Lora DiCarlo Osé 2 – review

30-10-2020

Lora DiCarlo, het is een hype. Deze sextoys, of premium robotic massagers zoals ze ze zelf noemen, zijn hot. Ik kreeg de Lora DiCarlo Osé 2 van Loveware. Loveware is een prachtige winkel die ik een paar jaar geleden per toeval ontdekte toen ik toevallig in Mechelen was en er langs reed. Deze mooie winkel viel gelijk op, dus natuurlijk ging ik gelijk naar binnen. En ondertussen ken ik, en jullie natuurlijk ook, Miss Poppie, die ook bij Loveware werkt.

Specs

Materiaal: Siliconen en ABS-plastic(helemaal bodysafe dus)
Oplaadbaar: Ja, met USB-kabeltje
Standjes: 10 standen
Waterproof: Ja
Verkoopprijs: 299 euro, hier te koop bij Loveware
Is ’t wat? Het duurt even, maar dan heb je ook wat

De verpakking en de inhoud

De lora dicarlo osé 2 voor de doos, waarvan je de voorkant ziet. Een foto van de toy met daar boven het merk. De lora dicarlo osé 2 op de doos, je ziet de zij- en achterkant van de doos. Er staat allerlei tekst op.

Ik schreef het ook al in mijn review over de Lora DiCarlo Onda, deze verpakkingen zijn gewoon echt goed. De Osé 2 zit in een mooie grote doos, met daaromheen een sleeve. Het ziet er allemaal heel stijlvol uit. De binnendoos is geel en vouwt open als een boek.

In de verpakking vind je natuurlijk de Lora DiCarlo Osé 2 zelf, maar ook een heel hip bewaarzakje (geel, met het logo als printje er op!), de gebruiksaanwijzing en een USB-oplaadkabeltje.

Je moet de Osé 2 zelf nog verbuigen, zodat hij bij jouw lichaam past. Nadeel daarvan is wel dat je ‘m dan misschien niet meer terug in de doos krijgt. Dit is echt een mooie bewaardoos, maar geloof mij, je hebt écht geen zin om ‘m elke keer opnieuw passend te moeten maken, maar daarover lees je straks meer. Maar goed, daar heb je het bewaarzakje dus voor. Maar ik vind het zonde van die mooie doos.

Mijn eerste indruk van de Lora DiCarlo Osé 2

De lora dicarlo osé 2 staat als een boogje en daarnaast staat een lipstick, die ineens heel klein lijkt. De lora dicarlo osé 2 in mijn hand, zodat je kan zien dat hij echt echt heel groot is.

‘OMG, wat is ‘ie groot!’ was het eerste wat ik uitriep toen ik de Osé uit de doos haalde. Ik had natuurlijk al foto’s gezien, maar dat ‘ie zo groot zou zijn, had ik niet verwacht. Ik ben zelf ook groot, dus ik dacht dat het voor mij wel mee zou vallen. Nou. Niet dus. Deze sextoy is serieus van formaat.

Maar eigenlijk valt het allemaal mee. Want het gedeelte dat je in moet brengen, is vrij dun. Iets dunner dan een gemiddelde vibrator zelfs. Maar die unit wat aan de buitenkant blijft, die is wel echt groot.

De Lora DiCarlo Osé 2 is erg buigbaar. En wit. Ik hou niet zo van witte toys, het ziet er gelijk zo medisch uit. Maar nou ja, ik vind ‘m qua looks sowieso niet heel aantrekkelijk er uit zien. Maar deze sextoy kan dingen, dus dan storen de looks me niet zo.

Want wat kan de Lora DiCarlo Osé 2 dan?

De Osé 2 is een hele bijzondere toy. Het gedeelte dat je inbrengt heeft een soort bewegend balletje dat over je G-spot wrijft, zoals een vinger dat zou doen. Het andere deel is een luchtdrukstimulator, die je clitoris met behulp van luchtdruk stimuleert, zoals bijvoorbeeld ook de Womanizer dat doet. Dit zou moeten lijken op een tong die over je clitoris likt.

Ze gebruiken hier schijnbaar bijzondere technieken voor. Dit is wat Lora DiCarlo er zelf over zegt:
Osé 2 was designed using biomimicry, taking the human motions of the mouth, tongue, and finger and translating these into microrobotic motions that were correlated to subjective measurements of pressure and frequency. These physical measurements were then optimized in software and programmed into our mechanical devices (yup, robotics!). Typically, products in the market utilize vibration instead of biomimicry.”

