Otokonoko DX Femboy | Onahole review

09-02-2022

Van Motsutoys ontving ik de Otokonoko DX Femboy onahole voor een nieuwe review. Mijn eerste onahole met een penis. Voor mij iets nieuws en ook best wel een “met de billen bloot” ding, aangezien ik iets met jullie deel wat jullie misschien nog niet van mij wisten.

SPECS

  • Materiaal: TPE
  • Bodysafe: Nee, dus gebruik van de penis is ook niet zomaar aan te raden
  • Lengte: 21 cm
  • Breedte: 15 cm
  • Gewicht: 2.13 Kg
  • Hoogte: 11 cm
  • Penislengte: 9 cm
  • Penis diameter (breedste punt): 3.2 cm
  • Tunnel lengte: ongeveer 13 cm
  • Prijs: € 159,95 bij Motsutoys

Otokonoko DX Femboy

Anders dan andere onaholes is de Otokonoko DX Femboy dus zeker, ik bedoel het feit dat er een “bruikbare” penis (daarover later meer in het onderdeel “getest”) op zit is al een heel dingetje. Dat het idee achter deze masturbator seks met een “femboy” is, is ook een dingetje. Maar even terug naar de feitelijke kant en zo meer over de term femboy.

De Otokonoko DX Femboy is een grote masturbator, er ligt immers een onderlijf met een pik en een kont klaar voor je om je “ding” mee te doen. De hele masturbator weegt dan ook echt wel meer dan 2 kilo, heeft een penis en een tunnel waar je je eigen penis in kan stoppen.

Kortom, niet je doorsnee masturbator, en dat vind ik dan altijd wel heel erg cool.

Buiten het hele “hey deze masturbator heeft een pik” ding, is de tunnel van deze masturbator asymmetrisch. Wat dus inhoudt dat hij anders voelt als je hem andersom houdt. Dat is best wel tof.

Femboy

De term Femboy klinkt misschien als een “slur”, dat is het alleen zo, als je een transgender persoon zo zou aanspreken. Verder is het een term is die met trots wordt gedragen door hen die zich zo identificeren. Geen negatieve lading dus, anders had ik simpelweg deze masturbator niet gereviewed.

Otokonoko DX Femboy in de doos

De Otokonoko DX Femboy bevindt zich in een typische Japantoy doos, allemaal uitroepen een verleidelijk kijkende femboy op de doos, denk dat het wel duidelijk is. Het gaat natuurlijk ook om wat er in de doos zit, en dat is zoals je zou verwachten de Otokonoko DX Femboy, in een grote plastic blister, daarbij krijg je dan wel (een klein) sachet glijmiddel. Kortom, kopen en aan de gang dus.  Eenvoud bij een niet zo eenvoudige masturbator.

Otokonoko dx femboy bovenaanzicht

Otokonoko DX Femboy getest

En dan komt het moment dat we dus met de billen bloot gaan, in het geval van de Otokonoko DX Femboyis dat vrij letterlijk, het zijn immers billen waartussen je de tunnel vindt van deze masturbator.

Maar ook voor mij als reviewer is het wel een dingetje, jullie wisten natuurlijk al dat ik panseksueel ben, en dat ik dus ook met penisbezitters dingen doe, en niet alleen met mensen met een vulva. Maar een specifieke masturbator voorzien van die hardware, dat is voor mij nieuw, en eerlijk is eerlijk, best wel opwindend. Leuke nieuwe ervaringen, ook voor mij dus, word ik toch altijd wel blij van.

Penis

Eerst maar even dealen met het feit dat de penis op deze toy dus niet van silicone is maar van TPE en dat de combinatie van TPE en dingen in brengen wat mij betreft een absolute no-no is. TPE is zoals je ongetwijfeld weet poreus, en als je TPE gaat inbrengen (hoe echt het ook voelt) is dat niet veilig, en dus doe ik dat niet, nee ook niet met een condoom, gewoon niet.

