Aneros Vice 2 | Prostaatvibrator review

02-09-2020

Het is best alweer een tijdje geleden dat ik een review schreef over een prostaat speeltje en met deze review over de Aneros Vice 2 hoop ik weer wat vaker reviews te schrijven over dit soort seksspeeltjes.

SPECS

 • Materiaal: Silicone
 • Oplaadbaar? Ja, zowel de Vice 2 als de afstandsbediening zijn USB oplaadbaar
 • Standjes? 18
 • Snelheden? 4
 • Breedte: 3,3 cm
 • Lengte: 11,2 cm (inbrengbare lengte)
 • Is het wat? Ja! Driewerf ja!
 • Prijs: 105 Euro bij bol.com of €139 bij Erovibes

Aneros Vice: De myth, the toy, the legend

Al sinds ik begon met mijn ontdekkingstocht op het gebied van prostaat stimulatie kwam ik op alle fora, websites, communities en media de Aneros Vice tegen. Een prostaatvibrator die, volgens de “legende” zo goed was dat je nooit meer anders wilde.

Natuurlijk was mijn nieuwsgierigheid meteen aangewakkerd en moest en zou ik een Vice testen. Maar het grote probleem: ze waren nergens meer te krijgen. Ze waren namelijk zo populair dat ze gewoon niet meer te krijgen waren.

Nu weet ik niet of dat een marketingstrategie was, in aanloop van de lancering van de Vice 2, of dat het gewoon een beperkte oplage was, hoe dan ook, ik las de jubelverhalen, en ik wist dat ik voorlopig niet kon testen.

Ik kon dus alleen maar lezen over de andere prostaten die zo goed gestimuleerd werden, over kneiterharde orgasmes, out-of-body ervaringen, nou ja, je snapt, ik was jaloers.

Aneros vice 2 zonder afstandsbediening

Geduld is een schone zaak

Toen de lancering van de Vice 2 een feit was, stond ik natuurlijk vooraan in de virtuele rij, maar met mij ook alle andere prostaatstimulatiejunkies (zeg dat maar eens 3x snel achter elkaar) en zoals je misschien zou verwachten was de Aneros Vice 2 in korte tijd helemaal uitverkocht. En dus, stond ik op de lijst, en moest ik wachten, want Aneros ging hem mij echt wel sturen, maar dan moet hij wel op voorraad zijn natuurlijk. En zo, na maanden wachten, kreeg ik eindelijk een mailtje dat de Aneros Vice 2 mijn kant op kwam.

Aneros Vice 2: Is dit alles?

Eenvoud, als je de toys van Aneros bekijkt dan zie je dat het gaat om eenvoud. Niet dat de seksspeeltjes van Aneros simpel zijn, of zomaar gemaakt. Nee er is jaren maar dan ook echt jaren research gedaan naar de mannelijke anatomie, en uit al die research zijn hun speeltjes voorgekomen. De focus van Aneros is dan ook voornamelijk de prostaat, en omdat die focus zo goed gericht is zijn eigenlijk alle Aneros speeltjes geweldig. Of het nou de Helix Trident is, of de Helix Syn. Stuk voor stuk, al vanaf de eerste speeltjes die ze uitbrachten hebben ze gedaan wat ze moesten doen, en deden ze dat meer dan goed.

Dat zie je dus ook terug bij de Aneros Vice 2, het ziet er uit als een prostaatstimulator, want dat is het ook, alleen is deze prostaatstimulator voorzien van een siliconencoating, zitten er twee motoren in en is hij USB oplaadbaar, en, zit er zoals er bij alle prostaatvibrators eigenlijk zou moeten, een degelijke (en oplaadbare!) afstandsbediening bij.

En omdat alles eenvoudig is, zit er maar 1 knop op de Aneros Vice 2 om hem aan te zetten en zonder afstandsbediening door de standjes en snelheden te klikken. Maar de afstandsbediening heb je hier eigenlijk gewoon echt wel bij nodig.  De afstandsbediening heeft 3 knoppen een LED display en bovenop een knopje voor “het moment supreme”.

Aneros Vice 2, in de doos

Ik had het net al even over eenvoud, maar ik moet daar eigenlijk nog een woord aan toevoegen: elegantie. Want als je ziet hoe Aneros eigenlijk elke toy verstuurd dan zie je ook dat daar ook goed over nagedacht is. Je krijgt een hersluitbare doos met een sleeve waar je de Aneros Vice 2 in geleverd krijgt. In de doos zit een blister waar de Vice 2 en de afstandsbediening zitten, onder de blister vind je de oplaadkabel voor de Vice 2 en voor de afstandsbediening. Natuurlijk krijg je er ook een duidelijke (!) handleiding bij.