Dus, menselijke bewegingen worden nagebootst en de Lora DiCarlo Osé 2 is eigenlijk een robot. Waarom dit precies zo is, is me niet duidelijk. Zijn alle bewegende sextoys eigenlijk robots? Anyways, de Osé beweegt dus langt je G-spot. Je kan dat balletje op verschillende snelheden laten bewegen. En dan kan je ook nog instellen hoe het balletje beweegt. Helemaal van onder naar boven, of alleen een klein stukje, of afwisselend. Er zijn echt genoeg mogelijkheden. Dit deel van de toy is vergelijkbaar met de LoraDicarlo Onda, waar ik vorige week een review over schreef.

Het luchtdrukdeel heeft tien intensiteitsstanden.

Mijn ervaringen met de Lora DiCarlo Osé 2

De lora dicarlo osé 2, het bewaarzakje, het oplaadkabeltje en de gebruiksaanwijzing. De lora dicarlo osé 2 ligt naast de gebruiksaanwijzing, waar je het stappenplan ziet van hoe je 'm goed moet afstellen.

Ik zeg het wel vaker, maar lees eerst de gebruiksaanwijzing voor je een nieuw seksspeeltje gaat gebruiken. Nu moet ik bekennen dat ik mezelf daar meestal niet aan hou, maar als ik een robot ga inbrengen, dan zeker wel. Maar goed ook, want er staan nuttige dingen in deze gebruiksaanwijzing.

Zoals ik eerder al zei, je moet de Osé dus eerst in de juiste vorm buigen. Klinkt best simpel, hè? Volgens de gebruiksaanwijzing moest je dit proces in een aantal stappen doorlopen. Leek mij super onhandig. Elke keer inbrengen, er uit halen, verbuigen, weer inbrengen en dan weer opnieuw beginnen. Ik ken mijn lichaam, ik weet heus wel hoe ik ‘m moet buigen en dan zit ‘ie gewoon in één keer goed. Ik ben een professional. Nou. Blijkbaar weet ik niks van mijn eigen lichaam en hoe mijn G-spot zich tot mijn clitoris verhoudt. Ik was écht heel lang bezig om ‘m goed afgesteld te krijgen. En dan bedoel ik écht heel lang.

LoraDiCarlo fit-coach

De lora dicarlo osé 2 voor de zijkant van de doos, waar je kan lezen dat dit een robotic massager is. De lora dicarlo osé 2 ligt op het doosje waar de lader en het bewaarzakje in zitten. Op de zijkant van het doosje staat 'seize the yes'

Later hoorde ik dat ze bij Lora DiCarlo fit-coaches hebben. Niet om te zien of je wel fit genoeg bent, maar mensen die je kunnen helpen door je wat meer tips te geven, zodat je makkelijker de juiste fit kan vinden. Je krijgt dan een persoonlijk online gesprek. Hoe tof is dat? Ik wou dat ik dat wist vóór ik uren bezig was geweest met de juiste fit vinden.

Maar goed, na al die inspanningen vond ik het wel mooi. Ik dacht fuck perfectionisme, dit is goed genoeg! En ik ging aan de slag. Als je niet van een beetje pijn houdt, is deze instelling niet aan te raden, als het om de Lora DiCarlo Osé 2 gaat. Want als ‘ie niet helemaal goed zit, kan dat bewegende balletje dus best een beetje pijn doen. Nu ga ik best lekker op een beetje pijn, I’m kinky like that, dus ik kon ’t er op. Maar dat is niet hoe het hoort dus. Oh, en nog een pro-tip. Haal de Osé nooit uit je vagina als het balletje nog beweegt. Dit doet serieus pijn. Wil je niet.

O.M.G. W.T.F.!

De lora dicarlo osé 2 leunt tegen een flesje sliquid sea De lora dicarlo osé 2 ligt en ik heb een flesje sliquid vast, het lijkt alsof ik er glijmiddel op doe.

Na deze eerste ervaring, waarbij ik wel heel lekker klaargekomen was, moest ik wel echt moed verzamelen om de Osé verder te gaan testen. Dit is geen apparaat wat je in één of twee keer door hebt. Dus hoewel ik er niet naar uitkeek, deed ik het toch. Alles voor een goede review, hè!

Na het inbrengen en aanzetten, deed het gelijk pijn. Dan moet je dus eerst de Osé uitzetten, want je kan ‘m er niet uithalen als ‘ie nog beweegt. Het uitzetten duurt even, want het balletje moet eerst weer terug op z’n plek rollen. Zoals je je misschien voor kan stellen, ik werd er nog niet heel blij van.

Wanneer het G-spot deel goed leek te zitten, sloot het tuutje van de luchtdrukstimulator niet meer goed aan. Wanneer ik dit een beetje probeerde aan te drukken, werd het G-spot deel weer pijnlijk. Om gek van te worden.