De penis voelt wel echt als een harde penis (en ik weet dat want ik heb er zelf 1 EN ik heb wel eens aan andere penissen gezeten) en wat dat betreft kan ik mij voorstellen dat de sensatie wel “echter dan echt” kan zijn.

Als je hem met glijmiddel aftrekt en “de bobbel” (dat stond op de site van motsutoys) betast met je ogen dicht dan denk je echt wel dat je een echte pik in je handen hebt.

Wel een vrij smalle penis, maar dat is met opzet, want dan is het makkelijk inbrengen, maar dat moet je dus eigenlijk niet doen, want niet bodysafe, nou ja, you do you, dat vooral.

Otokonoko dx femboy aanzicht van de tunnel

De tunnel

Voor mensen die niet PC zijn: Het kontgat.

Die pik is natuurlijk een leuke toevoeging, maar je masturbeert natuurlijk graag met het masturbatorgedeelte. Een onahole met een handvat dus.

Ik had natuurlijk mijn Otokonoko DX Femboy van tevoren opgewarmd met een onahole warmer, en de tunnel ook voorzien van mijn favo glijmiddel. Ik was er dus helemaal klaar voor.

Om de “fantasie” nog realistischer te maken is de Otokonoko DX Femboy strak, en mensen die mijn reviews vaker lezen weten dat strak een dingetje is bij mij en masturbators. Maar ik moet zeggen ik voelde wel degelijk wat van de structuur.

Maar toch heb ik het gevoel dat de Otokonoko DX Femboy voor mij wat te strak is, wel lekker, maar ik haal er duidelijk niet alles uit wat erin zit. Heb jij dit probleem niet met strakke onaholes, dan is de Otokonoko DX Femboy echt wel een aanrader.

Wat ook wel tof is, is dat de Otokonoko DX Femboy dus echt anders voelt als je hem “pik up” of “pik down” gebruikt.
Ondanks dat ik duidelijk alle fijne structuren heb gemist, kwam ik door alle opwinding toch best wel heel erg lekker klaar. Aanrader dus.

Schoonmaak

Bij alle grote en zware masturbators kan je er vanuit gaan dat schoonmaak niet zo vanzelfsprekend is als, even onder de kraan, spoelen, drogen klaar. Voor deze onahole is duidelijk een onahole shower nodig, om daarna met de juiste accessoires de tunnel helemaal goed droog te krijgen.

Mocht je toch besluiten de pik als dildo te gaan gebruiken, dan is dat wel makkelijker, maar zoals al zo vaak gezegd, TPE is poreus dus echt schoon wordt het nooit meer.

Conclusie

De Otokonoko DX Femboy is echt wel een hele fijne masturbator als jij iets hebt met het “thema” van deze onahole. Hij is wel wat strak natuurlijk, maar dat hoeft niet voor iedereen de pret te drukken. Wel is het jammer dat het penis gedeelte ook van TPE is, hoewel dat denk ik cosmetisch niet goed op te lossen zou zijn, waardoor ik niet met een veilig gevoel het dildo aspect kon ontdekken. Evengoed denk ik dat dit voor de juiste persoon een enorm fijne onahole zal zijn.

Je koopt de Otokonoko DX Femboy bij Motsutoys voor € 159,95

Jay

Jay is de persoon achter Tess Tesst die verantwoordelijk is voor het testen van, en schrijven over seksspeeltjes die gericht zijn op de penis en de prostaat.

Omdat Jay ook kinkster is zal hij van tijd tot tijd ook een review of artikel schrijven over Kink en BDSM en alles wat daar bij komt kijken

Buiten zijn talent voor testen en schrijven over seks, seksualiteit, BDSM en natuurlijk seksspeeltjes, is hij ook verantwoordelijk voor het technisch onderhoud, de marketing en nog veel meer andere zaken binnen Tess Tesst en veel andere websites van zijn klanten.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.