Kyo Plushdoll DX review

29-11-2023

De Kyo Plushdoll DX is een sekspop, maar dan zoals je dat eigenlijk niet verwacht. In plaats van een “net echte” pop van TPE is deze gemaakt van zacht en enorm knuffelbaar polyester. Maar knuffelen is niet het enige wat je met de Kyo Plushdoll DX kan doen. Je kan namelijk ook een Onahole in de daarvoor beschikbare uitsparing doen en seks hebben met deze grote knuffelpop.

Specificaties van de De Kyo Plushdoll DX

  • Materiaal: 100% polyester
  • Gewicht: 4,5 kg
  • Omtrek hoofd: 68 cm
  • Omvang borst: 75 cm
  • Hoogte: 74 cm
  • Diepte onahole gat: 27 cm
  • Diameter onahole gat: 8 cm
  • Prijs: € 299,95 bij Motsutoys.nl

Kyo Plushdoll DX

Wellicht dat je al eerder van de KYO plushdoll hebt gehoord. Ik heb namelijk al twee van deze serie poppen mogen reviewen. Zowel de eerste versie van de KYO plushdoll als de KYO Plushdoll 2.0 waren een bijzondere ervaring. De Kyo Plushdoll DX is dat net zo, want wat eerst een knuffelpop was zonder ledematen en later iets langere ledematen, is deze versie van de doll voorzien van handen en voeten. Dat klinkt misschien als niet een heel erg grote verbetering. Maar toch bied dit net even iets meer knuffeloppervlak waardoor e.e.a. ook prettiger is.

De Kyo Plushdoll DX is ook best wel zwaar met zijn 4,5 kilo. Helemaal gemaakt van afneembaar (niet wasbaar!) polyester en natuurlijk is deze sekspop voorzien van een gat waar je een onahole naar keuze kan in stoppen.

Let er dan wel even op dat de onahole niet langer is dan 27 cm en dat de diameter van onahole (inclusief eventuele houder) niet breder is dan 8 cm, anders past het niet.

De Kyo Plushdoll DX in de doos

Als je de De Kyo Plushdoll DX besteld krijg je hem niet in een doos opgestuurd, of althans, niet een doos die “erbij hoort” de De Kyo Plushdoll DX zit namelijk ingepakt in een grote plastic zak en wordt aan je verstuurd in een grote bruine doos. Dat is ook wel zo prettig, want dat houdt het allemaal discreet.

De pop moet je dus uit de plastic zak halen en is dan meteen bruikbaar. Je moet er echter wel rekening mee houden dat je de De Kyo Plushdoll DX zonder bijgevoegde onahole of masturbator ontvangt.

Je moet dus wel al in het bezit zijn van een masturbator als je die wil gaan gebruiken samen met de De Kyo Plushdoll DX, hou daar dus rekening mee.

Hoe ziet de De Kyo Plushdoll DX eruit? (video)

Een van de redenen waarom deze review even op zich heeft laten wachten is, omdat door zijn de omvang de KYO plush doll best moeilijk te fotograferen is, ik wil namelijk zoveel mogelijk van de pop laten zien, en dat lukte eigenlijk niet zo goed met allemaal foto’s.

Gelukkig heb ik een paar weken geleden een video opgenomen over de De Kyo Plushdoll DX die je kan vinden op ons youtube kanaal, maar natuurlijk deel ik deze ook graag in deze review omdat deze video je perfect alles aan de De Kyo Plushdoll DX zal laten zien.

https://youtu.be/sxdR0W3dNnU

De Kyo Plushdoll DX getest

Hoe vaker ik de De Kyo Plushdoll serie mag testen hoe meer ik werk hoe fijn een full size knuffelpop eigenlijk is. Niet dat de De Kyo Plushdoll DX nu permanent bij mij in bed ligt. Maar toch merk ik dat de hoge knuffelbaarheid van de pop de interactie ermee op een bijzondere manier intiemer maakt.

Met de juiste masturbator in het daarvoor bestemde gat is het ook best lekker. Ik merk wel dat masturbators zonder huls beter werken dan iets als een Fleshlight, misschien ook wel omdat alles zacht is en zo’n plastic huls werkt dan niet lekker.

