Home 5 Seksspeeltjes 5 Voor de Vulva 5 Satisfyer Love Triangle

Satisfyer Love Triangle

door | 13-11-2020 | Voor de Vulva, Seksspeeltjes, Clitoris Vibrators, Luchtdruk Stimulators

Het is zo ver. Dit is de review waarin ik echt toegeef dat ik nu fan ben van Satisfyer. Ik had niet gedacht dat deze dag nog zou komen, maar het is zo ver. De toy die mij over het randje duwde, is de Satisfyer Love Triangle, die ik kreeg van Easytoys. Ik voel mezelf ook wel een beetje in een Love Triangle met Satisfyer en Womanizer nu, hoor. Maar ik hou natuurlijk nog steeds heel veel van Womanizer, want Womanizer, maar jeetje, Satsifyer, ik hou ook van jou.

Specs

Materiaal: siliconen en ABS-plastic, allebei niet giftig of poreus, dus bodysafe
Oplaadbaar: ja met magnetisch USB-oplaadkabeltje
Standjes: 10 luchtdruk standjes en 10 vibratiestandjes (waarvan 3 steady) en in de app nog veel meer mogelijkheden
Waterproof: ja, IPX7
Verkoopprijs: 49,95, hier te koop bij Easytoys
Is ’t wat? Ja! I love it!

De verpakking en de inhoud

IMG 20201110 150701 300x225 - Satisfyer Love Triangle IMG 20201110 150742 300x225 - Satisfyer Love Triangle

Ik kan het blijven herhalen, maar ik hou echt van de nieuwe verpakkingen van Satisfyer. Dit is zoals een sextoy verpakking er uit moet zien, als je het mij vraagt. Super toffe lijnen illustratie, foto van de toy, lekkere kleurtjes. Helemaal goed. De verpakking zit met zo’n papierstrip dicht. Je moet die dus open trekken net zoals een pak crackers of koekjes. Zo weet je altijd zeker dat je toy nog niet uit de verpakking is geweest. Je kan de verpakking daarna nog steeds goed sluiten, dus je kan je seksspeeltje ook prima in de doos bewaren.

In de verpakking vind je de Satisfyer Love Triangle zelf, het magnetische USB-oplaadkabeltje, de gebruiksaanwijzing, garantie informatieboekje en een boekje met veiligheidsinstructies. Al deze papieren zitten in een plasticje verpakt. Geen idee waarom dit nodig is, want ze liggen netjes onderin de verpakking. Dat is wel weer een beetje jammer en onnodig dus.

Mijn eerste indruk van de Satisfyer Love Triangle

IMG 20201110 151225 300x225 - Satisfyer Love Triangle IMG 20201110 151345 300x225 - Satisfyer Love Triangle

Ik heb natuurlijk al véél luchtdrukstimulators. Maar deze vind ik er heel tof uitzien. Zo designerig. De Satisfyer Love Triangle is best wel klein, hij is niet groter dan de palm van mijn hand. Ook heeft ‘ie een kapje over het tuutje. Hij is dus perfect om mee te nemen. Dat was de Satisfyer Pro Traveler natuurlijk ook al, maar die was niet zo mooi. En deze wel! Maar dat is natuurlijk niet het enige waarin deze Satsifyer beter is.

De naam is natuurlijk niet voor niets gekozen, want de Satisfyer Love Triangle heeft natuurlijk de vorm van een driehoek. Er loopt een goudkleurig bandje om de toy heen en daar zitten ook de knopjes en de magneetjes die het oplaadpunt vormen.

Het tuutje is niet verwijderbaar maar wel gemaakt van siliconen. De toy zelf lijkt me van ABS-plastic, maar wel met een fijne coating waardoor ‘ie lekker glad en zelfs een klein beetje zacht lijkt aan te voelen.

De test van de Satisfyer Love Triangle

IMG 20201110 152022 300x225 - Satisfyer Love Triangle IMG 20201110 152039 300x225 - Satisfyer Love Triangle

Over het algemeen mag ik zelf aangeven welke sextoys ik graag wil testen. En eerlijk gezegd heb ik deze Satisfyer Love Triangle alleen aangevraagd omdat ik ‘m er zo tof uit vond zien. Zo anders dan de andere luchtdruk toys die ik al heb. Dus ik had niet zulke hoge verwachtingen, eigenlijk. Maar, gelijk de eerste keer al dat ik deze toy gebruikte, vond ik ‘m zo fijn!

