Top 5 beste seksspeeltjes voor je vakantiegeld 2024 editie

22-05-2024

Vorig jaar maakte ik een post met de Top 5 beste seksspeeltjes voor je vakantiegeld. En omdat deze post met veel enthousiasme werd ontvangen, wilde ik dit jaar niet achterblijven en jullie voorzien van een nieuwe Top 5, met daarin natuurlijk wat oude bekenden. Maar ook nieuwe opties. Zeker niet de goedkoopste speeltjes dus, maar daar is dan ook je vakantiegeld voor.

Ik hoop dat jullie deze top 5 weer net zo nuttig vinden als vorig jaar.

Top 5 beste Seksspeeltjes voor je vakantiegeld

Omdat iedereen van lijstjes houd (ik wel in ieder geval) krijg je als TL; DR; hier alvast het lijstje, met links naar de reviews.
Daaronder vind je per sex toy een korte uitleg waarom ik vind dat deze toys in deze top 5 horen.

  1. HiSmith Pro 1 Premium Sexmachine
  2. Wevibe Nova 2
  3. Fun Factory bouncer
  4. Njoy Purewand
  5. Fun Factory VIM

Zoals je kan zien zijn er (waarschijnlijk niet heel verrassend 2 toys die ook vorig jaar hier stonden. Wat misschien wel echt heel verrassend is, is dat de Njoy Purewand niet op nummer 1 staat in deze lijst. Waarom dat is, lees je natuurlijk bij de nummer 1, de Fun Factory VIM.

Seksspeeltje voor je vakantiegeld nummer 5: HiSmith Pro 1 Premium Sexmachine

De inhoud van de tas van de hismith pro1 premium seksmachine 2. 0

Deze sexmachine is next level, en dat zie je ook wel aan de prijs. Tegelijkertijd is deze fuckingmachine wel echt het neusje van de zalm. Relatief makkelijk in elkaar te zetten. Keuze uit bedrade-, draadloze- of appbesturing. Daar bovenop ook nog uitbreidbaar met heel veel verschillende adapters, waardoor je bijna elke dildo, maar ook veel masturbators kan aansluiten op de HiSmith Pro 1 Premium Sexmachine.

Het is ook een van de weinige seksspeeltjes waar ook over de app een aparte review is geschreven.

Je koopt de Hi-Smith Pro 1 Premium Sexmachine bij Hismith

Koop je deze fucking machine liever bij bol.com, dan kan dat ook

Seksspeeltje voor je vakantiegeld nummer 4: We-vibe Nova 2

Top 5 seksspeeltjes voor je vakantiegeld

De We-vibe Nova 2 is al eerder door Tessโ€™ uitgeroepen tot de allerbeste Duo Vibrator, en daar lijkt de wereld het mee eens te zijn. Een geweldige vorm, geweldige vibraties.

Wat niet iedereen weet is dat de We-Vibe Nova 2 ook nog eens als masturbator kan gebruiken door de penis tussen het inbrengbare deel en het clitorisdeel te doen en hem dan (voorzichtig) bij elkaar te knijpen.

Kortom, multi-inzetbaar.

Je koopt de We-Vibe Nova 2 hier.

Seksspeeltje voor je vakantiegeld nummer 3: Fun Factoy Bouncer

De bouncer is een sage groene dildo met drie ballen. De onderkant van de dildo is rood.

Soms heb je van die speeltjes, die al heel lang heel goed zijn. Gelukkig zijn er dan bedrijven als Fun Factor die de Fun Factory bouncer opnieuw uitbrengen. In een nieuw jasje, met een nieuw kleurtje en een echt geweldige zuignap, die er eigenlijk helemaal niet uitziet als een zuignap, hadden we het al gehad over de balletjes aan de binnenkant? Nou, goed, je snapt het wel. Geweldige dildo, mag niet uit je collectie ontbreken.

Je koopt de Fun Factory Bouncer hier bij Easytoys (op tijd van schrijven in de aanbieding!)

Seksspeeltje voor je vakantiegeld nummer 2: Njoy Purewand

Njoy pure wand

Als je het voor elkaar krijgt om jaar na jaar, dag na dag, het seksspeeltje van voorkeur te zijn van twee kritische sextoytesters dan ben je wel heel goed bezig.

Als dat nog niet genoeg is, word je ook nog eens heel vaak nagemaakt en zijn er allemaal veel goedkopere, maar ook zeker veel slechtere kopieversie van je te koop.

Kortom, vaak geรฏmiteerd, nooit geรซvenaard, de Njoy Purewand.

Maar toch is de Njoy Purewand niet de nummer 1 in dit lijstje, maar wel echt jouw aanschaf waard!

Je koopt de Njoy Purewand hier bij Easytoys

Seksspeeltje voor je vakantiegeld nummer 1: Fun Factory VIM

De verpakking van de vim: het doosje met daarop de sleeve.

Als je in een top 5 de Njoy Purewand van de troon stoot, moet je wel iets heel bijzonders hebben. Dat is ook zo, want deze wandvibrator is ongeacht de hardware die je bij je draagt echt heel erg goed. Voor zowel Vulva, als penis, en misschien heel bijzonder door de diepe vibraties zelfs je prostaat is de Fun Factory Vim echt een grote aanrader.

Mocht je nu denken, ho even, prostaat? Hoe dan? Dan wil ik dat natuurlijk wel even uitleggen. Door de hele speciale vibraties voel je deze tot in je prostaat als je de VIM op je perineum zet (als je natuurlijk een prostaat hebt).

Zelfs als dat niet helemaal je ding is, is de VIM echt de aanschaf waard, omdat hij echt multi-inzetbaar is.

Je koopt de Fun Factory VIM hier

Nog wat vakantiegeld over? Investeer het eens in wat (goed) glijmiddel

Ondanks dat we echt ons best doen om het gebruik van glijmiddel te promoten, wordt het toch heel vaak niet (mee) besteld en dat is zonde.

Ben je op zoek naar wat goed glijmiddel om (mee) te bestellen, denk dan eens aan de volgende opties:

Jay

Jay is de persoon achter Tess Tesst die verantwoordelijk is voor het testen van, en schrijven over seksspeeltjes die gericht zijn op de penis en de prostaat.

Omdat Jay ook kinkster is zal hij van tijd tot tijd ook een review of artikel schrijven over Kink en BDSM en alles wat daar bij komt kijken

Buiten zijn talent voor testen en schrijven over seks, seksualiteit, BDSM en natuurlijk seksspeeltjes, is hij ook verantwoordelijk voor het technisch onderhoud, de marketing en nog veel meer andere zaken binnen Tess Tesst en veel andere websites van zijn klanten.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.