Aneros MGX Syn Trident | Prostaatstimulator review

10-03-2021

Met de Aneros MGX Syn Trident review ik eindelijk een prostaatstimulator voor de echte beginner. Klein, precies, zacht, makkelijk in te brengen en toch effectief. Ideaal dus, helemaal als je voor het eerst dingen in je kont gaat stoppen.

SPECS

 • Materiaal: Silicone
 • Bodysafe: Ja
 • Breedte van de kop: 2 cm
 • Breedjte middenstuk: 2,5 cm
 • In te brengen lengte: 9,9 cm
 • Prijs: € 69,95 bij Eastoys

 

Aneros MGX SYN Trident

De Aneros MGX Syn Trident is het vervolg op een van de eerste prostaatstimulators die Aneros ooit uitbracht in 2002, de Aneros MGX. Omdat deze prostaatstimulator in de SYN lijn van Aneros zit weet je waarschijnlijk al dat hij gemaakt is van silicone, die dit kleine seksspeeltje nog comfortabeler moet doen voelen dan zijn voorganger al deed.

De Aneros MGX Syn Trident is klein van stuk, letterlijk en figuurlijk. En daarom juist extreem fijn voor prostaatddragers die voor het eerst een stimulator willen gaan inbrengen. Maar ook voor de gevorderde is deze Aneros MGX Syn Trident een leuke afwisseling als je eens wat minder heftig gestimuleerd wil worden, maar toch dezefde ervaringen wil meemaken.

De vorm van de Aneros MGX Syn Trident, en tevens is het gedeelte na de grote middenring voorzien van ribbels zodat je ook bij inbrengen en uithalen gestimuleerd wordt aan je anus. Dus als je met een partner bezig bent kan dat extra leuk zijn.

Er is bij het ontwerp van de Aneros MGX Syn Trident ook nagedacht over de balans van het speeltje, zodat je er goede stimulatie van krijgt als je bezig gaat.

Aneros MGX Syn Trident in de doos

Hoe het doos verhaal verloopt bij Aneros is eigenlijk geen verassing meer, de hersluitbare dozen met daar omheen de sleeve waarop het speeltje staat afgebeeld zijn eigenlijk overal wel bekend. En ideaal ook, zeker als je meer dan één prostaattoy in je bezit hebt.

In de doos zit natuurlijk de blister met daarin de Aneros MGX Syn Trident, en een kort instructieboekje, eigenlijk heel simpel, en toch zo effectief.

Mgx syn trident

Aneros MGX Syn Trident getest

Ik moet zeggen, ik was hier toch een beetje sceptisch over, misschien is het ook een beetje overschatting van mijzelf, maar met mijn ervaren anus en prostaat had ik niet het gevoel dat deze Aneros MGX Syn Trident iets voor mij zou doen, maar ook dit bleek niet helemaal waar te zijn.

Het kleine formaat stelde dus niet zoveel voor, althans voor mijn anus niet, de Aneros MGX Syn Trident verdween met gemak (en natuurlijk MET glijmiddel) naar binnen en tot mijn verbazing voelde ik hem ook lekker zitten.  Niet zo heftig als de Trident Helix of een andere prostaatstimulator, maar wel duidelijk aanwezig. Gewoon ook lekker. Misschien ook omdat ik beperkte verwachtingen had, of omdat het allemaal zo klein is, maar deze stimulator valt eigenlijk niet zo erg op, wat hem ook lekker maakt voor tijdens de seks met een partner bijvoorbeeld, extreem comfort en toch genoeg stimulatie.

Ik heb dan ook lekker met mijzelf liggen spelen, hands free, maar ook hands on en het is gewoon lekker. Mijn prostaat blij, ik blij, iedereen blij. Ik moet eerlijkheidshalve zeggen dat ik niet echt op zoek ben gegaan deze keer naar een handsfree of superorgasme, maar klaarkomen met deze Aneros MGX Syn Trident is een sensatie.

Aneros MGX Syn Trident Schoonmaken

Door de silicone is de Aneros MGX Syn Trident ook nog eens extra makkelijk schoon te maken, zo heb je met toy cleaner en warm water de Aneros MGX Syn Trident zo schoon, dat is natuurlijk mooi meegenomen.

Conclusie

Iedereen die begint met prostaatstimulatie en die op zoek is naar het illustere super-orgasme of het handsfree orgasm is met de Aneros MGX Syn Trident zeker op de goede weg. Sowieso is het een fijn “eerste” keer speeltje voor mensen die met hun anus willen gaan spelen. Supertof dus. De Aneros MGX Syn Trident komt ook nog terug in mijn lessen in prostaatplezier posts, dus wil je beginnen met jezelf penetreren, heb je een prostaat, dan koop dit speeltje, je gaat hem nodig hebben!

Je koopt de Aneros Aneros MGX Syn Trident bij Easytoys voor € 69,96

Jay

Jay is de persoon achter Tess Tesst die verantwoordelijk is voor het testen van, en schrijven over seksspeeltjes die gericht zijn op de penis en de prostaat.

Omdat Jay ook kinkster is zal hij van tijd tot tijd ook een review of artikel schrijven over Kink en BDSM en alles wat daar bij komt kijken

Buiten zijn talent voor testen en schrijven over seks, seksualiteit, BDSM en natuurlijk seksspeeltjes, is hij ook verantwoordelijk voor het technisch onderhoud, de marketing en nog veel meer andere zaken binnen Tess Tesst en veel andere websites van zijn klanten.

3 Reacties

  • Dag Kobus,

   Je hebt gelijk, hij stond al op mijn lijstje, maar ik heb vandaag meteen even contact gezocht met Aneros. Ik denk dat ik je binnenkort kan verblijden met een review!

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.