Ik gebruikte meer glijmiddel en verstelde ‘m nog maar een keer. Sowieso is veel glijmiddel een aanrader bij deze toy. Ik gebruikte Sliquid Sea, want I love Sliquid. Mijn mood was inmiddels tot onder het nulpunt gezakt, maar toen, toen gebeurde het. O.M.G. W.T.F.! Het balletje rolde precies over de juiste plek en het tuutje van de luchtdrukstimulator zat precies om mijn clitoris.
En. Dat. Is. Hemels.
Zoals je misschien weet, ben ik al fan van de Womanizer Duo, die luchtdrukstimulatie combineert met vibratie tegen je G-spot. Geweldige combinatie. Maar mijn G-spot doet het wel beter met bewegende stimulatie dan vibratie. Dus deze combinatie is wel echt helemaal geweldig. Zó intens!

De Womanizer Duo is wel een veel makkelijkere toy. Je brengt ‘m in en alles zit gelijk goed en handsfree. Aanzetten en wachten op je fijne orgasme.

De Lora DiCarlo Osé 2 kost veel meer moeite. Maar jezus, dit resultaat is wel echt awesome! Oh, en hou wel rekening met mechanisch geluid. Eigenlijk alle toys die bewegen, maken geluid.

G-spot kietelen

Close-up van het g-spot deel van de lora dicarlo osé 2. Je ziet dat het balletje vrij hoog zit en veel uitsteekt. Clo-seup, je ziet dat het balletje vrij laag zit en niet zoveel uitsteekt.

Qua G-spot stimulatie had ik één favoriet standje gevonden. Het balletje rolt over een kort stukje, dat doet ‘ie een paar keer, en dan rolt ‘ie over een langer stuk. Dat voelt zo lekker en grappig, een beetje alsof mijn G-spot gekieteld werd. Omdat ‘ie best vaak dat korte stukje doet, voor het lange stukje komt, voelt het elke keer onverwachts. Ik en mijn G-spot houden daarvan!

Het is even zoeken naar welk standje fijn is. Ik kom er ook niet precies uit hoeveel standjes er nu eigenlijk zijn. Maar er zijn in elk geval tien snelheden. Dus best wel veel combinaties. Bij deze sekstoy had ik zo graag een app gehad. Dat ik lekker overzichtelijk kon zien welke standjes er allemaal zijn en wat ze doen, en met één druk op de knop het juiste standje te pakken had.

Overigens, hoewel ik de stimulatie van het balletje echt wel lekker vond, vind ik het niet lijken op een vinger die over mijn G-spot beweegt. Van een vinger die goed die ‘kom hier’-beweging maakt, kom ik best wel snel klaar. Van alleen de G-spot stimulatie van de Osé kom ik niet klaar.

De luchtdrukstimulatie van de Lora DiCarlo Osé 2

Close-up van het luchtdruk deel van de lora dicarlo osé 2 Mijn pink zit in de opening van het luchtdrukdeel van de lora dicarlo osé 2. Je ziet dat mijn pink er net niet helemaal in past met het bovenste kootje.

Als je vaker mijn reviews leest, weet je dat ik meestal wel harder wil. Meer stimulatie, intenser! Maar bij deze Lora DiCarlo Osé 2 is de luchtdrukstimulatie op standje één al best wel intens. Voor mij is dat prima. En ik denk dat deze toy sowieso niet zo geschikt is voor mensen die niet zoveel stimulatie willen of kunnen hebben. Maar zachtjes beginnen is er niet echt bij.

En dan die standjes, hè. Er zijn er tien. Wanneer ik net bezig ben met testen, druk ik altijd even door alle standjes heen. Ik wil toch weten wat het bereik is. Maar nu, er leek geen eind aan te komen. Elke keer als ik dacht: ‘oké, dit is wel serieus hard, harder kan niet’, kwam er gewoon een nóg harder standje. Echt hard-hard. Echt what-the-actual-fuck-gebeurt-er-hier-hard. Ik kan bijna niet geloven hoe hard deze luchtdrukstimulator kan. Niet normaal.

Ik dacht niet dat ik het ooit zou zeggen, en ik denk dat dit een uniek moment is en zal blijven, maar:

Deze luchtdrukstimulator gaat té hard.

Neem het even in je op. Tess vindt iets te hard. Dat dit nog kon gebeuren. Ik had ook echt geen idee dat het mogelijk was om luchtdrukstimulatie zo hard te krijgen. Hoe dit kan, ik heb geen idee. Ik heb het bij al mijn testrondes op standje één en heel soms standje twee gehouden. En dat was echt prima.

Het schoonmaken van dit deel van de toy is trouwens ook lastig. Het tuutje kan er niet af. De vorm aan de binnenkant is zo dat je er niet makkelijk bij kan. Als je daar goed schoon wil maken, heb je echt een wattenstaafje nodig.

