Lora DiCarlo Sway | Vibrator review

19-05-2021

Het gebeurt best vaak dat je met een G-spot focused seksspeeltje als de Lora DiCarlo Sway ook toevallig je prostaat kan stimuleren. Nu staat er op de doos van de Lora DiCarlo Sway specifiek dat je deze ook kan gebruiken voor prostaat stimulatie, en dan moet ik natuurlijk ook op onderzoek uit.

Specs

  • Materiaal: Siliconen, helemaal bodysafe dus
  • Oplaadbaar: Ja
  • Standjes: 7 steady standjes en 3 patronen
  • Waterproof: Ja
  • Verkoopprijs: 164,95 euro, hier te koop bij Easytoys
  • Is ’t wat? Ja, nou sorta kinda?

Marketing praatje

Award-winning tech for your path to pleasure

Lora DiCarlo

Lora DiCarlo

Wellicht dat je als prostaatbezitter nog nooit hebt gehoord van het merk Lora DiCarlo, dat kan ook best, want de main focus van dit bedrijf ligt (natuurlijk, zucht) voornamelijk bij speeltjes voor de vulva. Het is een High-end, luxe merk dat zeker probeert de “standaard” omhoog te krikken, maar nog niet zo bij de penis of de prostaat is uitgekomen. Het is duidelijk een merk dat zich in de markt heeft gezet door meer de glam kant op te gaan. Zo hebben ze in bijna in elke high-end glossy gestaan en gaat het merk ook prat op het feit dat Cara Delevinge co-owner en creative advisor is. Of dat nou een hele hoop handige fluff is om veel centen te verdienen of daadwerkelijk een verschil te gaan maken in de wereld van de seksspeeltjes laat ik nog even over aan jullie eigen mening. Wat wel duidelijk is, is dat er een knettergoed marketingteam achter dit merk zit.

Lora DiCarlo Sway

De Lora DiCarlo Sway is een vibrator met twee koppen die zichzelf kan verwarmen. Aan de ene kant zit een kop met een uitstulpsel aan de andere kant een kop die meer de vorm heeft van een sorta kinda prostaatstimulator. Verder is hij helemaal van silicone, en te bedienen met een 4-tal knoppen. Oh en de belangrijkste functie: De Lora DiCarlo Sway kan je voorverwarmen door op een knop te drukken die de toy tot ongeveer 40 graden Celsius opwarmt.

Lora dicarlo sway

Lora DiCarlo Sway in de doos

Luxe, pure luxe dat is wat Lora wil dat je voelt en buiten de hoge kwaliteit van de toys zelf manifisteert zich dat ook in de doos. Nu maak ik nooit foto’s van dozen, maar Tess heeft in haar review van de Lora DiCarlo Sway (vanaf 21-05-2021) een foto staan. Een mooie constructie die je een echte unboxing experience geeft en dat is natuurlijk exact de bedoeling. Niet zo zeer een doos, maar meer een ervaring dus.

In de doos vind je natuurlijk de Lora DiCarlo Sway en de oplaadkabel, wat informatie en een geel opbergzakje, alles is mooi, alles is luxe. Alles is Lora DiCarlo.

Lora DiCarlo Sway getest

Had ik de handleiding meteen gelezen dan had ik geweten dat de het bedienen van de Sway net niet zo intuïtief is als je zou denken en had ik meteen de grote knop een paar seconden ingedrukt gehouden. Maar goed, nu ik wel de handleiding heb gelezen na 5 minuten klootviolen had ik de toy met de grote knop aangezet en de verwarmingsfunctie aangezet, en tegelijkertijd even de motoren aan beide kanten van de Sway getest, en op eerste gevoel zijn de trillingen erg lekker. In mijn hand dan natuurlijk. Maar eerst wachten tot de toy op temperatuur is. Na een aantal minuten is de Sway lekker warm en voorzie ik hem van wat Pjur Analyse me en ga op zoek naar mijn prostaat.

Met de kant met de uitstulping heb ik niet zo veel succes (eigenlijk net niet), maar met de “knobbel” raak ik vrijwel direct mijn prostaat aan met een lekker warme toy (wat echt een heel geil gevoel is) en wil ik de vibratie inschakelen. Maar wat blijkt, de knopjes zitten nu op een (voor mij) moeilijk te bereiken plaats en na zoveel keer random ergens op een knopje te drukken voel ik dan een vibratie die ik probeer op te schroeven, maar toch uit zet en dan ineens weer aan, en dan toch weer hoger, en dan ineens toch weer uit.

Ik trek de Sway iets terug, vind de juiste knopjes zet hem op standje weet ik veel en besluit dat dit het maar moet zijn, en zoek mijn prostaat weer op. Ik vind hem weer en de trillingen voelen echt wel heel lekker aan, maar krijgen mij niet naar een hoogtepunt, misschien dat er een standje is dat beter werkt, maar de bediening is voor mij zo onhandig dat ik de moed een beetje opgeef. Hoewel ik mij kan voorstellen dat als je samen speelt met een partner de sensaties echt geweldig zijn en de Sway voor je partner een stuk makkelijker te bedienen is.

Schoonmaak

De Lora DiCarlo Sway is natuurlijk waterdicht dus schoonmaken met water en toycleaner is wel een eitje. Hoewel er ook wel wat ribbeltjes bij de knopjes zitten die je zeker niet moet overslaan en even moet checken op glijmiddel en in het geval van prostaatstimulatie mogelijkerwijs nog andere resterende resten.

Conclusie

Als de bediening niet schier onmogelijk was geworden denk ik dat ik best verliefd had kunnen worden op de Lora DiCarlo Sway, het is gewoon een seksspeeltje van hoge kwaliteit dat qua trillingen en opwarmen echt wel heel goed zijn. Maar anale toys moeten eigenlijk gewoon altijd remote bedienbaar zijn, want anders wordt het meer een acrobatentour dan een fijne masturbatiesessie. Tof bedacht, maar ik hoop op een versie 2 MET remote control of misschien een prostaatstimulator die mij echt “the path to pleasure” gaat geven.

Je koopt de Lora DiCarlo Sway bij Easytoys voor € 164,95

Jay

Jay is de persoon achter Tess Tesst die verantwoordelijk is voor het testen van, en schrijven over seksspeeltjes die gericht zijn op de penis en de prostaat.

Omdat Jay ook kinkster is zal hij van tijd tot tijd ook een review of artikel schrijven over Kink en BDSM en alles wat daar bij komt kijken

Buiten zijn talent voor testen en schrijven over seks, seksualiteit, BDSM en natuurlijk seksspeeltjes, is hij ook verantwoordelijk voor het technisch onderhoud, de marketing en nog veel meer andere zaken binnen Tess Tesst en veel andere websites van zijn klanten.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.