Niku-Man Delta | Onahole review

08-07-2020

De Niku-Man Delta is mijn Motsutoys toy voor de maand Juli, het is een masturbator die zoals je kan verwachten van een echte Japanse onahole echt net even anders is dan dat je zou verwachten van een “normale” onahole.

Specs

 • Materiaal: TPE
 • Bodysafe: Nee, want TPE is poreus, maar voor je piemel is het safe genoeg
 • Waterdicht: Nee, maar niet mechanisch, dus je kan het alsnog goed schoonmaken
 • Lengte: 16 cm (tunnel is 14 cm, maar elastisch)
 • Breedte: 8,5 cm (de hele toy in zijn geheel)
 • Kleur: Heel licht roze
 • Prijs: € 59,95 bij Motsutoys.com
 • Is het wat: Oh fuck ja 🙂

Niku-Man Delta

Je zou denken, met al die Japan toys die ik tot nu toe heb mogen reviewen, ik toch best wel door mijn wtf-factor heen zou zijn. Ik bedoel, ik heb inmiddels “seks” gehad met curling girls, virtuele meisjes ontmaagd, you name it, I did it.

Maar nee, het kan natuurlijk altijd nog een beetje gekker (en misschien ook wel lekkerder), want ik kreeg van Motsutoys de Niku-Man Delta opgestuurd in ruil voor een eerlijke review.

En voor de nerds onder ons, Delta staat inderdaad voor 3, te weten de drie, wat op de site van motsutoys wordt omschreven als huidflapjes (ja bloedgeile omschrijving, echt) die deze onahole rijk is.

Deze TPE-vulva heeft dus niet je standaard vorm, nee het is eigenlijk best een beetje een freaky alliën en jij mag er zomaar, geheel vrijwillig je pik in stoppen.

Wie wil dat nou niet? Right?

Ik geloof overigens dat deze onahole gemaakt is om je het idee te geven dat je “seks hebt met een mollige vrouw”, alsof elke mollige vrouw zo zou voelen, maar ja, het is een gimmick.

De niku-man delta op zijn omverpakking (doos) met het sachet glijmiddel dat je er bij krijgt

Niku-Man Delta in de doos

De doos is zoals bij veel Japanse Onaholes een kunstwerkje, de gele achtergrond, met daarop het wat vollere manga model, met roze haar en een blik alsof ze zich enorm schaamt voor wat ze met je gaat doen. De betere hentai porno dus. Maar wel zo kuis dat ik het van Facebook nog net mag laten zien (hoop ik). Verder zijn de zijkanten en de achterkant van de doos voorzien van allerlei Japanse kreten die ik niet eens meer probeer te vertalen, want nou ja, vrij kansloos. Het is in ieder geval allemaal supergoed, fijn, lokaal, you know the drill.

In de doos vind je natuurlijk de Niku-Man Delta onahole, in een plastic omverpakking, samen met een sachet bijbehorend glijmiddel. Kortom je bent na aankoop en bezorging meteen helemaal klaar om te gaan met je eigen banaan.

Niku-Man Delta getest

In alle eerlijkheid, ik houd echt wel van een beetje freaky, maar het idee van deze 3 flappen, trok mij niet heel erg, maar dat was natuurlijk allemaal voordat ik deze toy reviewde, en voor science, nou ja, voor science, doe ik eigenlijk best wel veel.

En dus zette ik mij over de flapjes heen begon te testen, en eigenlijk ben ik best blij dat ik dat heb gedaan.

Ik voorzag de Niku-Man Delta van Onatsuyu Pussy Juice Lotion, dat inmiddels mijn favoriete glijmiddel voor Onaholes begint te worden, het ijkt echt heel erg op, nou ja Pussy Juice, en het maakt masturberen met een onahole echt best wel heel fijn.

Enfin, lubed up, voorverwarmen, inmiddels snap je de stappen wel, en aan de gang.

En ik moet zeggen de 3 flapjes zorgen inderdaad voor een hele speciale (en lekkere) sensatie. De tunnel zelf heeft ook een heel fijne structuur die je goed voelt, en al met al is dit een masturbator die je aanzet tot, nou ja, masturberen, je wil toch net ff verder, dieper, lekkerder. Erg fijn dus allemaal.

