Sextoy Toppers & Floppers 2020 + Giveaway

20-12-2020

Oh mensen, wat een jaar was dit. Maar ook tijdens een pandemie moeten er seksspeeltjes getest worden. Misschien wel júíst tijdens een pandemie. Want als we toch veel meer thuis zitten, dan kan je het maar beter een beetje aangenaam maken, toch?

Dus, ook in december 2020, zoals elk jaar, gewoon een toppers en floppers lijst, waarin Jay en ik onze favoriete sextoys van 2020 delen, maar natuurlijk ook onze all time favoriete sextoys. Oh, en we vergeten de slechtste toys ook niet. Want in quarantaine zitten met een slechte sextoy, dat wil je écht niet. Ik hoop dat je er wat aan hebt, of dat je in elk geval blij wordt van het lezen van onze lijstjes. En als je daar nog niet blij van geworden bent, dan word je dat vast van onze december sextoy giveaway! Want die is wel weer awesome!

Je kan steeds op de naam van de toy klikken om naar de complete review te gaan.

Top 10 beste seksspeeltjes getest in 2020 door Tess

10. Satisfyer Vibes Magic Bunny

De satisfyer vibes magic bunny ligt op een petrolkleurig en lichtroze achtergrondje, met allerlei gekleurde sprinkles. De vibrator is een duovibrator, hij is paars en het handvat is deels wit.

De Magic Bunny is klein, maar voelt niet klein als je ‘m gebruikt. Het is dan wel een kopie van de Fun Factory Miss Bi, maar hij is ook bijna net zo fijn. En helemaal niet duur. Deze duovibrator raakt bij mij echt alle goede plekjes.

9. Lora DiCarlo Osé 2
De lora dicarlo osé 2 in mijn hand, zodat je kan zien dat hij echt echt heel groot is.
De Osé 2 is een wonderlijke sextoy. Het ene deel voorziet je clitoris van luchtdrukstimulatie, terwijl het andere deel over je G-spot wrijft. Ik had echt wel veel moeite om hem op de juiste manier te buigen, maar toen dat eenmaal gelukt was… De orgasmes zijn echt awesome!

8. Fun Factory Be One
De fun factory be one ligt in de open bewaar case. Daar achter zie je een klein vaasje met een bloemetje, een kaart met de tekst 'do it for yourself' en daar naast staat een glazen kubus doosje met daarin een roze flesje sliquid.
De Fun Factory Be One, een kleine vingervibrator. Ik had niet gedacht dat ik er veel aan zou vinden, maar ik had het mis. Deze vibrator zit echt heel comfortabel tussen je vingers en de vibraties zijn heel goed. En dan heb je ook nog best wel pinpoint stimulatie door de vorm. Ik hou ervan!

7. Dame Arc
De dame arc ligt op een blauw met roze ondergrondje, met wat witte bloemetjes er omheen. De dame arc is heel lichtblauw en is gebogen, een beetje zoals de hoofdletter j.
De Dame Arc is mooi en functioneel. Deze toy is speciaal ontworpen om zowel je G-spot als je clitoris goed te kunnen stimuleren, en dat doet ‘ie ook!

6. Doxy 3R
De doxy 3r ligt voor de metalen bewaarkoker.
De Doxy 3R, ik vind ‘m echt geweldig. Hij is zó mooi, met die blauwe glitters en die stoere bewaar-case. Maar het belangrijkste is natuurlijk dat ‘ie ook heel goed trilt. Ik vind een draadloze wandvibrator toch wel echt veel makkelijker, maar dan moet ‘ie het wel goed doen. En dat doet deze 3R!

5. Satisfyer Love Triangle
De satisfyer love triangle is een zwarte, driehoekige toy met een gouden randje. Op het randje zie je de merknaam satisfyer staan. Het tuutje is afgesloten met een dopje. Het geheel ligt op een roze met goud ondergrondje.
Oh, de Love Triangle! Ik ben er een beetje verliefd op. Deze kleine luchtdrukstimulator ziet er niet alleen heel hip uit, hij werkt ook heel goed. En je kan ‘m makkelijk meenemen. Hij combineert luchtdruk met vibratie en dat voelt ook echt heel fijn. En de app die er bij hoort, werkt ook nog eens super goed.

