Aneros Eupho Syn Trident | Prostaatstimulator review

06-01-2021

Om 2021 goed te beginnen, mag ik dankzij Aneros, een review schrijven over de Eupho Syn Trident, een prostaatstimulator die ondanks zijn bescheiden omvang toch voor de gevorderde prostaat speler is.

SPECS

  • Materiaal: Silicone
  • Bodysafe? Jazeker
  • Wijdte van de top: 1,8 cm
  • Wijdte middenstuk: 2,5 cm
  • Lengte in te brengen: 10,7 cm
  • Prijs: โ‚ฌ 69,95 bij Motsutoys

Is 2021 het jaar van de prostaat?

Ik kreeg de afgelopen (bijna) 4 jaar veel vragen van mensen met een prostaat en hun partners over hoe ze nou het beste kunnen beginnen met het stimuleren van de prostaat en of ik dan nog tips & tricks heb. Nu help ik graag iedereen, maar ik ga proberen dit jaar de prostaat wat meer op de kaart te zetten, dus, heb jij vragen die je nog behandelt wil zien worden in alles wat ik je dit jaar ga aanbieden? Laat het mij weten en ik zal proberen een zo compleet mogelijk overzicht voor jullie te maken.

Eupho Syn Trident

De Eupho Syn Trident is een prostaatstimulator (ja echt!), en doet vermoeden dat zijn beperkte omvang hem ideaal maakt voor de beginner. Echter, niets is minder waar, juist door zijn omvang en zijn, zoals Aneros dat omschrijft, โ€œperfecte balansโ€ is deze prostaatstimulator voor de gevorderde gebruiker en/of hun partner.

Eupho Syn Trident is gemaakt van silicone en heeft buiten het in te brengen gedeelte, zoals elke prostaatstimulator in de trident serie een K-punt en perineum stimulator.

Waarom is de Eupho Syn Trident een gevorderden speeltje? Omdat je door de balans en vorm met genoeg ervaring op het gebied van bekkenbodemspieren en die inzetten voor stimulatie niet alleen heen en weer kan met de Eupho Syn Trident, maar ook heen en weer en dat geeft weer een heel nieuwe dimensie aan spelen met je prostaat, maar Aneros liegt niet, want gevorderd, betekent ook ECHT gevorderd.

Als je de Eupho Syn Trident zou gebruiken als beginnerstoy, dan zou je denk ik teleurgesteld raken, de stimulatie, gewoon na het inbrengen is namelijk extreem subtiel. Als je dan ook nog niet zoveel ervaring hebt met het bewust gebruik maken van je bekkenbodemspieren dan wordt het een heel erg frustrerend verhaal.

Eupho syn trident

Eupho Syn Trident in de doos

Ben je bekend met Aneros, dan weet je dat elke toy eigenlijk altijd in een mooie doos met magneetsluiting komt. Zo ook de Eupho Syn Trident, natuurlijk is de doos voorzien van de juiste sleeven, die geheel in Aneros stijl erg stylish is. In de doos vindt je natuurlijk de prostaatstimulator, maar ook een korte handleiding over hoe je een prostaatstimulator kan gebruiken. Eenvoud, die uitermate effectief is, dat is denk ik โ€œThe Aneros Wayโ€.

Eupho Syn Trident getest

Ik ben eigenlijk altijd wel vrij zeker dat een Aneros seksspeeltje mij gaat plezieren, maar met de Eupho Syn Trident wist ik het gewoon niet zeker. Ben ik wel gevorderd, snap ik nu echt hoe dit werkt?

Mijn ervaringen met de Trident Helix, Vice 2 en alle andere Aneros waren allemaal heerlijk, maar deze Eupho Syn Trident is de enige die samen met zijn niet silicone tegenhanger de Eupho Trident door Aneros wordt aangemerkt als gevorderd.

En dus, hoog tijd om te beginnen, met glijmiddel van The Butters op de Eupho Syn Trident breng ik hem met gemak in, sowieso deze toy is zo slank dat inbrengen echt heel erg makkelijk is, en omdat alles silicone is, is het allemaal erg comfortabel, sterker nog, ik voel er niet zo heel veel van.