Maar die flapjes dan? Nou die flapjes, die voel je eigenlijk pas echt als je met in en uitstoten begint, en dan strelen ze als het ware dat stuk van je pik dat niet in de tunnel zit, het voelt eerst best een beetje freaky, maar daarna is het eigenlijk gewoon heel erg verschrikkelijk lekker.

Niku-man delta een foto waar ik met mijn hand de flapjes openspreid om de ingang van de tunnel te laten zien

Kortom, geil genoeg voor nog een keer, en nog een keer, en nou ja, ik ben over mijn flapjes huiver heen geloof ik.

Schoonmaak

Elk voordeel heb ze nadeel, ik haat voetbal, maar die uitspraak is wel gewoon heel erg waar, en waar ik jubelde over de sensatie, zo lastig is het schoonmaken van de Niku-Man Delta, mede ook door de, ja daar zijn ze weer, flapjes.

Je kan de Niku-Man Delta niet binnenstebuiten keren, en doordat de flapjes in de weg zitten is het ook moeilijk om de tunnel goed open te houden en schoon te maken.

Hoewel dat natuurlijk wel makkelijker gemaakt wordt als je de accessoire kit hebt die motsutoys ook verkoopt voor dit soort onaholes.

Evengoed is het reinigen van de Niku-Man Delta allesbehalve makkelijk, en als je het goed wil doen, dus schoonmaken en grondig drogen ben je wel even een half uurtje verder, en hoewel dat natuurlijk je toy ten goede zal komen, is het best een tijdsinvestering, zelfs al ben je nog steeds in zelfisolatie en verveel je je soms helemaal te pletter.

Conclusie

Het werd echt wel weer tijd voor een leuke toy voor de penis, en dit is er een. Als we het schoonmaak gebeuren even buiten beschouwing laten, dan is de Niku-Man Delta echt een heel erg lekkere (all be it freaky) masturbator die eigenlijk niet uit je collectie mag ontbreken.

Een geile ervaring die echt zoveel anders is dan anders, dat je hem bijna uniek zou kunnen noemen, en dan neem ik een beetje langer bezig zijn met schoonmaken echt wel voor lief.

Kortom, wil jij een leuke nieuwe masturbator die echt uniek is in zijn soort? Dan is de Niku-Man Delta voor jou. En best nog wel voor een schappelijke prijs ook.

Je koopt de Niku-Man Delta bij Motsutoys voor € 59,95

Je koopt het Onatsuyu glijmiddel voor € 19,95 natuurlijk ook bij Motsutoys

Jay

Jay is de persoon achter Tess Tesst die verantwoordelijk is voor het testen van, en schrijven over seksspeeltjes die gericht zijn op de penis en de prostaat.

Omdat Jay ook kinkster is zal hij van tijd tot tijd ook een review of artikel schrijven over Kink en BDSM en alles wat daar bij komt kijken

Buiten zijn talent voor testen en schrijven over seks, seksualiteit, BDSM en natuurlijk seksspeeltjes, is hij ook verantwoordelijk voor het technisch onderhoud, de marketing en nog veel meer andere zaken binnen Tess Tesst en veel andere websites van zijn klanten.

4 Reacties

 1. Goed geschreven. Heel erg leuk en interessant om te lezen; Zelfs voor een vrouw👍 inderdaad een gek alien- gevalletje om te zien zeg. .. Maar ik geloof zo dat het leuk speelgoed is ☺

  Antwoord
  • Hoi Kelly, dank je voor je compliment! Het is erg leuk speelgoed zoals je zegt. Ik vind het altijd spannend dit soort “freaky” toys, maar ik heb inmiddels geleerd dat “weird” vaak ook best lekker kan zijn.

   Antwoord
 2. Heya, friendly reminder, er zijn meerdere kleuren “vleeschkleurig”, dus die omschrijving zegt nog niks 😅

  Ga ik nu de rest lezen 😊

  Antwoord
  • Het is ook niet mijn keuze van bewoording, maar in dit geval is het hoe het omschreven wordt op de doos. Maar je hebt helemaal gelijk.

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.