4. Womanizer Pro 40
De womanizer pro 40 ligt op een geel en blauw achtergrondje. Er licht ook gouden confetti.
Wat moet ik hier nog over zeggen? Het is een Womanizer die veel kan en super lekker voelt, en qua prijs denk ik wel één van de beste Womanizer opties.

3. Le Wand Hoop
De le wand hoop is een rvs dildo. Hij is gebogen en heeft twee ronde koppen. De ene kop is wat groter, het dildo gedeelte is daar ook dikker. De andere kop is kleiner en die kant is ook smaller. Onder de grote kop zitten een paar ribbels. De hoop ligt op tafel met allerlei spulletjes er omheen, het is een flat lay foto.
De Le Wand Hoop is natuurlijk wel een schaamteloze kopie van de Njoy Pure Wand. En daarom is ‘ie ook gewoon écht heel lekker! Als je je G-spot of P-spot wilt stimuleren (of ontdekken) dan zit je met deze Hoop echt helemaal goed.

2. Satisfyer Curvy 1+
De satisfyer curvy 1+ naast een telefoon waar de satsifyer connect app open staat.
Deze is zó fijn! Ook deze Satisfyer combineert luchtdruk met vibratie en met de app heb je nog veel meer opties. Maar hij voelt zo ontzettend lekker. En hij is helemaal niet duur. Hier word ik dus echt heel blij van.

1. We-Vibe Nova 2
De we-vibe nova 2 en een 3d clitoris
De beste toy van 2020 is echt de We-Vibe Nova 2. Duovibrators zijn echt moeilijk, het moet allemaal maar net passen om mee te beginnen. Maar de Nova 2 is flexibel en ik denk dat ‘ie bij de meeste lichamen goed zal passen. Je kan ‘m zelf ook nog verbuigen! De vibraties zijn geweldig en de app is tof en je kan ‘m bewegen en vooral: je kan er geweldige blended orgasms mee krijgen, omdat ‘ie je G-spot en je clitoris allebei tegelijk zó goed stimuleert!

Top 3 leukste boeken

Ik moet hier wel even eerlijk bij zeggen dat dit ook de enige drie boeken zijn die ik dit jaar heb gereviewd. Maar omdat ze alle drie echt zo ontzettend awesome zijn, wil ik ze hier toch ook echt noemen. Want deze drie boeken mag je echt niet missen.

3. Ik & Seks
Het boek ik & seks door belle barbé. Op de voorkant van het boek zie je een illustratie van een jongen en meisje die tegen elkaar aanliggen, het ziet er lief en relaxed uit. Naast het boek ligt een roos.
Dit is eigenlijk een voorlichtingsboek voor mensen van rond de 15 jaar, maar volgens mij is het voor iedereen leuk. Dit boek is zo inclusief, open en divers, ik kan het echt iedereen aanraden. Oh, en de illustraties zijn ook echt zo tof!

2. Celebration of Vulva Diversity
Twee pagina's met persoonlijke verhalen en tekeningen in a celebration of vulva diversity
Oh, dit boek! Het is zó mooi. Misschien ken je de illustraties van The Vulva Gallery al. Maar dit boek biedt naast de prachtige illustraties ook zoveel uitleg en persoonlijke verhalen. Ik heb echt heel veel van dit boek geleerd en veel meer waardering gekregen voor alle vulva’s. Als je ook maar een beetje het gevoel hebt dat jouw vulva niet oké is, echt, lees dit boek. Het is geweldig.

1. Yes, please!

Het yes, please boek met er naast een roos.
Ik ben fan van het Yes, please! project. En dit boek is zo tof! Het gaat over seksuele fantasieën, want dat is waar dit project onderzoek naar doet. In dit boek vind je algemene uitleg over de verschillende categorieën van fantasieën, maar je leest vooral heel veel persoonlijke fantasieën van allemaal verschillende mensen. Ook een paar van mij! Ik voel me echt trots dat ik er ook in sta, want ik vind alles hier awesome aan!

