Nexus G-Stroker | Prostaat vibrator

27-01-2021

Het jaar van de prostaat kan natuurlijk niet voorbijgaan zonder wat meer focus te leggen op toys die dingen met je prostaat doen, vandaag doe ik dat met de Nexus G-Stroker.

SPECS

  • Materiaal: Siliconen
  • In te brengen lengte: 11 cm
  • Breedte op het breedste punt: 3,8 cm
  • Oplaadbaar? Ja, doormiddel van een USB kabel met magneetstekker
  • Oplaadtijd? 1 uur
  • Gebruiksduur? 1 uur
  • Prijs: € 125,90 bij Erovibes.nl

Nexus

Wellicht dat je al eens wat seksspeeltjes van Nexus hebt zien langskomen op onze site, je kent wellicht de attachments voor de Doxy 3, of anders de niet zo heel goed geslaagde eerste masturbator die ze maakte, de Nexus Eclipse.

Wie Nexus een beetje kent weet dat ze al jaren druk bezig zijn met het maken van hoogwaardige seksspeeltjes van veelal silicone, die zich vooral richten op de prostaat, en dus heel soms op de penis. Tegenwoordig probeert Nexus ook vulva bezitters een beetje te trekken door toys ook voor de G-spot uit te brengen. De Nexus G-Stroker is daar zo’n voorbeeld van.

Nexus G-Stroker

De Nexus G-stroker is op het eerste gezicht een vrij standaard prostaat gericht seksspeeltje, het deel dat je inbrengt is er duidelijk op gemaakt om je P-spot te raken en de voet is breed en ook duidelijk gemaakt om iets met je perineum te doen. Als je net zoveel prostaatstimulators en vibrators hebt als ik, denk je meteen: Oh dat is daarvoor!

Wat je misschien niet verwacht van deze toy is dat hij blijkbaar ook te gebruiken is voor G-spot en clitorale stimulatie.

Dit zwart silicone seksspeeltje is verder voorzien van twee knoppen aan de voorkant van het perineum gedeelte (of clit gedeelte, maar ja ik heb geen clit, sorry). Waarmee je de vibraties en de beweging van de kralen kan aansturen.

Want dat vergeet ik bijna hier neer te schrijven (nee okee, dit is een schrijverstruc om je hier even extra aandacht te laten schenken), de G-stroker is uniek omdat hij doormiddel van bewegende kralen penetratie zou kunnen simuleren. En uniek is dat zeker.

Extra fijne bonus is de afstandsbediening die je er gratis bij krijgt, dat vindt ik voor toys die je anaal in brengt altijd wel heel fijn, geen geklooi met knopjes op de toy zelf als je dat niet wil.

Nexus g-stroker

Nexus G-Stroker in de doos

Als je de Nexus G-Stroker hebt besteld krijg je hem in een kartonnen doos in een sleeve met daarom een plasticje (waarom?). De Sleeve is minimalistisch zwart met een afbeelding van de Nexus G-Stroker er op, verder staan er op de sleeve nog wat dingen over hoeveel standjes het heeft, dat ie geweldig is, nou ja, je weet inmiddels wel hoe een doos van een seksspeeltje er door de bang genomen uitziet.

In de doos zelf vindt je een plastic houder met een soort van velours coating (lekker zacht en luxe) met daarin de Nexus G-Stroker en de bijbehorende afstandsbediening. Onder de plastic houder vind je een opbergzakje (echt HULDE Nexus) de USB oplaadkabel en een boekje dat de handleiding in 6 verschillende talen blijkt te zijn. Een doosje vol dus. Erg fijn.

Nexus G-Stroker getest

Ik kende Nexus natuurlijk al, ik heb al redelijk veel toys van ze getest, zoals de Nexus Sparta en op zich maken ze altijd hele degelijke toys. Ik keek er dus wel naar uit om mijn prostaat ook deze keer weer te laten verwennen door een Nexus speeltje.