En zoals je wellicht begrijpt, meteen begin ik te twijfelen, ik voel niets, dus wat nu? Gaat dit mijn eerste Aneros afknapper zijn? Het zal toch niet.

Maar juist nu neem ik eerst de tijd om te ontspannen, het inbrengen was een eitje, maar toch neem ik eerst de tijd te ontspannen. Als dat dan zover is kan ik aan de gang.

Ik span mijn bekkenbodemspieren aan en voel de Eupho Syn Trident tegen mijn prostaat aan komen, heel subtiel, niet de ervaring die ik gewend ben, maar ik heb besloten gewoon mee te gaan in het moment, en blijf oefenen, na een kleine 45 minuten is mijn lichaam gewoon moe van alle dingen die ik probeer, ben ik geil als boter, maar dient een orgasme zich nog zeker niet aan.

Ik besluit hier meerdere sessies aan te moeten wijden, ik lees nog eens wat op het Aneros forum en op andere plekken en test de Eupho Syn Trident zeker een keer of 7, tot nu toe nog steeds zonder daadwerkelijk orgasme, maar wel met een enorm blij en heftig geil gevoel en merk dat dit ook best wel al iets waard is.

Het gaat immers niet altijd om keihard klaarkomen, maar jemig wat is dit toch wel lekker.

Door de fijne balans en het vele oefenen merk ik al snel dat ik de Eupho Syn Trident niet alleen op en neer kan laten bewegen, maar met genoeg concentratie en genoeg inspanning kan het ook heen en weer, ik raak delen van mijn prostaat die ik nog niet kende. Het gevolg laat zich zien in een keiharde pik en een lichaam dat van geiligheid gewoon niet meer weet wat te doen, anders dan rukken en keihard klaarkomen.

En dat is ook waar ik tot nu toe ben blijven โ€œstekenโ€, compleet opgegeild, geen geduld meer en na het nodige hand om piemel geweld toch dan maar zo klaarkomen in plaats van te gaan voor een HFO (Hands-free Orgasm).

Mijn conclusie, ik ben nog niet zo gevorderd als dat ik denk dat ik ben, maar Aneros stelt wederom niet teleur. Ook na inmiddels zoโ€™n 17 sessies stelt de Eupho Syn Trident niet teleur en moet ik gewoon harder oefenen.

Schoonmaak van de Eupho Syn Trident

Zoals met eigenlijk alle Aneros seksspeeltjes is de Eupho Syn Trident een goed schoon te maken speeltje. Je kan hem niet uitkoken, want hij niet is niet van massief silicone. Evengoed, met heet water, toycleaner of goede zeep maak je dit speeltje zo weer schoon.

Conclusie

De Eupho Syn Trident is echt niet een beginner toy, althans niet als je hem solo gebruikt, als iemand hem voor je heen en weer beweegt dan gaat het misschien wat makkelijker, maar daar is de Eupho Syn Trident eigenlijk niet zo voor gemaakt, althans wel, maar de zoektocht naar het zo gewilde HFO zetten we natuurlijk voort. Ben jij super goed in prostaat stimulatie? Dan is dit wel de ultieme uitdaging voor jou.

Je koopt de Eupho Syn Trident bij Motsutoys voor โ‚ฌ 69,95

Of bij bol.com voor โ‚ฌ 48,95

Jay

Jay is de persoon achter Tess Tesst die verantwoordelijk is voor het testen van, en schrijven over seksspeeltjes die gericht zijn op de penis en de prostaat.

Omdat Jay ook kinkster is zal hij van tijd tot tijd ook een review of artikel schrijven over Kink en BDSM en alles wat daar bij komt kijken

Buiten zijn talent voor testen en schrijven over seks, seksualiteit, BDSM en natuurlijk seksspeeltjes, is hij ook verantwoordelijk voor het technisch onderhoud, de marketing en nog veel meer andere zaken binnen Tess Tesst en veel andere websites van zijn klanten.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.