Lora DiCarlo Sway – sextoy review

21-05-2021

Lora DiCarlo is nog een redelijk nieuw, maar wel al best bekend merk. Voornamelijk door hun OsΓ© 2, en het feit dat ze hun sextoys robotica noemen. Maar nu hebben ze een aantal nieuwe modellen en dat zijn geen robots! Wel weer hele aparte toys, dus ik was alsnog erg benieuwd. Ik kreeg de Lora DiCarlo Sway, van Lora DiCarlo zelf.

Specs

Materiaal: Siliconen, helemaal bodysafe dus
Oplaadbaar: Ja
Standjes: 7 steady standjes en 3 patronen
Waterproof: Ja
Verkoopprijs: 164,95 euro, hier te koop bij Easytoys
Is ’t wat? De Sway is echt wel tof!

De verpakking en de inhoud

De lora dicarlo sway ligt voor de verpakking, waar de sleeve omheen zit. De doos van de lora dicarlo sway is open en je ziet de gele binnenkant en een stukje van de sway.

Lora Dicarlo is best wel een chic merk en dat zie je ook wel duidelijk aan de verpakkingen. Lora weet hoe ze dat moet doen, het ziet er echt heel mooi uit. De verpakkingen van alle Lora Dicarlo toys zitten in een zelfde soort verpakking, maar dan natuurlijk allemaal wel met eigen foto en informatie.

Om de doos zit een sleeve. Daaronder zit een vrij neutrale doos waar je je toy ook heel goed in zou kunnen bewaren. Deze doos vouw je open als een boek. Ik vind de gele details echt tof, die kleur zie je niet zo vaak bij sextoys en het is lekker fris.

In de verpakking vind je natuurlijk de Lora DiCarlo Sway zelf, maar ook een heel hip geel bewaarzakje, een gebruiksaanwijzing (die lekker groot is!), het oplaadkabeltje (met labeltje!) en een garantiekaartje.

Mijn eerste indruk van de Lora DiCarlo Sway

De lora dicarlo sway, de doos, het oplaadkabeltje, en het bewaarzakje. De lora dicarlo sway en een lipstick in mijn hand.

Deze Sway ziet er best wel bijzonder uit. Het is duidelijk dat dit een vibrator is die je aan twee kanten kan gebruiken. Ik hou best wel van multifunctionele toys, maar wel alleen als alle functies ook goed werken. Ik was benieuwd hoe dat bij de Lora DiCarlo Sway zou zijn.

De kleur vind ik helemaal tof. Ik hou van aparte kleurtjes bij sextoys en deze blauwgroene kleur is gewoon ook heel mooi.

Het siliconen voelt heel lekker zacht en glad en lijkt niet zoveel stof aan te trekken. Dat is fijn.

In het midden van de vibrator vind je vier knopjes. Het grote ovale knopje met het Lora DiCarlo logo, dat is het powerknopje. Dan is er nog een knopje voor de opwarm functie en nog twee knopjes om de beide vibratorkanten te bedienen. Ik weet niet zeker wat ik van de keuze van deze knopjes vind. Vier knopjes is best veel, maar dan toch maar één knopje om door alle vibratiestandjes heen te klikken, dat vind ik jammer. Ik hou er altijd van als je zowel vooruit als achteruit kan klikken. Zeker bij een vibrator die ook nog patronen heeft, naast steady standjes.

Wat kan je allemaal met de Lora DiCarlo Sway?

De lora dicarlo sway op een doosje wat in de verpakking zit waarop de tekst staat: seize the yes. De lora dicarlo sway in mijn hand, je ziet de knopjes ook goed.

De Lora DiCarlo Sway is een gender-friendly vibrator. Nou, daar word ik wel blij van. Wat het eigenlijk inhoudt, is dat je deze Sway kan gebruiken voor zowel clitorale stimulatie, als voor G-spot stimulatie, als voor prostaatstimulatie. Al die mogelijkheden! Super leuk!

Zoals ik al zei, kan je de Lora DiCarlo Sway dus aan twee kanten gebruiken. De ene kant heeft een soort extra bobbeltje op de top en de andere kant heeft een sterker gebogen top. Ik kan me inderdaad verschillende manieren van stimulatie voorstellen bij deze vormen.