Het luchtdruk opening van de Lora DiCarlo Osé 2 is ook niet heel diep, het topje van mijn pink past er net niet helemaal in. Een gevaar van te ondiepe openingen is dat het bewegende deel daar onderin tegen je clitoris kan gaan bewegen. Van de Biird Obii, die een nog ondieper tuutje had, kreeg ik een blauwe plek op mijn clitoris. Je clitoris wordt een beetje vacuum gezogen en kan dus wat groter worden. Als hij dan tegen het bewegende deel aankomt, kan dat dus best wat ongemak opleveren. Wanneer je van jezelf al een wat grote clitoris hebt, is dit denk ik wel iets om rekening mee te houden.

Orgasmes met de Lora DiCarlo Osé 2

Close-up van de knopjes van de lora dicarlo osé 2. Bovenaan zie je een rond knopje met een lichtblauw lampje er omheen. Dan zie je twee langwerpige knopjes, waarvan de een korter is dan de andere. Onder de kortere zit ook nog een klein rond knopje. Dan zie je daar onder nog de twee metalen puntjes voor de magneetlader. Close-up van de achterkant van de lora dicarlo osé 2, waar je ziet dat er een beetje een plooi in het siliconen zit, aan de achterkant van het clitoris deel.

Nog even over die orgasmes, hè. Die zijn wel serieus goed. Echt heel lekker. Het voelt allemaal zo intens. Blended orgasms, het is een ding. Wanneer je G-spot en je clitoris tegelijkertijd gestimuleerd worden, krijg je zo’n gemixt orgasme. En dat voelt echt super heftig en intens en lang en amazing en alles! Zo’n orgasme waarvan je echt even moet bijkomen. Dat je gewoon stil ligt en niet wil bewegen omdat je hele lichaam nog aan het nagenieten is. Het is wat. Oh, en wat ook fijn is, als ‘ie echt goed zit, kan je ‘m handsfree gebruiken! Of nou ja, ik kan dat. Het zal ongetwijfeld van je lichaamsbouw afhangen.

Gedoe

De lora dicarlo osé 2 voor de open doos, waar in de binnenkant staat 'the pleasure is all yours' Close-up van de lora dicarlo osé 2 op het bewaarzakje. Dat is geel met het logo als print. Er staat ook een tekstje op, over dat het zakje gemaakt is van gerecycled plastic gevonden in de zee.

Maar elke keer kom ik terug op de gedachte hoe niet makkelijk deze toy werkt. Elke keer als ik ‘m inbreng vind ik het spannend of ‘ie nog wel precies dat lekkere plekje raakt, of dat het pijnlijk gaat worden. De orgasmes zijn geweldig, maar ik wil niet elke keer stress hebben over of het pijn gaat doen of niet. Ik wil niet zo lang bezig zijn met ‘m verbuigen zodat ‘ie goed zit. Ik wil niet elke keer opnieuw naar de perfecte combinatie van standjes zoeken. Ik wil dat het makkelijk gaat. Als dit een robot is, waarom onthoudt ‘ie dan niet zelf wat ik lekker vind?

Er zijn best wel wat toys met memory functie. Die gaan verder bij het standje waar je gestopt bent. Vind ik altijd super stom, want bij geen enkele andere toy wil ik dat. Maar bij deze toy wel. Ik wil dat hij zijn vorm precies zou behoudt en ik wil dat hij vanzelf de standjescombinatie van de vorige keer doet. Of nou ja, die app dus. Als je allemaal supersonische vernieuwende technieken gebruikt, moet een app ook wel kunnen, toch?

Conclusie

Deze toy kost 299 euro. Dat is nogal wat. Voor die prijs heb ik hoge verwachtingen. De orgasmes waren (uiteindelijk) echt geweldig. Maar de weg er naar toe was echt moeilijk. En nu nog als ik ‘m gebruik, moet ik ‘m vaak toch nog wat bijstellen. Dit is de tweede versie van de Lora DiCarlo Osé 2, de eerste versie heb ik niet gehad of gezien, maar ik zie ook bij deze versie toch nog wel wat ruimte voor verbetering.
Maar al met al is dit wel een indrukwekkende sextoy. Of het nou een robot is of niet. De stimulatie is, wanneer alles goed zit, echt amazing.

Je kan de Lora DiCarlo Osé 2 hier bestellen bij Loveware, voor 299 euro

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

1 Reactie

  1. Bedankt voor je duidelijke reviews! Zo fijn!
    Zou jij qua orgasmes en gemak dan eerder de womanizer dus aanraden?
    Ik heb al een womanizer pro en daar ben ik heel erg gelukkig mee, maar de duo of deze lijken me echt next level!

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.