Aneros vice 2 afstandsbediening

Aan het testen

Oh, wat keek ik hier naar uit, als iedereen zo jubelt over de voorganger, je al leest dat de Vice 2 nog beter is, dan kan ik echt niet wachten.

En dus, na het opladen, had ik mijzelf een avond prostaatpret beloofd, en zogezegd zo gedaan.

Eerst zet ik de Vice 2 aan, en doe dat ook met de afstandsbediening, de Vice 2 trilt een keer om aan te geven dat de afstandsbediening nu is gekoppeld en ik dus aan de gang kan gaan.

Met mijn favoriete glijmiddel voor anale dingen op de Vice 2 probeer ik rustig de Vice 2 in te brengen.

De Vice 2 is niet bepaald klein, met een breedte van 3,3 cm is hij zelfs stevig te noemen, misschien niet het meest verstandig om te proberen als je nog niet zoveel anale ervaring hebt. Dat gezegd hebbende is het inbrengen van de Vice 2 erg comfortabel en zit hij ook erg comfortabel ondanks het feit dat de basis toch nog vrij breed is. Evengoed kan je kringspier relatief goed ontspannen en blijft de Vice 2 ook goed zitten.

Ondanks dit comfort heb ik inmiddels geleerd dat ontspanning na het inbrengen echt belangrijk is, niet dat je niet meteen aan de gang kan gaan. Maar als je je lichaam (of eigenlijk dus je anus) de kans geeft om even bij te komen van het inbrengen is alles echt veel lekkerder.

Dus, na even te liggen en zo ontspannen mogelijk te zijn zet ik met de afstandsbediening de Vice 2 in de eerste stand, natuurlijk is dat een steady standje, en meteen, maar ook echt meteen reageert mijn lichaam, ik hoor iemand kreunen van genot, en het blijkt niet de porno te zijn die ik nog aan het opzoeken was, nee het kwam gewoon uit mij. Het is vanaf letterlijk stap 1 meteen bloedgeil.

Mijn lichaam weet echter niet zo goed wat er nu gebeurt, ik krijg een halve erectie, die trekt weer weg, maar misschien ook niet. Mijn ademhaling versnelt, maar ik ben heel rustig, het is een ernstig vreemde maar bloedgeile sensatie en ik ben er eerlijk gezegd een beetje bedeesd van. Mijn hele lichaam is wakker, ik voel alles supergoed en de minst of geringste aanraking van mijn lichaam geeft een reactie.

Ik wil meer, ik wil dat dit nooit meer stopt, ik kan het eigenlijk niet geloven dat mijn lichaam hier ZO op reageert. Ik weet niet of dit een trip is, maar het komt er echt verdomd dichtbij en ik klik door de standjes, de motoren voelen als je ze met je hand voelt niet zo indrukwekkend, maar als ze aangaan als de Aneros Vice 2 in je zit, dan zijn ze geweldig. Ze zijn niet eens heel rumbly, ik zou haast zeggen eerder buzzy, maar mijn hemel, het gaat allemaal precies goed.

Ik lig een kleine 45 minuten keihard te spacen en geil te zijn, klik door de standjes, en wil dan ineens klaarkomen. Niet zo van, nu is het genoeg, de drang om gewoon keihard te MOETEN komen is zo overweldigend dat alles op de automatische piloot gaat en ik mijzelf snel, hard en heftig klaar trek. Het orgasme is niet eens meer mindblowing te noemen, want mijn mind is er niet meer. Ik zie sterren, strepen, en mijn lichaam is er ineens klaar mee. Dit waren echt geweldige sensaties.

Ik kan niet wachten op mijn tweede run. Maar dat moet later, ik moet hier echt even van bijkomen.

Ik had al vluchtig de handleiding gelezen, maar ik had niet gezien dat ik buiten de standjes ook nog 4 snelheden per standje had. En ik realiseer mij dat wat nu al heftig was eigenlijk nog veel heftiger kan (en voor mij dus moet), en dat er een knopje op de afstandsbediening zit waarmee je extra kan stimuleren.

