Home 5 Seksspeeltjes 5 Voor de Anus 5 Prostaat Stimulators 5 Le Wand Hoop Stainless Steel Dildo – review

Le Wand Hoop Stainless Steel Dildo – review

door | 25-09-2020 | Prostaat Stimulators, Seksspeeltjes, Voor de Vulva, G-spot, Voor de Anus, Voor Samen, Dildos

Le Wand klinkt als een merk voor wand vibrators. Wat ook zo is, want je hebt natuurlijk de Le Wand en de Le Wand Petit. Maar nu is er ook een rvs dildo serie van dit merk, met onder andere deze Le Wand Hoop. Ik kreeg deze dildo van de sextoygroothandel Eropartner.

Specs

Materiaal: Rvs
Oplaadbaar: Een dildo trilt niet
Standjes: Moet je zelf doen
Waterproof: ja
Verkoopprijs: 101 euro, hier te koop bij bol.com
Is ’t wat? Ja zeker! Beter goed gejat, dan slecht bedacht.

Le Wand Stainless Steel vs. Njoy

IMG 20200922 142705 1 300x225 - Le Wand Hoop Stainless Steel Dildo - review IMG 20200922 143350 300x225 - Le Wand Hoop Stainless Steel Dildo - review

Het stukje over de verpakking sla ik over, want ik kreeg de Le Wand Hoop in een tester verpakking. Maar de originele verpakking is ook niet bijster interessant, want witte doos met foto van de toy. Vrij standaard dus.

Maar iets anders waar ik het wel eerst even over wil hebben, is de gelijkenis van deze Le Wand Stainless Steel serie en de Njoy dildo’s. Het is momenteel hot om toys te kopiëren geloof ik. Ik vind daar dingen van. Maar ieder moet daar denk ik zijn eigen mening over vormen. De Le Wand Hoop lijkt in elk geval wel heel erg veel op de Njoy Pure Wand, dus in deze review zal de zeker nog ter sprake komen. Vooral omdat het natuurlijk interessant is om te weten hoe deze Hoop presteert in vergelijking met de Pure Wand.

Mijn eerste indruk van de Le Wand Hoop

IMG 20200922 142206 300x225 - Le Wand Hoop Stainless Steel Dildo - review IMG 20200922 142339 300x225 - Le Wand Hoop Stainless Steel Dildo - review

Mijn eerste idee was natuurlijk: hee, een Njoy Pure Wand met ribbels! De lengte en de kromming zijn precies gelijk aan de Pure Wand. De vorm van de koppen zijn net iets anders. De grote kop van de Le Wand Hoop is wat meer eivormig. De kleine kop lijkt heel erg op de grote kop van de Pure Wand. Rond met een goede ribbel.

De ribbels onder de grote kop zien er wel interessant uit. Ik vraag me gelijk af of dit wat zal toevoegen.

De Le Wand Hoop voelt vrij koud aan, rvs neemt heel snel een andere temperatuur aan, dus als je dat niet prettig vind, je kan ‘m heel snel opwarmen door ‘m bijvoorbeeld even in een bakje warm water te leggen of door ‘m gewoon vast te houden. Hij is best wel zwaar, hij weegt iets meer dan 600 gram. Ter vergelijking, de Njoy Pure Wand weegt 700 gram.

In het midden van de Hoop zie je het Le Wand logo ingegraveerd.

Los van de overeenkomsten, vind ik de Le Wand Hoop er wel heel mooi en aantrekkelijk uitzien.

Maar wat moet je nou met zo’n rvs dildo?

IMG 20200922 142537 300x225 - Le Wand Hoop Stainless Steel Dildo - review IMG 20200922 142505 300x225 - Le Wand Hoop Stainless Steel Dildo - review

Toegegeven, lange tijd had ik geen idee waarom iemand een dildo zou willen gebruiken. Een dildo is een vibrator die niet trilt, was mijn insteek. In theorie is dat ook zo, maar in de praktijk bleek dat toch anders te zijn.

Bij een vibrator moet je altijd rekening houden met het binnenwerk. Daardoor kunnen vibrators niet zomaar elke vorm hebben. Ook is niet elk materiaal geschikt om een vibrator van te maken. Zo zijn er wel een paar rvs vibrators, maar de keuze daarin, en vooral de vormen die je dan zijn, zijn heel minimaal.

Een dildo kan dus elke vorm hebben. Daardoor zijn de vormen van dildo’s vaak veel stimulerender dan de vormen van vibrators. Dat moet ook wel, want anders zou er niet zoveel aan zijn. Bij een vibrator vind ik inwendige vibraties nooit zoveel toevoegen. Met vibrators ben ik heel erg gericht op mijn clitoris. Terwijl dildo’s juist in mijn vagina goed moeten voelen. Zeker wanneer een dildo mijn G-spot goed stimuleert, vind ik dat super fijn. Een dildo doet dat voor mij veel beter dan een vibrator.

Met een dildo kan je natuurlijk een stotende beweging maken. Maar probeer ook eens wat te variëren in de beweging die je maakt. Sommige dildo’s kan je een schommelende of zelfs draaiende beweging mee maken die ook heel goed kan voelen.

De Le Wand Hoop is super geschikt om een schommelende beweging mee te maken. Daar is de vorm denk ik ook speciaal zo voor gemaakt. Wanneer je deze schommelende beweging maakt, raakt de kop automatisch je G-spot. Super makkelijk, want zo kan je niet missen.