Alvorens dat te kunnen doen moest ik de Nexus G-Stroker natuurlijk even opladen, wat mij opviel is dat de magneetlader die je bij deze prostaatvibrator krijgt bijzonder sterk is, dus je hoeft niet bang te zijn dat de oplader niet goed blijft zitten. Mits je er natuurlijk geen rare dingen mee doen. Maar met heel veel magneetladers heb je al snel dat de zucht van een dronken motje al zorgt voor een disconnect en teleurstelling van een niet goed opgeladen toy tijdens het gebruik.

Dit viel dus eigenlijk allemaal wel mee. Vooral ook omdat de Nexus G-Stroker maar 1 uur hoefde te laden, en in mijn geval zelfs iets korter omdat de batterij nog niet helemaal leeg was.

Ik zette de toy aan (dat moet je echt eerst doen), kreeg een groen lampje, en ontdekte tot mijn grote vreugd dat de afstandsbediening ook meteen al gekoppeld was.

Na het insmeren van mijzelf en de toy met mijn favo anale glijmiddel op waterbasis kwam de schone taak om de Nexus G-Stroker in te brengen.

En dat was toch nog wel heel even een dingetje, want met zijn 4 cm op het breedste punt is de Nexus G-Stroker op zijn zachtst gezegd best wel even een opgave om in te brengen. Wat ik meteen merkte is dat de basis van de Nexus G-Stroker vrij breed is, ook vanwege de kralen die hun wonderen moeten gaan verrichten en dat vond mijn anus in het begin wel even wennen. Echter door het silicone werd het al snel redelijk comfortabel en kon ik aan de gang.

Ondanks de breedte van de kop raakte de Nexus G-Stroker mijn P-spot niet helemaal lekker waardoor ik niet meteen het gevoel kreeg dat dit goed zou komen. Ik zette dus maar de vibraties aan die ergens tussen buzzy en diep te noemen zijn en deze stimulatie was niet (P-)spot on, maar zeker wel aangenaam te noemen. Maar vibraties wist ik nu wel. Het ging mij om de β€œstroker” functie.

Deze zette ik aan via de afstandsbediening die af en toe niet helemaal lekker werkte, maar goed genoeg zijn werk deed.

Ik verwachte het gevoel dat iemand mij aan het penetreren was, wat ik daadwerkelijk ervoer was meer een soort semi rimming idee, maar dan net niet helemaal lekker ofzo. Het is vast een smaakding, maar het kon mij niet echt helemaal bekoren.

De vibraties wonden mij wel op, maar omdat de Nexus G-Stroker nogal groot is, en mijn sluitspier niet kon ontspannen door de kraaltjes was het toch niet helemaal de ervaring voor mij. Ik kan mij echter wel voorstellen dat dit voor sommige mensen echt de bom kan zijn.

Schoonmaak

De Nexus G-Stroker is tot 1 meter diepte waterdicht, je kan hem dus met warm water en toycleaner of zeep heel makkelijk weer schoon krijgen (yay!). De afstandsbediening is overigens niet waterdicht die moet je dus NIET onder de kraan houden,

Conclusie

Als je een seksspeeltje wil kopen waar je als koppel beide plezier aan zou kunnen beleven dan denk ik dat de Nexus G-Stroker wel een goede optie is, hoewel ik niets durf te zeggen over dit speeltje bij gebruik op een clit en en in een vagina. Puur alleen als Prostaatstimulator denk ik dat er betere speeltjes op de markt zijn, maar slecht kan ik dit seksspeeltje absoluut niet noemen. Het is vooral een smaak dingetje, en mijn smaak is het toch niet helemaal.

Je koopt de Nexus G-Stroker bij Erovibes voor € 125,90

Nog meer Nexus reviews lezen?

Jay

Jay is de persoon achter Tess Tesst die verantwoordelijk is voor het testen van, en schrijven over seksspeeltjes die gericht zijn op de penis en de prostaat.

Omdat Jay ook kinkster is zal hij van tijd tot tijd ook een review of artikel schrijven over Kink en BDSM en alles wat daar bij komt kijken

Buiten zijn talent voor testen en schrijven over seks, seksualiteit, BDSM en natuurlijk seksspeeltjes, is hij ook verantwoordelijk voor het technisch onderhoud, de marketing en nog veel meer andere zaken binnen Tess Tesst en veel andere websites van zijn klanten.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.