Sextoy review by Tess: We-Vibe Gala

We Vibe Gala web 300x155 - We-Vibe Gala

De laatste tijd komen er best wel veel nieuwe We-Vibe toys uit. Ik vind We-Vibe echt een leuk merk, dus ik ben er blij mee. Van Seron van We-Vibe kreeg ik de twee nieuwste We-Vibe toys. De We-Vibe Jive, waar ik vorige week een review over schreef, en de We-Vibe Gala.

Hier kan je mijn minivlog over de We-Vibe Gala bekijken, voor mijn geschreven review scrol je iets verder naar beneden.

Gala: twee armpjes, twee motoren

IMG 20171106 145916 300x300 - We-Vibe GalaDe We-Vibe Gala lijkt qua design een beetje op de We-Vibe Wish. De Gala is ook een oplegvibrator, dus een vibrator die bedoeld is voor uitwendig gebruik en dan met name om je clitoris mee te stimuleren. De Gala heeft aan de bovenkant twee armpjes en elk armpje heeft zijn eigen motor. En zoals ik van We-Vibe gewend ben, is dit ook een super krachtige motor met fijne diepe vibraties.

De verpakking is zoals altijd bij We-Vibe weer helemaal goed. Een leuk kleurig doosje, dat ook stevig genoeg is om de vibrator in te bewaren. Ook krijg je een bewaarzakje er bij, een USB oplader, een gebruiksaanwijzing en een zakje glijmiddel. Ook deze sextoy is weer gemaakt van silicionen, dat betekent dat je er het beste glijmiddel op waterbasis bij kan gebruiken. Zelf gebruik ik het We-Vibe glijmiddel nooit omdat er glycerine in zit en dat kan je vagina irriteren. Ik gebruik meestal Jo Agapé  of Sliquid.

Knopjes

IMG 20171106 150104 300x300 - We-Vibe GalaToen ik de We-Vibe Wish voor het eerst vast hield, was ik echt helemaal verliefd op het lekkere zachte gevoel, hij voelt bijna fluffy aan. Dat heeft de Gala niet, maar hij heeft wel weer een hoop voordelen ten opzichte van de We-Vibe Wish, en hij ligt ook net zo lekker in de hand. Omdat de Gala een beetje een curve heeft, sluit hij mooi aan op je lichaam. Je kan hem dus bijvoobreeld op je venusheuvel leggen en de armpjes liggen dan om je clitoris heen. De knopjes zitten dan ook op een goede plek waar je er makkelijk bij kan. Er zijn drie knopjes, twee knopjes voor zachter en harder en één knopje om door de verschillende vibratiepatronen te scrollen. De We-Vibe Wish had maar één knopje en over het algemeen vind ik dat echt irritant. Van de Gala vind ik het heel erg fijn dat je nu ook de patronen harder en zachter kan zetten, er zijn wel 10 intensiteitslevels! Helaas is er nog steeds maar één knopje om door de patronen heen te scrollen, dus als je het vorige patroon toch lekkerder vond, moet je weer door blijven klikken tot je daar weer bent.

To connect or not to connect

IMG 20171106 145626 300x300 - We-Vibe GalaZoals (bijna) alle We-Vibe sextoys kan je de We-Vibe Gala ook met de We-Connect app bedienen. In mijn review over de We-Vibe Jive  schreef ik al over dat deze app niet met alle telefoons compatible is, waardoor de app op sommige telefoons dus minder goed functioneert. Op mijn Huawei telefoon is de optie ‘verbinden met minnaar’ dus niet beschikbaar. Super jammer, want hoe koel is het als iemand je vibrator kan bedienen die helemaal niet eens in dezelfde kamer is als jij. Die persoon hoeft zelfs niet eens in hetzelfde land te zijn. Super leuk en spannend, maar helaas werkt dat bij mij dus niet.

De app blijft op mijn telefoon ook regelmatig hangen, of hij verliest gewoon de verbinding waardoor je de vibrator dan weer opnieuw moet koppelen. Een beetje irritant dus, maar als het eenmaal werkt, is het wel leuk en handig. Ik heb de app dus alleen zelf getest, waarbij ik dus zelf via de app kon kiezen op welk standje in de Gala wilde hebben en hoe hard. Je kan van beide motoren afzonderlijk instellen hoe hard of zacht je wilt dat die gaat. Ook kan je zelf vibratiepatronen tekenen, maar daar heb ik zelf altijd nogal moeite mee. Ik vind de app vooral handig omdat ik op die manier makkelijker kan kiezen welk patroon ik wil en het patroon dus ook qua kracht kan aanpassen naar mijn eigen wensen.