Mijn tweede sessie met de Vice is net zo heftig en geil als de eerste, nee dat klopt niet, het is veel overweldigender. Voornamelijk omdat ik mij ineens realiseer dat dat ene standje nog veel harder kan. Zo hard zelfs dat je op het randje van “oh wat geil” en “hey joh kappen nâh” zit. Dit ding is eindeloos geil, ik kan het niet anders zeggen.

Mijn geilheid in mijn tweede sessie wordt trouwens wel onderbroken, want in mijn euforie houdt ik de knop uit (en aan) knop van de afstandsbediening te lang ingedrukt, en mid geiligheid stopt alles. Want, wat blijkt, als je de afstandsbediening uitdrukt, gaat ook de Aneros Vice 2 uit, en dat is niet geil, en stom, maar ook wel slim, en nou ja, iets beter opletten.

Ik heb inmiddels echt een hoop sessies achter elkaar gedaan, tot op het punt dat mijn lichaam nu vond dat al dat heftige wel klaar was. En dus moest ik even een pauze inlassen, maar die is op het moment van schrijven weer voorbij, en dus weet ik nu al dat ik de komende weken tussen het testen door tijd door zal brengen met mijn nieuwe liefde: De Aneros Vice 2, mijn nieuwe nummer 1 prostaatspeeltje. Hij zou ook mijn nummer 1 seksspeeltje moeten zijn, maar omdat hij vanwege zijn grootte toch niet heel toegankelijk is voor iedereen vind ik dat ie dat net niet verdiend.

Schoonmaak

De schoonmaak van deze volledig waterdichte toy is vrij simpel. Het is siliconen dus met warm water en zeep/toycleaner kom je een heel eind. Wel jammer is de “gegraveerde” tekst in het siliconen, onderaan, waar je glijmiddel en andere spulletjes zich kunnen verzamelen en extra aandacht nodig hebben bij het schoonmaken, maar anders dan dat. Super simpel. Let er wel op dat je de Aneros Vice 2 dus niet kan uitkoken, vanwege de interne elektronica. Natuurlijk kan je hem wel even een sessie in je UV-C sterilisator geven, zoals bijvoorbeeld de Puresan die ik nog steeds gebruik voor de extra beetje extra schoon.

Conclusie

Mijn conclusie is, als je mijn hele review hebt gelezen niet zo wonderlijk. Aneros heeft gewoon weer een geweldig staaltje techniek op de markt gebracht en ik ben blij dat ze het mij opstuurden in ruil voor een eerlijke review. Als jij wat gevorderd bent op het gebied van toys inbrengen, en je houdt van prostaatstimulatie dan moet je (nee, echt je moet) deze Aneros Vice 2 kopen, hij is echt elke cent waard.

Je koopt de Aneros Vice 2 bij bol.com voor € 105 euro bij bol.com.

Ook Erovibes.nl verkoopt de Aneros Vice 2 en wel voor  € 139,-

Jay

Jay is de persoon achter Tess Tesst die verantwoordelijk is voor het testen van, en schrijven over seksspeeltjes die gericht zijn op de penis en de prostaat.

Omdat Jay ook kinkster is zal hij van tijd tot tijd ook een review of artikel schrijven over Kink en BDSM en alles wat daar bij komt kijken

Buiten zijn talent voor testen en schrijven over seks, seksualiteit, BDSM en natuurlijk seksspeeltjes, is hij ook verantwoordelijk voor het technisch onderhoud, de marketing en nog veel meer andere zaken binnen Tess Tesst en veel andere websites van zijn klanten.

5 Reacties

 1. Cool!!!
  Na het lezen van deze review, wil ik ook een prostaat.

  Antwoord
 2. Goede review. Ik weet wat er op verlanglijst komt te staan.

  Antwoord
 3. Waardeloos, niet kopen!
  Ik voelde geen reet van.. ja reet.
  De trillingen zijn minimaal. Zelfs op de hardste trilling gebeurde bij mij niets,
  Niet kopen dus! Zonde van het geld.

  Antwoord
  • Jammer dat dat jouw ervaring is Aena, zou het kunnen dat je Vice 2 wellicht defect is? Dat zou verklaren dat je de trillingen niet voelt. Wellicht dat je even contact moet opnemen met de verkopende partij en je Vice 2 moet retourneren. Het “minimaal” trillen is namelijk iets dat ik echt niet herken in deze toy, sterker nog, de trillingen zijn zeer duidelijk te voelen, vandaar mijn vermoeden dat er een defect in je speeltje zit.

   Antwoord
 4. Ik heb weinig ervaring en eerste keer geprobeerd, inbrengen lukt niet echt dus nog niet positief.

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.