Lora Dicarlo Tilt | Prostaat stimulator review

01-09-2021

De Lora Dicarlo Tilt is weer eens een seksspeeltje waarvan beweerd wordt dat hij voor zowel G-spot en P-spot stimulator gebruikt kan worden. En omdat er veel overeenkomstigheden zijn tussen de prostaat en de G-spot was ik toch wel benieuwd naar dit seksspeeltje.

SPECS

 • Materiaal: Silicone
 • Bodysafe? Ja
 • Kleur: paars (“plum”)
 • Kunstjes: 3 vibratiepatronen en 7 intensiteiten per motor (zijn er twee)
 • Bijzonderheden: Warmt snel op tot 40 graden, nooit meer.
 • Afmetingen: 10,2 cm x 10,7 cm
 • Diameter kop: 3 – 3,1 cm
 • In te brengen lengte: 7,4 cm
 • Breedte van de uitwendige stimulator: 2,6 cm
 • Prijs: € 155 bij Loveware.be

Lora Dicarlo Tilt

Lora Dicarlo profileert zich al een tijdje als een nieuw premium merk dat echt aan het nadenken is over de seksspeeltjes die het uitbrengt. Zo ook bij de Lora Dicarlo Tilt, een seksspeeltjes voor zowel de G-spot, de anus (bij vagina bezitters) en de prostaat. Buiten zijn diverse inzetmogelijkheden verwarmt dit seksspeeltje zichzelf ook nog, zodat je geen koude toy hoeft in te brengen.

De basis van de Lora Dicarlo Tilt is voorzien van 4 knoppen, 1 grote die de toy aan en uit zet, een knop voor de motor in de basis, 1 knop voor de motor in de kop, en de middelste knop om de verwarming aan te zetten.

Dit alles uitgevoerd in een zijdezacht aanvoelend paars silicone.

De Lora Dicarlo Tilt is ook waterdicht (tot op 1 meter) en wordt door middel van de bijgeleverde magnetische USB-kabel opgeladen.

Lora dicarlo tilt

Lora Dicarlo Tilt in de doos

Als je de reviews hebt gelezen over bijvoorbeeld de Lora Dicarlo Ose 2 (zie ook de video review) of de Lora Dicarlo Carezza dan weet je dat dit merk gaat voor een echte unboxing ervaring. De doos waar de Tilt in zit is dan ook uitermate luxe. Een sleeve met daarop een afbeelding van de Tilt, met op de achterkant en zijkanten in verschillende talen wat dit speeltje allemaal wel niet kan.

Als je de sleeve verwijdert word je getrakteerd op een doos met zegel en magnetische sluiting, die bij verbreking van het zegel openklapt en daarmee de Tilt als het ware onthult aan de ene kant, en aan de andere kant van de doos vindt je de handleiding en natuurlijk de oplaadkabel, een zakje om je toy in op te ruimen (yay!) en een Waranty Card.

Extreem luxe is denk ik de juiste Nederlandse omschrijving. Wat ook wel mag, gezien het prijskaartje van dit speeltje.

Lora Dicarlo Tilt getest

Na mijn review van de Lora Di Carlo Sway was ik toch wel gematigd enthousiast over dit merk. Ik ging dan ook met goede moed bezig met de Tilt.

Wat mij meteen opvalt is dat de motoren apart van elkaar te bedienen zijn, dat is natuurlijk heel cool, maar tegelijkertijd ook wel onhandig. Voornamelijk omdat als je per ongeluk van je standje af klikt je weer door alle standjes heen moet om weer bij je standje dat je lekker vind te komen. Ja, je kan op zich ook de knop lang ingedrukt houden, maar dan moet je ook weer van voor af aan beginnen, en als zo’n apparaat in je kont zit (in mijn geval) is dat best onhandig.

Lees de handleiding

De verwarmingsfunctie is natuurlijk erg lekker, hoewel ik meestal merk dat het silicone waar de Tilt van gemaakt is eigenlijk nooit heel erg koud aanvoelt. Evengoed, warmer is beter, en lekkerder, dus die gooien we gezellig even aan.