Verliefd op de Gala

IMG 20171106 150203 300x300 - We-Vibe GalaIn gebruik vond ik de Gala echt heel lekker. De armpjes met daartussen mijn clit voelden echt heel goed. De vibraties zijn zo lekker diep en krachtig dat dit gewoon echt voor een hele goede stimulatie zorgt. Wat ik het aller lekkerste vond, tot mijn eigen grote verbazing, was een patroon! Het patroon heet branding en is echt heel apart. De ene motor vibreert continu en de andere motor pulseert (aan-uit-aan-uit) en serieus, dat voelt echt zo lekker op je clitoris! Dit voelt echt anders dan elke andere vibrator, ik vind het echt super bijzonder en vooral super lekker. Via de app kan je dan ook nog ervoor kiezen om het patroon iets aan te passen, ik vind het bijvoorbeeld lekker om de motor die continu vibreert wat harder te zetten en de pulserende juist iets zachter (waardoor hij juist nog iets dieper voelt).

Met dit vibratiepatroon lukt het me ook om klaar te komen, wat meestal met patronen bij mij niet het geval is. Met de gewone steady vibratie gaat het klaarkomen wel wat makkelijker en sneller, maar ik ben toch echt verliefd op dit branding patroon. Sowieso ben ik een beetje verliefd geworden op de Gala. Deze sextoy heeft me echt verrast, ik dacht wel dat hij lekker zou zijn, maar ik had niet verwacht dat hij zo bijzonder zou zijn.

We-Vibe patronen

IMG 20171114 173840 300x236 - We-Vibe GalaEr zijn nog een aantal andere patronen die ik ook lekker vind. Vooral de patronen waarbij beide armpjes niet gelijk op gaan, de asymmetrische patronen noem ik ze maar, vind ik echt heel lekker en verrassend. Ik vind het jammer dat ik zo’n moeite had met zelf vibratiepatronen, want ik had daar graag nog wat meer willen experimenteren. Maar de patronen die ik zelf kon tekenen, leken gewoon helemaal niet op de kant en klaar patronen die er al zijn. Het lukt mij niet om soort gelijke vormen te tekenen. Ik weet niet of dat aan mijn tekenskills ligt, of dat de app gewoon niet op die manier werkt.

Conclusie

Al met al vind ik de We-Vibe Gala echt een super toffe sextoy. Hij is echt heel bijzonder met de twee motoren die afzonderlijk van elkaar werken, dat geeft echt een heel lekker gevoel. Maar je kan ook gewoon kiezen voor normale steady vibratie en dat vind ik heel fijn, want daar heb ik soms toch ook gewoon behoefte aan. De bediening is makkelijk en hij ligt lekker in de hand en voelt goed aan. Wat mij betreft is dit tot nu toe de leukste We-Vibe toy.

Je kan de We-Vibe Gala hier bestellen bij bol.com.

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 Reacties
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
Alle comments
trackback
05-12-2017 12:11

[…] We-Vibe Gala  […]

trackback
21-01-2018 20:15

[…] Sextoy review by Tess: We-Vibe Gala […]

zesje
zesje
21-03-2018 08:51

Spannende toy! Branding… op afstand bedienbaar.. Oh de mogelijkheden 🙂

trackback
22-03-2018 22:24

[…] We-Vibe mogen wij een We-Vibe Gala […]

trackback
20-12-2018 13:18

[…] We-Vibe Gala Dat die twee pootjes allebei een eigen motor hebben die elk in een eigen ritme kunnen vibreren is echt awesome! […]

trackback
24-12-2018 12:15

[…] als laatste kan je een We-Vibe Gala winnen. Deze toy staat op nummer 4 in mijn all time beste sextoys top 5. In elk pootje van deze […]

Nuttige Links Categorieën

Adverteer hier

Wil jij hier adverteren? 

Pin It on Pinterest

Share This