Top 10 beste seksspeeltjes voor penis en prostaat 2020 getest door Jay

10. Kyo Crystal Mouth
Kyo crystal mouth onahole of kunstvagina
De KYO Crystal Mouth is een doorzichtige onahole, het moet je natuurlijk maar net liggen, maar als je het leuk vindt jouw penis in en uit te zien bewegen is het een heel erg lekkere masturbator. Lees meer in mijn Kyo Crystal Mouth review.

9. Niku-man Delta
De doos van de niku-man delta met daarbij een bloem en een japanse waaier
De Niku-man Delta is niet zomaar een onahole, deze masturbator leerde mij dat “flapjes” echt heel erg lekker kunnen voelen, ook al klinken ze niet sexy. Wil jij weten of flapjes wat voor jou zijn? Lees dan mijn Niku-man Delta review.

8. Ondo Nupu 2
Ondo! Nupu2 een erg realistische onahole masturbator uit japan
De verschillen met de eerste versie waren niet per se heel erg groot, maar de Ondo Nupu 2 geeft je een echt realistisch deepthroat gevoel. Als je mijn review over de Ondo Nupu 2 leest zie je waarom dit speeltje zo leuk is.

7. Tenga Spinner Brick
Tenga spinner brick met een zandloper en een blad op de achtergrond. De tenga spinner is de 6de versie van de spinner serie
Wie vaak hier leest weet dat ik (Jay) gek ben op toys van Tenga, de Spinner Brick is daar zeker geen uitzondering op. Als je meer wil weten over deze Tenga Toy lees je mijn review over de Tenga Spinner Brick.

6. Satisfyer Men Wand
De satisfyer men wand is een zwarte wand vibrator met flapjes op de kop die de kop van je penis kunnen omsluiten
Satisfyer, een merk waar ik best wat dingen van vindt, en niet altijd heel erg positief. Maar de Satisfyer Men Wand is een leuke penisvibrator voor een schappelijke prijs. In mijn review over de Satisfyer Men Wand lees je waarom dit zo’n leuke penisvibrator is.

5. Tenga Crysta Leaf
Tenga crysta leaf met een bloem erop, gewoon omdat het kan
Meer dan één Tenga entry in deze top 10, en terecht, de Tenga Crysta serie is esthetisch en gevoelsmatig een erg mooie toy. De ins en outs van dit stukje “kristal” lees je in mijn review over de Tenga Crysta Leaf.

4. E-Stim Systems 2B Power Box
E-stim systems 2b electrobox een heel uitbegreide powerbox voor mensen die beginners zijn maar ook ideaal is voor gevorderden
Oh E-stim, ik vind het geweldig, natuurlijk moet het wel je smaak zijn, en daarom niet een top 3 entry, maar dit is met stip de allerbeste E-stim box die je op dit moment kan krijgen. Mocht je meer willen weten, lees dan mijn review over de E-Stim Systems 2B Power Box.

3. Aneros Vice 2
Aneros vice 2
De top 3 van deze lijst begint met de beste prostaatvibrator die ik tot nu toe heb mogen testen. De perfecte stimulator die best stevig is, maar toch echt niet te versmaden. Meer jubelzang lees je in mijn review over de Aneros Vice 2.

2. The Handy
The handy seksmachine, een seksmachine die je op wifi kan aansluiten maar ook handmatig kan bedienen
Seksmachines die in mijn top 3 staan, ik had het niet gedacht maar de Handy is echt een hele goede, volledig aan te passen en te controleren seksmachine voor de penis. Voor meer details, lees mijn review over The Handy.

1. Arcwave Ion
Arcwave ion een masturbator die werkt op pleasure air een luchtdruktechnologie
Nee, geen airfryer, wel het allerbeste seksspeeltje van 2020, en wat is dat een enorm verdiende titel. Het eerste seksspeeltje voor de penis dat luchtdruk gebruikt, een orgasme dat je nog nooit gehad hebt, en de rest lees je in mijn review over de Arcwave Ion.