Overigens is het inbrengen van een masturbator best simpel, helemaal met de rits aan de achterkant omdat je dan makkelijker grip hebt. Ondanks dat is het best nog wel ff een dingetje om zo’n masturbator goed in het gat te krijgen en zo te positioneren dat je er ook wat mee kan.

Maar daarna kan je natuurlijk wel aan de gang. Je kan er natuurlijk voor kiezen om je masturbator nog even op te warmen met een onahole. Deze pop is natuurlijk warm en knuffeling, dan is het ook wel zo fijn als je masturbator dat ook is, want je pik in een koude masturbator stoppen is niet voor iedereen erg lekker.

Het is je misschien wel al opgevallen dat de pop niet wasbaar is, dat maakt het gebruik van glijmiddel wel een beetje spannend. Ik raad je aan om glijmiddel te gebruiken op waterbasis (moet toch al met tpe) maar ook dat je glijmiddel neemt dat makkelijk in de masturbator te doseren is. Anders wordt het heel snel heel erg rommelig.

Zoals je leest is er best wel wat voorbereiding nodig, ik merk ook dat ik een deel van het voorwerk ook eerder al doe zodat het, op het moment dat je geil bent, alleen nog een kwestie van opwarmen en gaan is.

Zoals ik al schreef ben ik best fan van de knuffelervaring, dat omzetten naar “seks” met een pop is dan toch wel weer een dingetje, maar omdat dit al knuffelig is een veel minder grote stap dan toen ik opblaaspoppen of een TPE-sekspop reviewde.

Wat ik wel lastig vindt is om te bepalen of de geilheid van de ervaring nu kwam van de pop of het feit dat ik een lekkere masturbator gebruikte hiervoor. Wat ik wel weet is dat het een heel andere sensatie is. Niet op de laatste plaats omdat je de masturbator niet vast hoeft te houden, maar grip hebt op de pop. Je moet natuurlijk wel zorgen dat je masturbator goed “vast” zit in de pop, anders moet je halverwege gaan graaien naar je masturbator…ask me how I know.

Ik kan wel echt zeggen dat de De Kyo Plushdoll DX een heel nieuwe dimensie aan mijn masturbatie avonturen heeft toegevoegd, dus ik kan hem absoluut aanraden als je denkt dat een plush doll iets gaat toevoegen aan jouw avonturen in zelfbevrediging.

De Kyo Plushdoll DX schoonmaken.

De pop is helemaal gemaakt van polyester, mocht je dus in the heat of the moment wat glijmiddel en ander vocht over de pop hebben gemorst, dan kan je dat vrij eenvoudig afnemen met een vochtige doek. Ook zou je met wat niet te agressieve tapijt of bekledingsreiniger aan de gang kunnen mocht een simpele vochtige doek niet genoeg zijn.

Ik heb alleen geen idee hoe dat op de lange termijn gaat zijn als je vaker je pop moet afnemen. Toch denk ik dat het polyester best lang mee zal gaan, maar ik kon dat in alle eerlijkheid natuurlijk niet testen.

Conclusie

De De Kyo Plushdoll DX is een absolute toevoeging voor mij, juist omdat de zachte knuffelbare grote pop meer voor mij doet dan een TPE pop. Dat in combinatie met je eigen favoriete (zachte) masturbators zorgt ervoor dat, als dit je ding is, vele uren plezier kan gaan beleven van de De Kyo Plushdoll DX.

Wil je niet masturberen, maar gewoon een enorm grote knuffel, dan kan dat ook zeker, en dan hoef je er niet eens seks mee te hebben.

Kortom, best een aanrader, hoewel ik natuurlijk begrijp dat dit niet voor iedereen zo zal zijn.

Je koopt de KYO Plushdoll bij Motsutoys voor € 299,95

Jay

Jay is de persoon achter Tess Tesst die verantwoordelijk is voor het testen van, en schrijven over seksspeeltjes die gericht zijn op de penis en de prostaat.

Omdat Jay ook kinkster is zal hij van tijd tot tijd ook een review of artikel schrijven over Kink en BDSM en alles wat daar bij komt kijken

Buiten zijn talent voor testen en schrijven over seks, seksualiteit, BDSM en natuurlijk seksspeeltjes, is hij ook verantwoordelijk voor het technisch onderhoud, de marketing en nog veel meer andere zaken binnen Tess Tesst en veel andere websites van zijn klanten.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.