Het gevoel wat deze Satisfyer Love Triangle geeft, is echt heel goed. Lekkere diepe luchtdrukstimulatie, precies waar ik van hou. Ook in de hogere standjes voelt het nog diep, en dat heeft lang niet elke luchtdrukstimulator. Ik had niet zo lang geleden de Satisfyer Curvy 1+ getest, die heeft dat ook.

Diepe tuutjes

IMG 20201110 151725 300x225 - Satisfyer Love Triangle IMG 20201110 151512 300x225 - Satisfyer Love Triangle

Ik vraag me af of dat ook te maken heeft met de diepte van het tuutje tot het membraan wat daar in zit. Wanneer deze afstand kort is, is dat sowieso niet fijn want dan kan het gebeuren dat het membraan je clitoris raakt en beschadigt. Dus diepe tuutjes zijn sowieso beter. Maar ik heb het idee dat dit ook een diepere sensatie geeft, maar ik weet dus niet zeker of dat ook echt zo is. Zowel de Satisfyer Curvy 1+ als de Satisfyer Love Triangle hebben hele diepe tuutjes. Wanneer ik mijn pink er in steek, kan dat tot net voorbij het middelste kootje.

Hoe voelt de Satisfyer Love Triangle?

IMG 20201110 150432 300x225 - Satisfyer Love Triangle IMG 20201110 151021 300x225 - Satisfyer Love Triangle

Terug naar het gevoel. Hoe luchtdrukstimulatie voelt, vind ik eigenlijk onmogelijk uit te leggen. Je clitoris wordt gestimuleerd, maar niet aangeraakt. Het is alleen maar lucht. Het voelt totaal anders dan vibratie tegen je clitoris, of een vinger. Maar het is ook niet te vergelijken met orale seks. Het is een totaal ander gevoel.

Toen ik voor het eerst een luchtdrukstimuator gebruikte, merkte ik er niet veel van. Dit was denk ik voor mijn lichaam zo nieuw, dat ik er echt aan moest wennen. Maar al snel was ik groot fan van luchtdrukstimulatie. Voor mij voelt het zo intens, maar toch zacht tegelijk. En de orgasmes zijn heel goed. Elke luchtdrukstimulator voelt anders. Net zoals dat sommige vibrators diepe vibraties geven en anderen juist oppervlakkig en buzzy, kan dat bij luchtdrukstimulators ook zo zijn. En de Satisfyer Love Triangle geeft dus lekkere diepe stimulatie en dat is heel fijn!

De vibratie van de Satisfyer Love Triangle

IMG 20201110 151519 300x225 - Satisfyer Love Triangle IMG 20201110 153149 300x225 - Satisfyer Love Triangle

Maar de Triangle kan ook nog vibreren. Bij de allereerste modellen die luchtdruk en vibratie combineerden, was ik daar nog niet zo’n fan van. Maar dit is iets wat Satsifyer ook echt verbeterd heeft. De vibratie is zeker goed genoeg om echt wat toe te voegen. De combinatie is echt zo fijn, soms zelfs bijna overweldigend. Ik vind bij deze combinatie trouwens de vibratiepatronen ook echt heel fijn. Bij normale vibrators hou ik niet zo van patronen, maar in combinatie met steady luchtdruk is het echt héél goed.

De vorm van de Satisfyer Love Triangle

IMG 20201110 153419 300x225 - Satisfyer Love Triangle IMG 20201110 153613 300x225 - Satisfyer Love Triangle

Ik ben niet alleen maar positief over deze sextoy. Want de Love Triangle ligt niet echt lekker in de hand. Hoe je ‘m vast moet houden, de plekken waar de knopjes zitten, het is niet super handig. Je went er wel (vrij snel) aan hoor, maar dit is wel design boven gebruiksgemak. Maar, hij is wel lekker klein. Je hebt dus geen groot ding tussen je schaamlippen zitten én je kan ‘m ook heel makkelijk meenemen. Super handig, want ik wil deze voortaan overal mee naar toe nemen (zodra we weer naar spannende feestjes kunnen enzo, dan).

Omdat het knopje voor de vibratie precies op het hoekje ligt, kan je ‘m wel makkelijk blind bedienen. De knopjes zijn mede hierdoor echt wel goed te voelen en te herkennen.