Dan heeft de Lora DiCarlo Sway dus ook nog een opwarmfunctie. Wanneer je het verwarmknopje indrukt, worden beide toppen van de vibrator tot 40 graden verwarmd.

De Test van de Lora DiCarlo Sway

De lora dicarlo sway leunt op een flesje sliquid glijmiddel De lora dicarlo sway en een gekleurde tandenborstel bij het knopje

Ik was zeker wel benieuwd naar deze aparte dubbele vibrator. Om te beginnen gebruikte ik natuurlijk een beetje Sliquid glijmiddel. Waterbasis glijmiddel en siliconen toys gaan heel goed samen. Ik begon met de kant met het extra hobbeltje, want die leek me best wel geschikt om mijn clitoris mee te stimuleren. En dat was ook zo!

De vibraties van de Lora DiCarlo Sway zijn best wel goed. Er zijn zeven standjes, maar ik moet zeggen dat ik soms maar weinig verschil tussen twee standjes voelde. De vibraties gaan van lekker zacht naar best wel hard. Ze zijn niet super diep, maar zeker wel diep genoeg. Ik ben wel echt fan van de hardere standjes bij de Sway.

Natuurlijk had ik ook de opwarmfunctie gebruikt en dat voelde best wel lekker. Voor mij had β€˜ie nog net iets warmer gemogen, maar het is nu in elk geval al heel fijn dat deze sextoy niet koud aanvoelt als je β€˜m gebruikt.

Het puntje bleek niet per se super geschikt om mijn clitoris mee te stimuleren, maar toch lukte dat wel heel goed met de echte top van de vibrator. Ook de andere kant van de vibrator is prima geschikt voor clitorale stimulatie.

G-spot stimulatie met de Lora DiCarlo Sway

De ene kant van de lora dicarlo sway De andere kant van de lora dicarlo sway

Ik was natuurlijk ook benieuwd naar de G-spot stimulatie. Ook hier gebruikte ik weer eerst de kant met het bobbeltje. Door dat bobbeltje is de stimulatie weer net even wat anders dan bij andere G-spot toys. Ik vond het best wel lekker.

Maar mijn G-spot werd toch nog blijer van de andere kant van de Lora DiCarlo Sway. De kromming is best wel stevig en ik moest even kijken met inbrengen hoe dat fijn voelde, maar toen β€˜ie eenmaal zat, zag ik toch wel de voordelen van deze vorm. Hij raakt mijn G-spot echt precies. En heel gemakkelijk en heftig. De vibraties daarbij zijn wel lekker, maar ook zonder vibraties werkt deze vorm echt heel goed voor mijn G-spot.

Jay heeft ook een review geschreven over zijn ervaringen met deze toy, want het is natuurlijk ook interessant om te weten of hij ook echt geschikt is voor prostaatstimulatie.

Het enige nadeel vind ik dat de knopjes natuurlijk best wel veel ruimte innemen. Omdat de Lora DiCarlo Sway niet super lang is, heb je al snel dat er ook vocht en glijmiddel op de knopjes komt zitten. Zeker bij dat grote knopje is dat een beetje vervelend met schoonmaken. Iets om even extra op te letten dus. Ook de plaatsing van de magneetpuntjes voor de oplader vind ik niet ideaal.

Wat is wel weer heel slim vind, is dat de knopjes om de vibrator te bedienen eigenlijk precies omgekeerd zijn. Dus met het knopje het verste weg van de top, bedien je juist die kant. Daar is over nagedacht! Op deze manier kan je dus altijd nog wel makkelijk bij het knopje dat je nodig hebt.

Conclusie

Ik vind de Lora DiCarlo Sway echt wel een toffe vibrator. Beide kanten van de vibrator geven duidelijk een ander gevoel. Hij is heel geschikt voor zowel G-spot als clitorale stimulatie en de vibraties zijn best wel goed. Ik vind het tof dat deze sextoy voor alle genders te gebruiken is, ongeacht je geslachtsdelen. En hij ziet er ook tof uit.

Een nadeel is de plaatsing van de knopjes en de magneetjes voor de oplader. Wanneer je de toy inbrengt, is het al vrij snel zo dat die dan ook in je zitten.

Je kan de Lora DiCarlo Sway hier bestellen bij Easytoys voor 164,95 euroΒ 

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.