Tamatoys geurtjes en glijmiddel | Review door Jay

23-01-2019

Ik ontdek graag nieuwe dingen, en ook dingen die misschien niet zo mainstream zijn, zo ook deze lijn Tamatoys geurtjes en glijmiddel die ik van Motsutoys kreeg.

Disclaimer

Een disclaimer bij een review? Hoezo dan?

Nou dat zal ik uitleggen, we gaan nu een weg bewandelen die niet voor iedereen is, we gaan namelijk meer de fetisj (of fetish) kant op.

Het idee van een fetisj is dat het heel persoonlijk is, het kan dus zijn dat je zo mijn review aan hebt lezen bent en denkt, nou dat is dus echt niets voor mij, en dat is prima.

Ik begrijp de geur fetisj als geen ander (heb er zelf ook een), evengoed kan het zijn dat je mijn (poging tot) humoristisch schrijven als fetisjshaming zou kunnen interpreteren. Dat is absoluut niet het geval, ik zou eerlijk gezegd niet durven, want ik weet hoe lastig het is om een fetisj te hebben die niet iedereen begrijpt.

Fetisjisme

Ik denk dat een wat meer wetenschappelijke definitie misschien wel op zijn plaats is. En met wetenschappelijk bedoel ik gewoon een quote uit wikipedia die kort en bondig genoeg is om duidelijk te zijn, hoewel het misschien niet helemaal de lading dekt:

“Seksueel fetisjisme is een seksuele voorkeur waarbij seksuele opwinding wordt beleefd aan een voorwerp of niet-genitaal lichaamsdeel”

Er zijn echter genoeg mensen die wel een fetisj hebben, eigenlijk heeft iedereen wel een fetisj, als jij jezelf meer identificeert als een mens die van kontjes houdt dan van grote borsten, kan je stellen dat jij een kontjes fetisj hebt.

Een fetisj hebben is dus niet raar, en een fetisj, en hoe je die beleefd, is voor iedereen anders.

Bekende fetisjes zijn dan bijvoorbeeld: Leer, Latex(rubber), (gedragen) slipjes of bijvoorbeeld (panty)kousen.

Vaak komen mensen er pas op latere leeftijd achter dat ze daadwerkelijk een fetisj hebben, fetisjes kunnen ook fluctueren of veranderen.

Geurtjes, Tamatoys geurtjes

Ik heb zelf een leerfetisj, ik vind leer fijn, het ruikt lekker, het voelt lekker, nou ja, leer. Ik heb ook een fetisj voor mooie buikjes, en nee dat hoeft niet een strak wasbordje te zijn, maar de uitleg daarvan is zo ingewikkeld dat hij voor mij ook steeds anders is.

Geur is in mijn leven ook iets heel belangrijks, buiten de standaarddingen die anderen ook met geur kunnen hebben, zoals blij worden van de geur van pasgebakken brood, en de geur van net gezette koffie.
Geur is voor mij zo bepalend dat ik kan afknappen op iets of iemand als het niet lekker ruikt, en dat is best een uitdaging als je seksspeeltjestester bent, want TPR is nou niet meteen het lekkerst geurende materiaal in de wereld.

Enfin, toen ik dus zag op de site van Motsutoys dat er een hele hoop geurtjes waren wilde ik dat graag eens aan een test onderwerpen, en Niels was zo sportief mij een hoop samples op te sturen.

Tamatoys

In mijn review van vorige week had ik het al over Japanse sextoys en hun baanbrekende werk op het gebied van “taboe” en seksuele fantasieën.

Tamatoys is een bedrijf dat zich er daadwerkelijk in heeft gespecialiseerd. Zo kan je als (Japans) fetisjist bij dit bedrijf je hart op halen. Of je nu graag een kussen hebt waar je mee zou gaan trouwen (Dakimakura). Of een onahole wil van een meisje met bijna geen borsten. Enfin, Tamatoys heeft het. Van beginnende BDSM-spullen tot keiharde (geile) fetisjproducten. Van fetisj kleren voor crossdressers tot nou ja geurtjes.

Tamatoys Geurtjes en glijmiddel

Tamatoys-geurtjes-en-glijmiddel

Toen ik vroeg om de geurtjes dacht ik dat ik er wel een of twee zou krijgen, maar Motsutoys stuurde mij gewoon bijna heel hun assortiment (awesome!).

Een lijstje (want yay! Lijstjes!):

  • Smell of Preppy Girl Panties
  • Geur van een bezweet schoolmeisje
  • Smell of Eldest Sister
  • Smell of the Girls Toilets
  • Smell of pussy during sex
  • Glijmiddel: Smell of female college student

Tamatoys Geurtjes en glijmiddel: in de doos

Zoals je natuurlijk misschien al verwacht als je de namen van de Tamatoys geurtjes en glijmiddel leest zijn de verpakkingen vrij specifiek en vrij fetisj achtig gemaakt. In de inmiddels welbekende anime / hentai stijl getekende meisjes en dames die allemaal net iets te geschokt, maar wel verlangend naar je kijken.