De Satisfyer Connect App

IMG 20201110 152804 300x225 - Satisfyer Love Triangle IMG 20201110 152715 300x225 - Satisfyer Love Triangle

Ik vind het zo leuk dat je deze Satisfyer toy ook met de app kan bedienen. In de app heb je veel extra mogelijkheden voor standjes. Ook de luchtdrukstimulatie kan in patronen en dat is echt iets wat je wel wil proberen. Ik ben er echt gek op! Maar ook kan je een partner jouw toy laten bedenken. Dit kan ook op lange afstand, je hoeft niet eens in hetzelfde land te zijn. Zo awesome! Zeker in deze tijden.

De app werkt ook echt prima. Het connecten gaat zo goed dat ik denk dat andere sextoy merken nog wat kunnen leren van Satisfyer. Ik heb zelf ook bijna geen connectieproblemen ervaren. Alleen als ik de toy een tijdje niet gebruik, dan is de verbinding op een gegeven moment ook wel weg. Maar opnieuw verbinden is zo makkelijk.

Wat wel nog een kleine flaw in de app is, is dat wanneer je patronen wilt kiezen je eerst alleen de standaard patronen ziet. Maar als je daar boven klikt, zie je dat je ook kan kiezen voor speciale Love Triangle patronen. Dan heb je ineens veel meer opties. Maar wanneer je zo’n speciaal patroon gekozen hebt en je gaat daarna weer terug om een andere te kiezen, zie je weer alleen de standaard patronen. Dan moet je dus weer eerst klikken voor je de extra Love Triangle opties te zien krijgt. Klein beetje irritant, maar hee, deze app werkt verder zo goed, ik klaag niet!

Mijn liefdesverklaring aan Satisfyer

IMG 20201110 152113 300x225 - Satisfyer Love Triangle IMG 20201110 150152 300x225 - Satisfyer Love Triangle

Satisfyer en ik hadden niet zo’n goede start. Niet gek als je bedenkt dat ze in het begin alleen maar seksspeeltjes van anderen kopieerden. Alles werd (goedkoop) nagemaakt. Goedkoop en vaak ook niet goed.

Ik weet niet wat er gebeurd is, maar hoe Satisfyer nu is, ik hou er van. Er komen steeds leuke, nieuwe, originele toys uit. En die toys zien er niet alleen leuk uit, maar werken ook echt heel goed. De vibrators hebben super goede motoren. De luchtdrukstimulators doen het zo goed. En die app! Ik wou dat alle sextoy apps zo goed werkten, ik dacht niet eens dat het mogelijk was.

Dan nog de verpakkingen, echt, liefde voor die stijl. En de advertenties die ik van Satisfyer tegen kom in de sextoybladen zijn overvloedig (ja, echt too much, 26 pagina’s aan advertenties in een tijdschrift van nog geen 100 pagina’s is écht over the top) maar zo fijn en divers!

Het duurde even voor ik me over onze start heen kon zetten, maar nu kan ik oprecht zeggen dat ik fan ben van Satsifyer.

Conclusie

De Satisfyer Love Triangle is een kleine maar hele goede luchtdrukstimulator. De luchtdrukstimulatie voelt diep en intens. De vibratie voegt daar nog veel aan toe, waardoor het geheel echt HEEL ERG GOED voelt. Qua vorm is er duidelijk wel meer op het design gelet dan op het gebruiksgemak. Het is niet de toy die het lekkerst in de hand ligt, maar je kan ‘m wel heel makkelijk meenemen en zo erg is het ook weer niet.
De app werkt prima en geeft super veel extra opties. Ik hou van deze toy!

Je kan de Satisfyer Love Triangle hier bestellen bij Easytoys voor 49,95.

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

4 Reacties
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
Alle comments
Sandra
Sandra
13-11-2020 14:17

Wat een leuke prijs!

Sandra
Sandra
13-11-2020 14:45

En wat een leuke prijs 👌

BellaSensa
BellaSensa
13-11-2020 22:34

Leuk om te zien dat satisfyer steeds meer eigen producten maakt en geen slechte kopieën. Dat kleurt zeker het beeld van het merk! 👍

Nuttige Links Categorieën

Adverteer hier

Wil jij hier adverteren? 

Pin It on Pinterest

Share This