De beste Satisfyer sextoys

31-10-2022

De beste Satisfyer sextoys

Satisfyer is een merk waar ik ondertussen wel fan van ben. Maar dat is niet altijd zo geweest, want toen Satisfyer net begon, waren ze vooral bezig met toys kopiëren van andere merken en de kwaliteit was lang niet altijd goed. Maar tegenwoordig zijn er zó veel goede Satisfyer sextoys, dat ik het hoog tijd vond voor een overzichtje met wat ik de beste Satisfyer toys vind!

Ik schrijf hier over toys voor de vulva. Satisfyer heeft ook toys voor de penis en anus, wellicht dat daar later nog een ‘de beste’-post over verschijnt.

Natuurlijk zal ik deze post ook bijwerken als er een nieuwe favoriete Satisfyer toy bij komt!

De beste Satisfyer sextoys: Satisfyer Curvy 1+

De curvy 1+ ligt naast een lipstick.
De satisfyer curvy 1+ naast de satisfyer app. Je ziet een aantal van de beschikbare patronen.

Niet de Satisfyer Pro 2 is mijn favoriete luchtdruktoy van Satisfyer, maar de Satisfyer Curvy 1+. Deze luchtdruktoy combineert luchtdrukstimulatie met vibratie. Ook kan je ‘m bedienen met de Satisfyer Connect app, en dan kan je gelijk véél meer met deze toy.

Ik ga het even niet hebben over alle opties in de app, maar wel over de extra mogelijkheden om ‘m zelf te bedienen. Je kan in de app de luchtdrukstimulatie ook in patronen instellen. En de vibratie kan je natuurlijk ook los bedienen. Er zijn oneindig veel combinaties te maken en ik vond het superleuk om te ontdekken, want het geeft allemaal weer zo’n andere sensatie.

De luchtdrukstimulatie van de Curvy 1+ voelt heel lekker diep. Dat is niet bij alle luchtdrukstimulatoren het geval, maar ik word er in elk geval wel heel blij van als dat wel zo is, zoals bij deze Curvy 1+.

Je kan hier mijn hele review over de Satisfyer Curvy 1+ vinden.

Je kan de Satisfyer Curvy 1+ hier bestellen bij bol.com (de prijs wisselt nogal)
Of hier bij Easytoys voor 34,99 euro 

De beste Satisfyer sextoys: Satisfyer Dual Love

De satisfyer dual love in mijn hand, zodat je ziet hoe dik hij is.
De beste satisfyer sextoys

Nog zo’n hele fijne luchtdruktoy! De Satisfyer Dual Love. Wat ik van deze Satisfyer sextoy zo fijn vind, is ook weer die hele diepe luchtdrustimulatie. Het handvat is tegelijk ook een vibrator. Je kan die aanzetten samen met de luchtdrukstimulatie, en dan voel je de vibraties ook. Maar je kan de vibratorkant ook los gebruiken. De vibraties zijn ook fijn en diep.

Ook is de Dual Love met de Satisfyer Connect app te bedienen, waardoor je nog véél meer extra mogelijkheden hebt.

Je kan mijn hele review over de Satisfyer Dual Love hier lezen. 

Je kan de Satisfyer Dual Love hier bestellen bij bol.com voor 29,99 euro

De beste Satisfyer sextoys: Satisfyer Hot Lover

De satisfyer hot lover naast een lipstick
De beste satisfyer sextoys

De Satisfyer Hot Lover is een verwarmende duovibrator. En kijk ook even hoe prachtig hij er uit ziet! Ik ben echt gek op deze look. Maar, deze vibrator staat natuurlijk niet in deze post alleen omdat ‘ie er mooi uitziet, want dat is natuurlijk niet genoeg. Nee, de Satisfyer Hot Lover is ook echt een hele fijne duovibrator!

Je kan ‘m eerst wat op laten warmen. Van mij had ‘ie nog íets warmer mogen worden, maar nu heb je in elk geval niet dat gevoel van koud siliconen en dat is al heel fijn.

De vibraties van de Hot Lover zijn goed en diep. De vibraties in de staaf zijn wel duidelijk krachtiger en dieper dan die van de clitorisstimulator. De vibraties in de staaf zijn zelfs zo goed, dat ze echt veel doen voor mijn G-spot. Wat best bijzonder is, want normaal loopt mijn G-spot niet zo warm voor vibraties.

Je kan de Satisfyer Hot Lover ook nog met de app bedienen, of laten bedienen op (grote) afstand. In de app heb je nog veel meer mogelijkheden qua standjes, maar ook kan je ‘m bijvoorbeeld mee laten trillen met een erotisch verhaal of kan hij reageren op omgevingsgeluid. Super leuk, en de app en het connecten werkt ook echt goed en makkelijk.

Je kan mijn hele review over de Satisfyer Hot Lover hier lezen.

Je kan de Satisfyer Hot Lover hier bestellen bij bol.com voor rond de 33 euro. 

De beste Satisfyer sextoys: Satisfyer Vibes Magic Bunny

De beste satisfyer sextoys
Ik trek de clitorisstimulator naar beneden, hij is nu in een hoek van 90 graden met de staaf.

