal. Ook fijn als je gewoon een hele grote knuffel wil die aaibaar is.

Lees mijn review over de KYO Plushdoll 2

Beste Japantoy #3 – Niku-Man Delta

De doos van de niku-man delta met daarbij een bloem en een japanse waaier

Natuurlijk kan de review waar ik vaak over te horen krijg niet ontbreken, en de onahole die bij die review ook niet, de Niku-Man Delta is namelijk een heel bijzonder masturbator. Eentje met flapjes. Ja je leest het goed:  Flapjes.
Als je deze review, en de toy die erbij hoort nog niet kent dan mis je echt iets.

Lees mijn review over de Niku-Man Delta

Beste Japantoy #2 – La Bocca Della Verita

La boca della verita masturbator en glijmiddel beide in hun doos en/of fles.

Huh? Dat is toch Italiaans?

Wellicht dat je die reactie hebt als je de titel leest over deze masturbator. En ja dat klopt. Maar niets zo Japans als iets uit de Europese cultuur halen.

Zo ook dus nu. Maar buiten het hele β€œMond der waarheid” ding is het ook nog eens een heel goede masturbator, mede omdat deze masturbator een glijmiddel heeft dat speciaal gemaakt is voor gebruik bij deze onahole, waardoor de sensatie nog zoveel beter wordt. En dat is echt wel heel tof.

Lees mijn review over de Bocca Della Verita

Beste Japantoy #1 – Ondo Nupu 2

Ondo! Nupu2 een erg realistische onahole masturbator uit japan

De Ondo Nupu was een van mijn eerste β€œdeze masturbator heeft tandjes” ervaringen. Met de tweede versie van dit concept werd mijn liefde voor dit soort masturbators nog groter en het is daarom dat de Ondo Nupu 2 op nummer 1 staat in dit lijstje. Een heel erg betaalbare maar ook heel erg lekkere masturbator, een win-win situatie dus.

Lees mijn review over de Ondo Nupu 2

Speciale vermeldingen

Tenga

Ik kan het natuurlijk niet hebben over seksspeeltjes die uit Japan komen en dan niets zeggen over Tenga. Zeker omdat Tenga al heel lang met ons samenwerkt, met het sturen van seksspeeltjes voor reviews, maar ook als ik deze wil delen met jullie bij onze giveaways.

Maar mijn liefde voor Tenga komt eigenlijk voornamelijk voort uit het feit dat ze al deze jaren echt extreem goede masturbators maken, die elke keer weer net een beetje worden. Ze luisteren naar de mensen die hun seksspeeltjes gebruiken en bedenken steeds iets nieuws.

Ze zijn echter heel mainstream, iedereen kent ze (en dat is meer dan terecht), dus ze passen om die reden niet helemaal in deze top 5. Maar mensen, heb je een penis (of zelfs een vulva) en heb je nog geen Tenga toy? Dan wordt het hoog tijd dat je dat gaat veranderen!

Niet helemaal seksspeeltjes – Tamatoys Geurtjes en glijmiddel

Het zijn geen seksspeeltjes, maar meer dingen om bij seksspeeltjes te gebruiken. Allerlei geurtjes en glijmiddel dat inspeelt op heel veel verschillende fetish.

Nu heb ik wel wat met luchtjes, maar niet per se met deze.

Maar voor ik alles ga verklappen wil ik je vooral aanraden om mijn review over de Tamatoys geurtjes en glijmiddel te lezen.

Dank je wel Motsutoys

Mijn avonturen in het reviewen van deze geweldige Japantoys zouden niet mogelijk zijn geweest zonder Motsutoys die mij met regelmaat voorzien van de meest uiteenlopende speeltjes om te testen. Ook zij doen nooit moeilijk over een speeltje voor reviews of voor een giveaway en dat is gewoon heel erg fijn.

Jay

Jay is de persoon achter Tess Tesst die verantwoordelijk is voor het testen van, en schrijven over seksspeeltjes die gericht zijn op de penis en de prostaat.

Omdat Jay ook kinkster is zal hij van tijd tot tijd ook een review of artikel schrijven over Kink en BDSM en alles wat daar bij komt kijken

Buiten zijn talent voor testen en schrijven over seks, seksualiteit, BDSM en natuurlijk seksspeeltjes, is hij ook verantwoordelijk voor het technisch onderhoud, de marketing en nog veel meer andere zaken binnen Tess Tesst en veel andere websites van zijn klanten.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.