3Some Wall banger P-spot | Prostaatvibrator review

10-02-2021

Vandaag de eerste Pipedream review van het jaar. Ik mocht op de valreep van het einde van 2020 nog de Moto blower reviewen, en vandaag ga ik ook in het kader van #hetjaarvandeprostaat de 3Some Wall banger P-spot reviewen, een prostaatvibrator die je met een zuignap aan de muur kan vastmaken.

Specs

 • Materiaal: Silicone & ABS plastic
 • Totale lengte: 14,2 cm
 • In te brengen lengte: 11,4 cm
 • Diameter breedste in te brengen punt: 3,8 cm
 • Afstandsbediening? Ja!
 • Aantal functies: 7
 • Aantal snelheden: 3
 • Oplaadbaar: Ja, het speeltje dan, de AB niet.
 • Oplaadtijd: 60 minuten
 • Gebruik tijd: 60 minuten
 • Prijs: € 79,95 bij Erotouch.nl
3some wall banger p-spot met demonteerbare zuignap

3Some Wall banger P-spot

Ik was natuurlijk heel blij dat Pipedream mij weer wat nieuwe spullen stuurde, en waar ik blij over verrast was is dat ze een prostaatvibrator stuurde die je ook gewoon echt “handsfree” kan gebruiken, en nog beter, dat als je dat niet wil, dat ook kan, zonder dat je met een onhandige zuignap te maken hebt.

De 3Some Wall banger P-spot wordt namelijk geleverd met een te demonteren zuignap, zo kan je hem aan de muur bevestigen, of aan elk glad oppervlak en zo door je lichaam te bewegen je prostaat te stimuleren, eigenlijk best geniaal, iets waar ik niet van wist dat ik het miste totdat ik het nu een keer gedaan heb.

Verder is de 3Some Wall banger P-spot een blauwe siliconen prostaatstimulator die je kan omschrijven als een “vingermodel” omdat de vorm zo is dat het voelt of iemand zijn vinger tegen je prostaat aan duwt. Op de 3Some Wall banger P-spot zelf zit één knop waarmee je het seksspeeltje in de verschillende standjes en snelheden zet. Als je de toy zelf niet wil gebruiken voor de bediening zit er een afstandsbediening bij die hetzelfde doet.

3Some Wall banger P-spot in de doos

Als je de 3Some Wall banger P-spot besteld krijg je hem geleverd in een mooie stijlvolle doos. Een doos met een magneetklepje zodat je ook even door het plastic in de doos zelf heen kan kijken wat er allemaal in zit. Je ziet dan dus de 3Some Wall banger P-spot, de zuignap en de afstandsbediening, maar natuurlijk ook het oplaadkabeltje.
Verder voorziet de doos je van echt alle mogelijke informatie die je zou willen hebben over dit speeltje, en dat vindt ik eigenlijk best wel heel goed, vooral mocht je hem willen gaan kopen in een niet online sexshop is het gewoon fijn dat je meteen ALLES weet.

3some wall banger p-spot | prostaatvibrator review

3Some Wall banger P-spot getest

Een zuignap, het vastmaken van je toy aan de muur, wat is daar nou de toegevoegde waarde van? Ik heb mij dat altijd afgevraagd, misschien ook omdat mijn ervaring tot nu toe met wall-mounted speeltjes als een Fleshlight of een Fucking Machine, niet heel erg positief per se waren.

Ik was dus sceptisch, zeker omdat deze zuignap niet vastzit met een schroef of een schroefdraad, maar door eigenlijk een soort van andere zuignap aan de andere kant, die door frictie en “sorta-kinda” vacuum je speeltje dus aan de zuignap vast zuigt (volgen we hem nog? Ik heb er moeite mee).

Maar goed, eerst een test zonder zuignap, want nou ja, dat moet ook.

De 3Some Wall banger P-spot is niet heel breed en zo gevormd dat er met genoeg glijmiddel in ieder geval bij mij geen probleem was om hem in te brengen. Afhankelijk van of je hem voorbij de “bal” wil inbrengen is het allemaal heel comfortabel. Ook “voor” de bal voelde ik al dat mijn prostaat gestimuleerd werdt en dus ben ik eigenlijk niet verder gegaan, dat kan wel, als je dat lekker vindt. Ik vond qua penetratie niet nodig.