Top 5 slechtste toys (getest in 2020) volgens Tess

5. Satisfyer Mini Lovely Honey
De satisfyer mini lovely honey naast een lipstick. Hij is net wat langer en dikker.
Hij ziet er zo cute uit, maar deze Lovely Honey deed het echt niet voor mij. Ik vroeg me vooral af of mijn clitoris misschien stuk was, want deze vibraties dringen bij mij echt niet door. Jammer!

4. Ioba.toys OhMyG
De ioba. Toys ohmyg ligt op de doos. Je ziet op de zijkant ohmyg staan.
Als je een sextoy zo hypet, moet je de hype ook wel waarmaken. Maar hoe deze OhMyG van Ioba gepromoot werd als de eerste stille bewegende G-spot stimulator, terwijl hij zoveel lawaai maakt zodra je bekkenbodemspieren zich aanspannen, dat kan echt niet. Echt een anticlimax.

3. Lelo Smart Wand 2
De lelo smart wand 2 in mijn hand, zoals ik hem vasthou als ik hem gebruik
Een tweede versie van een toy maken, en die dan slechter maken dan de eerste. Waarom zou je dat doen. Ik snap Lelo (alweer) niet.

2. Lelo Soraya Wave
Chantall, ruud en tess houden alle drie de lelo soraya wave vast. Chantall kijkt heel blij, tess steekt haar tong uit en ruud kijkt een beetje twijfelend.
De Lelo Soraya Wave is een bewegende duovibrator die zo slecht was, dat ik er na het filmpje met Chantall en Ruud niet eens meer een review over heb geschreven. Dit is één van de duurste toys die ik getest heb, en ik was zó niet onder de indruk. Overpriced!

Biird Obii
De biird obii staat in de oplader, die er uit ziet als een doorzichtig kooitje. Daar omheen staat een glazen bakje met een flesje parfum, een rond vaasje met droogbloemen, een oude fotocamera, een notitieboek met daarop de tekst getting stuff done en een roze met gele pen. De achtergrond is lichtroze, lichtblauw, mintgroen en lila.
Dat een luchdruktoy die er zo schattig uit ziet toch het sextoydrama van 2020 zou worden, had ik niet zien aankomen. Eerst gaf deze sextoy mij een blauwe plek op mijn clitoris en daarna blokkeerde Biird mij en een andere reviewer omdat we er wat van zeiden. Twee keer geraakt door één Biird, ik ben er wel klaar mee.

Top 5 slechtste toys volgens Jay

5. Suck-O-Mat 2.0 Blowjob Machine
Suck-o-mat 2. 0 blowjob machine
Meestal wordt een toy beter in een nieuwe versie, de Suck-O-Mat 2.0 verving de slechte dingen uit de eerste versie, maar ook de goede eigenschappen, nou ja, leuk geprobeerd, niet echt goed gelukt. Lees meer in mijn review over de Suck-O-Mat 2.0.

4. Nexus Gyro
Nexus gyro een prostaat stimulator en g-spot dildo die doormiddel van je eigen beweging je lichaam zou moeten stimuleren
Ik begrijp deze Nexus Gyro gewoon niet zo goed, maar het doet helemaal niets voor mij, en ik kan ook niet voorstellen dat het voor een ander wel zo is. Meer commentaar natuurlijk in mijn review over de Nexus Gyro.

3. Zolo Warming Dome Masturbator
Zolo warming dome masturbator
De prijs, het feit dat ik vastzat, en later er ook nog achterkomen dat het ws gewoon een whitelabel toy is. Genoeg reden om dit seksspeeltje in de top 3 slechtste toys te zetten. Meer weten? Lees mijn review over de Zolo Warming Dome Masturbator.

2. Calexotics Executive Buttplug
Calexotics executive buttplug
Ik vind nieuwe anale sensaties altijd wel leuk, maar een schrapend randje, dat dan weer niet. Leuk idee, uitwerking? Not so much. Lees waarom in mijn review over de Calexotics Executive Buttplug.