De Test van de Le Wand Hoop

IMG 20200922 141850 300x225 - Le Wand Hoop Stainless Steel Dildo - review IMG 20200922 142010 300x225 - Le Wand Hoop Stainless Steel Dildo - review

Ik hou heel erg van het gevoel van rvs sextoys. Dat ze zo koud aanvoelen en na een tijdje juist warm, vind ik heel tof. Voorverwarmen vind ik óók lekker, maar meestal doe ik dat dus niet.  Ik gebruikte een beetje Sliquid glijmiddel (beste glijmiddel wat er is!) en ik kon beginnen.

Zoals ik al een beetje verwacht had, voelt de Le Wand Hoop echt heel lekker. Kon ook niet anders, want ik hou ook heel erg van het gevoel van de Njoy Pure Wand. Eigenlijk werkt de Hoop precies zoals de Njoy Pure Wand. De beweging die je maakt, een schommelende beweging, gaat eigenlijk vanzelf. Wanneer je duwt tegen de dildo, gaat hij al vanzelf precies de goede kant op. En dan belandt ‘ie precies tegen je G-spot. Hoe fijn is dat? Ik werd er in elk geval heel blij van.

De ribbels voelde ik wel bij de ingang van mijn vagina. Dat voelde best lekker. Het voegt wel iets toe, maar ik zou ze niet heel erg missen als ze er niet waren.

De kop van de Le Wand Hoop voelt heel goed tegen mijn G-spot, maar de kop van de Njoy Pure Wand voelt toch beter. Ik kom sneller klaar met de Njoy Pure Wand dan met de Le Wand Hoop. Maar de Hoop is ook écht heel goed. Wanneer ik geen Pure Wand had gehad, zou ik dit zeker de perfecte G-spot toy genoemd hebben. Maar nu weet ik natuurlijk al dat de Njoy dat al is.

De kleine kant van de Le Wand Hoop

IMG 20200922 143452 300x225 - Le Wand Hoop Stainless Steel Dildo - review IMG 20200922 142806 300x225 - Le Wand Hoop Stainless Steel Dildo - review

Maar naast de grote kop, heb je natuurlijk ook nog een kleine kop. Ik moet zeggen dat ik die bij de Njoy Pure wand eigenlijk nooit gebruik. Ik hou van de grote kant, die is voor mij een perfect formaat. Maar testen moet wel grondig gebeuren natuurlijk, dus dan kon ik die optie niet overslaan.

De kleine kant van de Hoop voelt wel echt goed. Eerlijk gezegd net iets lekkerder dan de kleine kant van de Njoy Pure Wand. Wat op zich denk ik ook logisch is, aangezien de kleine kan van de Hoop precies lijkt op de grote kan van de Njoy. Het is een subtiel verschil hoor, en op de foto’s moeilijk te zien, maar het voelde voor mij wel zo.

Dus, welke moet je nou kopen?

IMG 20200922 143527 300x225 - Le Wand Hoop Stainless Steel Dildo - review IMG 20200922 143643 300x225 - Le Wand Hoop Stainless Steel Dildo - review

Nou, ten eerst zou ik zeggen: koop er in elk geval één. Want ze zijn allebei echt geweldig voor je G-spot! De Le Wand Hoop wordt op sommige plekken wel wat goedkoper verkocht dan de Njoy Pure Wand, dus dat zou een argument kunnen zijn. Maar de Njoy Pure Wand voelt toch wel wat lekkerder, vind ik. Plus dat ik zelf ook echt wel waarde hecht aan het feit hoeveel moeite en onderzoek Njoy heeft gedaan om tot deze perfecte vorm te kunnen komen.
Hoe dan ook, ze voelen allebei geweldig en als je op zoek bent naar je G-spot, dan denk ik dat je ‘m met elk van deze twee zou kunnen vinden.

Conclusie

De Le Wand Hoop is echt een super goede G-spot dildo. Hij weet mijn G-spot feilloos te vinden. Ik vind het jammer dat hij zo veel lijkt op de Njoy Pure Wand, maar afgezien daarvan is hij heel goed. De ribbels onder de grote kop voelen best lekker, dus dat is een leuke toevoeging. De kleine kop voelt ook heel goed. Dus ik ben zeker wel blij met alle orgasmes die deze rvs dildo bij heeft bezorgd.

Je kan de Le Wand Hoop hier bestellen bij Bol.com voor 101 euro

De Njoy Pure Wand kan je hier bestellen bij Euphoria

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 Reacties
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
Alle comments
Anne
Anne
25-09-2020 15:20

Haha, ‘beter goed gejat, dan slecht bedacht’, hoe kom je erbij? ­čÖé
Voor mij blijft de grote kop van de Njoy Pure Wand soms wat ‘steken’ (soms is dat leuk, soms minder prettig). Ik ben nu in de verleiding om deze te kopen omdat de grote kop een iets andere vorm heeft, en ook omdat ik fan ben van ribbels!

Sandra
Sandra
28-09-2020 17:16

There can be only one…..
Ik blijf trouw aan mijn Njoy, wat een geweldige dildo is dat. Ik kan echt hele verhalen vertellen over hoe fijn hij is. Long story short: ik ben de firma Njoy gewoon erg dankbaar.

Nuttige Links Categorie├źn

Adverteer hier

Wil jij hier adverteren? 

Pin It on Pinterest

Share This