De standjes en snelheden van de 3Some Wall banger P-spot zijn vrij standaard, en ook een beetje buzzy, iets dat ik bij mijn prostaat niet per se heel vervelend vindt, maar echt heel erg veel stimulatie ervoer ik er niet zo door. Dat vond ik wel jammer, maar in combinatie met het in en uitstoten is het allemaal gewoon erg lekker. Het feit dat je dit seksspeeltje gewoon met de afstandsbediening kan bedienen maakt het alleen maar makkelijker. Voor het niet handsfree gebeuren is het dus zeker een aanrader. Maar die zuignap, die moest ook nog getest worden natuurlijk.

Ik besloot de 3Some Wall banger P-spot op een plakspiegel te plakken om zo “staand” te kunnen spelen, iets wat ik qua masturbatie nog nooit had gedaan (qua anale penetratie dan) en dus voor mij echt heel nieuw.

Om de zuignap te kunnen gebruiken schuif je de 3Some Wall banger P-spot in de sleeve en zorg je dat de “power” icoontjes op zowel de zuignapsleeve en de toy op de dezelfde plek zitten. Door de frictie van silicone op silicone blijft de 3Some Wall banger P-spot echt perfect zitten, iets wat ik niet verwacht had.

Na wat mikken:  “net ietsie hoger, nee lager, zo sta ik niet lekker, ja zo wel!” Het aanbrengen van glijmiddel en nog een keer mikken om dit seksspeeltje mij te laten penetreren kon ik ook zo aan de gang. En blijkbaar heb ik iets gemist, want op deze manier jezelf penetreren is echt ongelofelijk lekker en fijn, ook omdat je je lichaam kan bewegen en net niet in allemaal half krampachtige standjes hoeft te liggen om jezelf te bevredigen. Het is gewoon echt heel geil.

Wat mij ook opviel is dat de vibraties van de toy niet worden doorgegeven door de zuignap, dus niet je hele spiegel gaat meevibreren, nee alleen de toy trilt en die trilling gaat dus ook zo je lichaam in. Nou dat is echt heel lekker.

Verder hecht de zuignap echt heel goed aan een glad oppervlak, maar is ook zo weer los te krijgen. En als je dan de 3Some Wall banger P-spot uit de zuignap wil halen gaat dat ook heel makkelijk. Dat is echt heel fijn.

3some wall banger p-spot | prostaatvibrator review

Schoonmaak

Het schoonmaken van de 3Some Wall banger P-spot is ook heel simpel, hij is namelijk waterdicht, dus met toycleaner/zeep en water kom je een heel eind. Vanwege de elektronica die er in zit kan je hem natuurlijk niet uitkoken, dat vindt elektronica gewoon niet zo fijn.         

Conclusie

Je raadt het al, ik wordt heel erg blij van deze 3Some Wall banger P-spot het is dan ook echt een dikke vette aanrader, voor zowel de beginner als de gevorderde prostaatspeler.

Op het moment van schrijven van deze review was de 3Some Wall banger P-spot nog niet op voorraad, zodra dat wel zo is update ik natuurlijk de links.

Bij Easytoys kan je wel al de G-spot versie van deze toy kopen voor € 99,95

[UPDATE 16-03-2021] Je kunt de 3Some Wallbanger P-Spot kopen bij Erotouch voor € 79,95

2 Reacties

 1. Jay; als je een keuze moet maken tussen de 3Some Wall banger P-spot en de Lelo Hugo waarom kies ik voor mijn vriend dan voor de pipedream of juist voor de Lelo… ?

  Antwoord
  • Goede vraag. Ik vindt dat moeilijk te zeggen vooral omdat ik het moeilijk te vergelijk vind, de HUGO heeft een weer net iets andere insteek (ja, ja). Vraag is ook, bedoel je voor solo masturbatie, of bedoel je voor met een partner. Enfin, er zijn veel vragen die in mijn opkomen.
   Als ik nu meteen zou moeten antwoorden en uitga van solo masturbatie dan zou ik gaan voor de Pipedream, ook omdat hij goed stimuleert en niet zo breed is als de Hugo op zijn breedste punt.

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.