Nog een duovibrator: de Satisfyer Vibes Magic Bunny. Deze vibrator lijkt wel heel erg op de Fun Factory Miss Bi (die overigens wel beter, maar ook duurder is) en dat is waarschijnlijk ook waarom deze korte duovibrator zo goed werkt.

De vorm is op het eerste gezicht wel apart. Maar voor mij werkt deze vorm dus echt perfect. Je G-spot zit helemaal niet zo diep en de Magic Bunny weet ‘m precies te raken. De vibraties zijn, zoals de vibraties van alle Satisfyer Vibes, écht heel goed. Krachtig en diep, precies waar ik van hou.

Normaal breng je een duovibrator in, en als alles de juiste plekjes raakt, beweeg je er niet meer mee. Maar met de Satisfyer Vibes Magic Bunny is bewegen echt wel een dikke aanrader. Of je nu stoot of schommelt, het voelt allemal echt amazing!

Je kan mijn hele review over de Satisfyer Vibes Magic Bunny hier lezen.

Je kan de Satisfyer Vibes Magic Bunny hier bestellen bij bol.com voor rond de 30 euro. 

De beste Satisfyer sextoys: Satisfyer Vibes Master

De beste satisfyer sextoys
De beste satisfyer sextoys

Deze vibrator doet zijn naam eer aan, want hij is echt meesterlijk. Deze grote, dikke vibrator is natuurlijk een kopie van de Fun Factory Big Boss, maar eerlijk gezegd vind ik ‘m nog beter dan de Big Boss.

Je moet wel houden van een flink formaat, want deze vibrator is zeker niet klein. Voor mij werkt dit super stimulerend. De eikel is ook best wel aanwezig en dat geeft een ribbel waarmee je heel goed je G-spot kan stimuleren. Ik verbaas me er elke keer weer over hoe snel deze Satisfyer Master me kan laten squirten. Ik moet er wel bij zeggen dat mijn G-spot wel redelijk makkelijk te pleasen is.

De vibraties van de Satisfyer Vibes Master zijn precies zoals ik het graag heb bij een vibrator: krachtig en diep. Helemaal goed!

Je kan mijn hele review, waarin in de Satisfyer Vibes Master vergelijk met de Fun Factory Big Boss hier lezen.

Je kan de Satisfyer Vibes Master hier bestellen bij bol.com voor rond de 35 euro. 

De beste Satisfyer sextoys: Satisfyer Ultra Bullet 5

De satisfyer ultra bullet 5 naast een lipstick op een bloemenachtergrondje.
De satisfyer ultra bullet 5 in mijn hand.

Met een bulletvibrator is het altijd even afwachten of het wat is. Een kleine vibrator hard laten trillen, is blijkbaar niet zo’n eenvoudig klusje, want vaak trillen kleine vibrators ook zacht. Maar niet deze Satisfyer Ultra Bullet 5. Natuurlijk zijn de eerste standjes wel lekker zacht, maar wel ook gelijk al diep. De hardere standjes van deze fel gele bulletvibrator (hij is er trouwens ook in andere kleurtjes) trillen ook écht heel hard. Verrassend hard voor zo’n klein, schattig dingetje!

De vorm van deze Ultra Bullet 5 vind ik ook erg fijn. Omdat de top echt puntig is, kan je heel gericht stimuleren. Het is niet zo puntig dat ik het echt al pinpointstimulatie zou noemen, maar het komt daar wel echt in de buurt. Ik hou daar heel erg van. Natuurlijk kan je ook de zijkant van de top gebruiken, als je juist een iets groter gebied wil stimuleren.

Je kan mijn hele review over de Satisfyer Ultra Bullet 5 hier lezen.

Je kan de Satisfyer Ultra Bullet 5 hier bestellen bij bol.com voor rond de 25 euro

De beste Satisfyer sextoys: Satisfyer Purple Pleasure

De satisfyer purple pleasure in mijn hand, je ziet 'm vanaf de zijkant.
De satisfyer purple pleasure naast een lipstick. Ze zijn beiden bijna even lang.

De Satisfyer Purple Pleasure is een lay-on vibrator. Je gebruik hem voor uitwendige stimulatie, dus bijvoorbeeld voor je vulva. De vibraties van deze Purple Pleasure zijn ook weer super diep en krachtig. Door de vorm van de Purple Pleasure kan je ‘m heel fijn in je hand leggen en op die manier met wat meer contact met je lichaam (of het lichaam van iemand anders) stimuleren. Ook kan je het puntje van deze Satisfyer vibrator heel goed gebruiken voor wat meer gerichte stimulatie, voor het geval je wat meer fan bent van pinpointstimulatie. Met de platte kant kan je juist weer een wat groter gebied stimuleren. Perfect om er achter te komen wat je nu eigenlijk lekker vind qua stimulatie, of om lekker af te wisselen.

Je kan mijn hele review over de Satisfyer Purple Pleasure hier lezen.

Je kan de Satisfyer Purple Pleasure hier bestellen bij Easytoys voor 29,99 euro
Of hier bij bol.com rond datzelfde bedrag. 

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.