Home 5 Diversen 5 Accessoires 5 Aramoure by AnnaRae – review

Aramoure by AnnaRae – review

door | 12-10-2020 | Accessoires, G-spot, Diversen

Eerder schreef ik over de Cumpanion by AnnaRae, een after-seks-towel. Dat was echt zo’n product waarvan ik niet wist dat ik het nodig had, maar nu wil ik niet meer zonder. Deze keer kreeg ik van AnnaRae de Aramoure. De Aramoure is zacht en waterproof en dus super handig als je bijvoorbeeld veel squirt.

De Cumpanion By AnnaRae

Ik wil nog heel even terug komen op de Cumpanion, die ik dus eerder al gereviewd heb. Na de seks, of dat nu alleen is of met een partner, heb je soms toch wel behoefte om her en der even wat weg te vegen en droog te maken. Nu kan je daar natuurlijk gewoon een handdoek voor pakken. Of wat tissues, keukenrol, of wat er ook in de buurt ligt. Werkt in principe ook prima. Maar het voelt niet heel fijn.

De Cumpanion voelt wél echt heel fijn. Het voelt als een zacht knuffeldoekje voor mijn vulva. En ik vind het heerlijk. Is het nodig?  Nee. Word je er blij van? Zeker wel! Dit is typisch zo’n product wat je (seks)leven nog net even wat lekkerder en comfortabeler maakt.

Wat te doen als je squirt?

IMG 20201002 182849 300x225 - Aramoure by AnnaRae – review IMG 20201002 182205 300x225 - Aramoure by AnnaRae – review

Toen ik hoorde dat AnnaRae nu ook waterproof doekjes verkocht, was ik gelijk enthousiast. Want ik weet dat als AnnaRae iets doet, ze het goed doet. En als squirtend persoon ben ik altijd op zoek naar de perfecte oplossing om mijn bed of bank droog te houden tijdens sexy times.

Er zijn natuurlijk verschillende dingen die je kan gebruiken als je squirt. Zo kan je een, of meerdere handdoeken onder je neerleggen. In mijn ervaring werkt dit prima, zo lang je maar niet te vaak squirt. Duidelijk dat ik dus meestal wel te vaak squirt, want het lekt vaak door.

Dan zijn er nog de kraammatrasjes of incontinentiematjes. Super praktisch en ik hoor best vaak van mensen dat ze deze gebruiken. Werkt ook super goed, maar ik vind het zó niet sexy. Dus ik wil ’t er niet op.

Waar ik ’t wel ook prima op kan en wil, zijn de Fetish Pads. Wat eigenlijk gewoon zwarte incontinentiematjes zijn, denk ik. Zal best, maar ziet er in elk geval niet zo medisch uit. Het nadeel van de Fetish Pads (en incontinentiematjes) is dat het wegwerp dingen zijn. Je moet elke keer een nieuw pak kopen dus.

En dan is er nog mijn squirt dekentje. Mijn geweldige squirt dekentje, de Liberator Fascinator Throw. Ik hou van dit squirt dekentje. En hoewel  ik het een dekentTJE noem, is het wel echt een groot ding. Neemt veel ruimte in in de was dus. Daarom pak ik ‘m er soms iets minder makkelijk bij. Maar het is wel echt een awesome ding. (Oh, en hij kost best wel veel geld ook.)

Mijn eerste indruk van de AnnaRae Aramoure

IMG 20201002 182432 300x225 - Aramoure by AnnaRae – review IMG 20201002 182141 300x225 - Aramoure by AnnaRae – review

Maar dan nu kwam AnnaRae dus met de Aramoure. Ik weet niet heel goed hoe ik het nu moet noemen. Een waterproof squirt handdoek misschien? De Aramoure heeft voor mij precies een handige maat. Het is groot genoeg zodat je er niet zo makkelijk naast squirt, maar klein genoeg om makkelijk op te kunnen bergen en niet te veel ruimte in te nemen in de was.