1. Nexus Eclipse
Nexus eclipse penis vibrator
Misschien was mijn verwachting te hoog, maar de falende motor in het tongetje van de Nexus Eclipse maakt dit volgens mij het slechtste seksspeeltje van 2020. Lees hier mijn review over de Nexus Eclipse.

Tess’ all time favorite toys – in willekeurige volgorde

Womanizer Premium
Ik heb de womanizer premium, een rode, in mijn hand.
De Womanizer Premium blijft toch een lievelingetje hoor! Super goede, diepe luchtdruk stimulatie en hij ziet er ook zo chic uit!

We-Vibe Nova 2
De we-vibe nova 2 in mijn hand.
De beste duovibrator ooit als je ‘t mij vraagt! Deze tweede versie is ook écht verbeterd ten opzichte van de eerste versie, die al awesome was!

Tom Smith
Op een bed in een hotelkamer ligt de bruine leren tas van tom smith. Er steekt zichtbaar wat bondagetouw uit.
Tom Smith is geen standaard gigolo, hij biedt veel meer. Ik heb echt een geweldige dag met hem ervaren. Qua gezelschap én qua seks. Ik had nooit verwacht zoiets te doen, maar ik ben zo blij dat ik het gedaan heb. Tom is echt een fijn persoon, met allerlei skills.

Doxy 3 en 3R
Ik hou de doxy 3 en de doxy 3r in mijn hand. Ze zien er bijna hetzelfde uit, behalve de kleur is anders.
Ik hou van Doxy! En dan vooral van deze twee, want een kleine kop werkt voor mij beter dan een grote kop. Deze vibraties zijn echt geweldig.

Fun Factory Bouncer
De fun factory bouncer staat tussen wat ballen. Je ziet van de buitenkant ook wel een beetje dat er ballen in de bouncer zitten, door de curves van de dildo. Hij is ook licht gebogen.
De Bouncer is een dildo met een beetje extra, door de drie bewegende ballen die er in zitten. Ik gebruik ‘m nog regelmatig en hou echt van deze dildo.

Satisfyer Curvy 1+
De curvy 1+ ligt naast een lipstick.
De Curvy is de perfecte combinatie van vibratie en luchtdruk. En super fijne patronen! Oh, en die app! Love it!

We-Vibe Gala
De we-vibe gala is een ovale toy met twee (dikke) oortjes.
De pootjes van de Gala kunnen allebei in een eigen ritme trillen. Echt, m’n clitoris weet niet wat ‘ie meemaakt. Zo lekker!

Clandestine Devices Mimic Plus
Sextoy toppers & floppers 2020 + giveaway
De Mimic Plus heeft zo’n vorm dat je lekker kan experimenteren. En de vibraties zijn top!

Womanizer Duo
De womanizer duo in mijn hand
Luchtdruk voor je clitoris en vibraties voor je vagina. En dan kan ‘ie ook nog eens handsfree. Dit is één van de toys die ik het vaakst gebruik.

Njoy Pure Wand
De njoy pure wand is een gebogen dildo. Aan de ene kant heeft 'ie een grotere kop dan aan de andere kant.
De beste dildo ever! Ik hoop dat je deze al kent, en dat ik er dus niks meer over hoef te zeggen.

Swan Wand
De swan wand is roze en ik heb 'm in mijn hand. Het is een grote, dikke vibrator. Hij is een beetje gebogen en de ene kant is duidelijk veel dikker dan de andere kant.
De Swan Wand! De vibrator die me deed beseffen dat ik vibraties in mijn vagina wel fijn kan vinden. Deze vibraties zijn ook wel echt echt echt heel goed.

Zumio (S en E)
De zumio e ligt voor de zumio s en x. Daarnaast ligt een 3d clitoris.
Ik hou zoveel van pinpoint stimulatie, en de Zumio’s doen dat gewoon echt by far het beste!

We-Vibe Melt
De we-vibe melt in mijn hand
De Melt geeft echt hele fijne luchtdrukstimulatie en de vorm is ook echt wel fijn. Zeker als je ‘m tijdens de seks wil gebruiken, tussen twee lichamen.