Ik wilde eigenlijk een vertaling doen van de kreten die op de verpakkingen staan (allemaal in het Japans), maar mijn Google Translate raakte zo gechoqueerd dat het mij niet is gelukt. De foto’s die je in deze review ziet geven je in ieder geval wel de kans om even zelf enorm te Google Translaten.

Handleiding bij Tamatoys Geurtjes

Ik kreeg van Motsutoys de tip dat de geurtjes echt super geconcentreerd zijn, het is dus ook de bedoeling dat je een heel klein beetje op je onahole spuit, of op je kussen, of nou ja, wat je ook van plan bent te gebruiken, dan even wacht en dan “de geur tot zijn recht laat komen”.

En ik kan inderdaad bevestigen die geurtjes zijn echt HEEL erg sterk, dus mocht je het aanschaffen, less is more!

Tamatoys Geurtjes en glijmiddel: Getest

Tamatoys geurtjes en glijmiddel | review door jay

Ik kan jullie natuurlijk een enorm stuk laten lezen over hoe elk geurtje ruikt, met vage omschrijvingen die mij doen denken aan Hubrecht Duijker die een fles wijn van de Aldi probeert te promoten tijdens de 5 uur show.

Maar ik weet uit ervaring dat geuren en de interpretatie ervan zo persoonlijk zijn dat ik gewoon geen eer kan doen aan een accurate omschrijving.

Dus, doe ik het deze maal, voor één keer echt even anders.

Ten eerste moet ik erbij zeggen dat de meeste van deze geuren uitgaan van een “gevoel” dat je bij deze geuren krijgt.

Zo ruikt “Smell of the Girls Toilets” niet naar zure, muffe meisjes urine. Nee het is meer een mengeling van goedkope tiener parfum, samen met schoonmaakmiddel, zoals (blijkbaar) iemand heeft geconstateerd tijdens haar/zijn bezoek aan een Japans meisjestoilet.

De mensen met een gebruikte slipjes fetisj komen wel goed aan hun trekken met de geur “Geur van een bezweet schoolmeisje”, want ik wilde deze toch even benoemen, wat een enorme zure kutlucht komt daarvan af. Iew! (Ja dat is persoonlijk, nee ik vind je niet stom als je geil wordt van gebruikte slipjes).

Maar doet het nou iets? Wellicht is dat de belangrijkste vraag voor al deze geuren in al hun diversiteit.

Het antwoord? Ja, het doet wel iets. Voor mij niet zo zeer de geurtjes, maar het glijmiddel dat sorta kinda naar een studerende dame moet geuren doet het voor mij wel. Ik vind het zelfs wel realistisch, misschien omdat ik een bepaalde geur associatie heb van toen ik nog studeerde en iemand die ik best wel leuk vond, nu ja, het doet wel wat, maar is wel specifiek afhankelijk van je fetisj.

Tamatoys geurtjes en glijmiddel | review door jay

Conclusie

Als je een bepaalde fetisj hebt denk ik zeker dat je eens moet gaan kijken bij de producten van Tamatoys bij Motsutoys. Is het allemaal “net echt”? Nee, maar met een beetje fantasie, en nou ja, fetisjisten hebben vaak veel fantasie, kom je een heel eind.

Doordat alles zo geconcentreerd is doe je volgens mij ook best wel lang met een flesje met Tamatoys geur, dus nou ja, een leuke investering lijkt mij.

Je koopt de Tamatoys geurtjes en het glijmiddel bij Motsutoys, de prijs varieert van € 19,95 tot € 24,95

Jay

Jay is de persoon achter Tess Tesst die verantwoordelijk is voor het testen van, en schrijven over seksspeeltjes die gericht zijn op de penis en de prostaat.

Omdat Jay ook kinkster is zal hij van tijd tot tijd ook een review of artikel schrijven over Kink en BDSM en alles wat daar bij komt kijken

Buiten zijn talent voor testen en schrijven over seks, seksualiteit, BDSM en natuurlijk seksspeeltjes, is hij ook verantwoordelijk voor het technisch onderhoud, de marketing en nog veel meer andere zaken binnen Tess Tesst en veel andere websites van zijn klanten.

0 reacties

Trackbacks/Pingbacks

  1. Fleshlight Turbo Thrust | Masturbator review by Jay | Tess Tesst - […] een paar weken van leuke nieuwe Japanse masturbators en fetisjachtige Japanse geurtjes is het nu toch weer tijd voor…

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.