Het viel me gelijk op dat de Aramoure lekker zacht aanvoelt. Een beetje zoals een fleece dekentje. Ik vond het best wonderlijk dat dit waterproof zou zijn. De eerste keer bij het testen, heb ik er dan voor de zekerheid ook een Fetish Pad onder gelegd. Ik kon gewoon bijna niet geloven dat deze stof waterproof zou zijn.

Ik vind het ook heel tof dat de Aramoure aan elke kant een andere kleur heeft. De combinatie van paars met mint-groen vind ik sowieso een hele toffe kleurencombinatie.

De Test van de Aramoure

IMG 20201002 182601 300x225 - Aramoure by AnnaRae – review IMG 20201002 182607 300x225 - Aramoure by AnnaRae – review

Tijd om te testen! Ik was ook net bezig met het testen van de Le Wand Hoop, dus dat kwam mooi uit. Ik vergeleek deze rvs dildo met de Njoy Pure Wand, wat naar mijn mening toch wel de beste G-spot dildo is. Dus er werd heel wat gesquirt.

De Aramoure by AnnaRae voelt echt lekker aan, dus prima om op te zitten of te liggen. Lekker zacht. En ik moet zeggen dat ik toch wel een beetje verbaasd was, maar hij is inderdaad echt waterproof. Ik had het wel kunnen weten, want AnnaRae maakt natuurlijk niet zomaar iets. Maar omdat ‘ie zo lekker aanvoelde, twijfelde ik toch een beetje over hoe waterproof ‘ie nou echt zou zijn. Voor niets dus, want hij werkt echt prima! Ik had er voor niets een Fetish Pad onder gelegd.

Wat ik erg fijn vond, was dat de stof het vocht echt opneemt. Het blijft er niet in druppels of plasjes bovenop liggen. Of nou ja, in het begin heel even, maar dan gaat het er gewoon in. Ik vind het niet zo prettig als er een plasje op de stof ligt, zoals je bij die pvc-lakens bijvoorbeeld hebt.

Ik ben best wel fan van deze Aramoure by AnnaRae. Ik gebruik ‘m regelmatig, want hij is heel makkelijk om er gewoon even bij te pakken. Je zou er eigenlijk twee moeten hebben, of misschien wel drie. Voor als er één in de was zit. En dan eentje om boven neer te leggen en een voor beneden. Het neemt toch bijna geen ruimte in. Voor mij is dit momenteel het handigste en fijnste ding om te gebruiken bij squirten.

Conclusie

IMG 20201002 182505 300x225 - Aramoure by AnnaRae – review IMG 20201002 182517 300x225 - Aramoure by AnnaRae – review

De Aramoure by AnnaRae werkt echt heel goed. Hij voelt super lekker zacht aan en is echt waterproof. Het formaat is super handig, groot genoeg om er niet naast te squirten en klein genoeg om makkelijk op te kunnen bergen. Voor mij is dit tot nu toe de beste oplossing om mijn meubels droog te houden als ik squirt.

Je kan de Aramoure by AnnaRae hier bestellen voor $39,95

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

8 Reacties
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
Alle comments
Sandra
Sandra
12-10-2020 19:51

Ik heb dit nodig!! Nu.

Eric
Eric
15-10-2020 05:17

Beetje jammer van de exorbitant hoge verzendkosten… die zijn duurder dan het product zelf.

Elvira Bakker
Elvira Bakker
18-10-2020 20:21

Is deze ergens in Nederland verkrijgbaar? Want de shipping is wel echt bizar hoog

Yara
Yara
19-10-2020 13:47

Zou bijna zeggen met meerdere bestellen dan verzendkosten verdelen dan is nog leuk nu is gewoon niet leuk meer.

Kelly
Kelly
23-10-2020 21:45

Ohw, dat is handig… ik heb zo in mijn leven al een aantal matrassen gesloopt… Nu gebruiken we altijd een stapel mega-grote handdoeken… sexy is anders, dus dit is een goeie voor op m’n verlanglijstje 🙂

Nuttige Links Categorieën

Adverteer hier

Wil jij hier adverteren? 

Pin It on Pinterest

Share This