Jay’s all time favoriete seksspeeltjes in willekeurige volgorde

Arcwave Ion
Arcwave ion een masturbator die werkt op pleasure air een luchtdruktechnologie
De Arcwave Ion, en daarmee heb ik genoeg gezegd!

Njoy Purewand
Njoy pure wand
Niets zo mooi en degelijk als de Njoy Purewand, altijd goed, altijd lekker, nooit gedoen. En eeuwig houdbaar, dus wat wil je nog meer?

The Handy
The handy seksmachine, een seksmachine die je op wifi kan aansluiten maar ook handmatig kan bedienen
The Handy, gewoon een enorm goede seksmachine met interactieve functionaliteit.

Tenga Crysta Leaf
Tenga crysta leaf in zijn houder die ook werkt als droogrekje
Een mooi en goeie masturbator van Tenga, van het merk dat eigenlijk alleen maar goede mooie dingen maakt.

Aneros Vice 2
Aneros vice 2
Als je zelf je prostaat makkelijk wil stimuleren, dan is de Aneros Vice 2 prostaat vibrator een must in je arsenaal van seksspeeltjes voor de prostaat.

Alpha Male Milking Stick
Alpha male milking stick
Als je je prostaat wat heftiger wil laten stimuleren (door iemand anders of door jezelf), dan is deze MIlking Stick een echte must have.

E-stim systems 2B Power box
E-stim systems 2b electrobox een heel uitbegreide powerbox voor mensen die beginners zijn maar ook ideaal is voor gevorderden
De beste powerbox die ik tot nu toe heb mogen testen, het meest veelzijdig, en dat vindt niet alleen ik, maar vele E-stimmers met mij.

In de categorie:

Leukste kalender: Bijoux Indiscrets Twelve Sexy Days

Nieuwste masturbatie ervaring: Vibe Pad

Glijmiddel dat je echt eens moet proberen: The Butters (lees goed de review)

Leukst op mijn nachtkastje: You2Toys Glow in the Dark Silicone Dildo

Toy waarvan ik whoohoo deed: Womanizer Liberty by Lily Allen 

Beste glijmiddel: Sliquid

Liefste toy: Dame Pom

Meest geavanceerde toy: Lora DiCarlo Osé 2

Lelijk maar zo lekker: CalExotics French Kiss Casanova

Tofste outfit: Honour Rubber Maid’s Dress

Meest verrassende toy: Pipedream Fantasy For Her Her Ultimate Fantasy

Beste low-budget toy: Smile Spirit dildo

Lekkerste buttplug: Doc Johnson A Play Thrust Adventurous Stotende Buttplug

Meest gebruikt: Aramoure by AnnaRae

Tofste look: PMV20 serie

Toy die me het meest onzeker maakte: Fun Factory Sundaze

Grappig en heel effectief: Naughty Bits Bad Bitch Lipstick

Couldn’t live up to the hype: Ioba.toys OhMyG

Zo cute: Cocksicle Tickling Pink

Beste Zumio look-a-like: Toyjoy Magnificent

Toy die het meest op een kunstwerkje lijkt: Phallix Dichroic Baton

Leukste BDSM-toy: Master Series Pie Hole Gag

Giveaway

Natuurlijk is er ook een giveaway! Klik hier voor de giveaway post waarin we je uitleggen wat je allemaal kan winnen en wat je moet doen om te winnen!

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

3 Reacties

  1. Super leuk om te lezen! En van de all time favorites van Tess heb ik er zelf 4. Op aanraden van jou Tess! 2021 wordt een jaar voor wat nieuwe experimenten haha dus ik blijf je reviews met enorm veel plezier lezen! 💜

    Antwoord
  2. Ik hou van lijstjes en al helemaal dit soort lijstjes. Bedankt! 😀

    Antwoord
  3. Altijd zo lekker uitgebreid jullie lijstje van het jaar, ik heb het met veel plezier gelezen. Voor 2021 evenveel leuke en verrassende speeltjes gewenst!

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.