Wat ik dus niet wist (want ik had de handleiding natuurlijk niet gelezen), is dat je eerst de grote aan en uit knop moet indrukken, en daarna kan je pas de rest van de toy (dus ook de verwarming) aanzetten. Maar na wat geklooi was dat duidelijk en warmt de Lora Dicarlo Tilt relatief snel op tot een aangename warmte.

Aanzicht van de lora dicarlo tilt dat de bediening laat zien met een grote knop en drie kleinere knopjes

Verkeerd om?

De eerste keer inbrengen was wel even een dingetje, de kop, door zijn “getilte” vorm vergt enige oefening en veel glijmiddel en is best stevig. Wat ook niet hielp is dat ik de Lora Dicarlo Tilt verkeerd om inbracht (althans voor prostaat stimulatie) want blijkbaar kan je niet tegelijkertijd je perineum en je prostaat stimuleren met deze toy. En dat is echt een enorm gemiste kans. De lange kant van de Tilt is namelijk alleen maar bedoelt voor clit stimulatie (booooh, hissss) en moet je de Tilt dus “omdraaien” wil je ook daadwerkelijk je prostaat kunnen raken. Serieus, wie bedenkt dat?

Als je hem dus “goed” om doet, duwt er nog een klein stukje van de basis (en zijn motor) op je perineum en kan je die motor echt gewoon uitlaten, tenzij je enorm graag je K punt sorta kinda wil stimuleren, maar daar issie duidelijk niet voor gemaakt.

De vibraties van de kop zijn wel echt lekker, ik kan niet anders zeggen, maar net zoals bij de Sway is de bediening eigenlijk best lastig. Waar zit het knopje, is dit de goede motor, oh shit ik zet hem uit. Het is duidelijk weer goed bedoeld, maar niet goed uitgewerkt, althans dat is mijn mening. Ik ga er niet van op tilt in ieder geval.

De basis van de Lora Dicarlo Tilt is overigens door de motor en de knopjes enzo ook vrij dik, wat niet veel doet voor het draagcomfort, maar misschien ben ik een zeikerd.

Schoonmaak

De Lora Dicarlo Tilt is helemaal van silicone, en waterdicht, dus je raad het al, met warm water, zeep en / of toycleaner kom je een heel einde. Helaas kan je deze toy natuurlijk niet uitkoken, maar eigenlijk hoeft dat ook niet. Afdrogen of aan de lucht laten drogen en klaar is je Lora Dicarlo Tilt voor de volgende ronde.

Conclusie

De Lora Dicarlo Tilt is niet een heel goedkope toy, sterker nog, hij is eigenlijk gewoon best duur. Ik kan mij voorstellen dat G-spot bezitters en fans van “gewoon anaal” best blij worden van dit seksspeeltje. Maar qua P-spot stimulatie zijn er echt betere (en veel goedkopere) speeltjes te koop. Het moeten kiezen voor perineum of P-spot stimulatie door de vorm, het net niet bij de bediening kunnen als hij in je zit, ik verwacht toch echt meer van een toy in deze prijsklasse. Is het een premium toy, is het je geld waar als je hem puur voor P-spot stimulatie gaat gebruiken? Ik ga daar geen ja op zeggen in ieder geval.

Je koopt de Lora Dicarlo Tilt bij Loveware voor € 155

Jay

Jay is de persoon achter Tess Tesst die verantwoordelijk is voor het testen van, en schrijven over seksspeeltjes die gericht zijn op de penis en de prostaat.

Omdat Jay ook kinkster is zal hij van tijd tot tijd ook een review of artikel schrijven over Kink en BDSM en alles wat daar bij komt kijken

Buiten zijn talent voor testen en schrijven over seks, seksualiteit, BDSM en natuurlijk seksspeeltjes, is hij ook verantwoordelijk voor het technisch onderhoud, de marketing en nog veel meer andere zaken binnen Tess Tesst en veel andere websites van zijn klanten.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.