Top 5 beste Aneros prostaatstimulators

02-02-2022

Zoals jullie weten ben ik enorm fan van Aneros, regelmatig krijg ik de vraag wat ik nou de beste prostaatstimulators van Aneros vindt. Hoog tijd voor mijn (persoonlijke) top 5.

Beste Aneros prostaatstimulators: Disclaimer

Omdat prostaatstimulatie voor mij een heel belangrijk onderwerp is, vind ik dat ik eerst even een disclaimer moet typen voordat ik begin aan mijn top 5.

Prostaatstimulatie is heel intiem, heel bijzonder en voor iedereen anders. Hoewel ik denk dat de producten van Aneros iedereen zouden moeten kunnen verblijden zijn deze speeltjes niet per se een garantie voor een kneiterhard prostaat- of Hands-free orgasme binnen luttele seconden.

Prostaatorgasmes kosten bij (de meeste) mensen een heleboel tijd en geduld, hoeveel is dus ook voor iedereen anders. Enfin, je snapt het al: Ik geef jullie advies, maar kan jullie helaas (oh wat zou ik willen dat dat anders was) niets garanderen.

Beste Aneros prostaatstimulators: De top 5

Nog een laatste stukje intro, in deze lijst vindt je zowel de “klassieke” Aneros prostaatstimulators, maar ook de vibrerende. Simpelweg omdat ze een plaats verdienen in de top 5, zijn het dan prostaatvibrators in plaats van stimulators? Dat is een semantische discussie waar ik niet zoveel zin in heb. Kortom, alles door elkaar.

Top 5 beste Aneros prostaatstimulators #5: Aneros Progasm Black Ice

De Aneros Progasm Black Ice is onderdeel van een serie prostaatstimulators die al een hele tijd op de markt is. Samen met de Progasm Ice die gewoon doorzichtig is (en niet ijskoud), de Progasm Classic die in het wit te krijgen is en de Progasm Jr. is hij dus onderdeel van de serie.

De Ice serie van Aneros kenmerkt zich door heel glad kunststof en vooral het feit dat ze best aan de maat zijn. Met uitzondering van de jr. want die is net even iets kleiner.

Hou je van glad, stevig en vol dan is de Aneros Progasm Black Ice echt een aanrader

Top 5 beste aneros prostaatstimulators

Lees mijn review over de Aneros Progasm Black Ice

Top 5 beste Aneros prostaatstimulators #4: Aneros Eupho Syn Trident en Aneros Helix Syn Trident

Een gedeelde 4e plaats voor de Aneros Eupho Syn Trident en de Aneros Helix Syn Trident.

De Syn serie van Aneros is gemaakt voor mensen die graag iets zachters willen voor hun prostaatstimulatie, je kan stellen dat het misschien een goed begin is voor mensen met een prostaat die aan het ontdekken zijn.

De Syn serie zijn namelijk de awesome prostaatstimulators van Aneros maar dan met een (zachte) laag silicone er overheen. Zo heb je wat meer “buffer” tussen je prostaat en de stimulatie en dat vinden de meeste mensen die net beginnen erg prettig. Ik persoonlijk vind ze voor wat ze zijn echt geweldig, maar mijn voorkeur gaat duidelijk uit naar gewoon “harde” stimulatie.

De Aneros Eupho Syn is overigens helemaal niet zo voor beginners, ondanks dat hij lang en dun is en makkelijk in te brengen is het krijgen van de juiste stimulatie dan wel weer wat ingewikkelder, maar als het lukt…oh boy. Heaven!

De Aneros Helix Syn Trident is het siliconen broertje van mijn allereest geteste prostaatstimulator van Aneros ooit, de Aneros Helix Trident die je zometeen tegen gaat komen in deze top 5.

Heerlijke stimulatie maar dan zachter voor mensen die net beginnen, echt heel fijn.

Aneros eupho syn trident

Lees mijn review over de Aneros Eupho Syn Trident

Top 5 beste aneros prostaatstimulators

Lees mijn review over de Aneros Helix Syn Trident

Top 5 beste Aneros prostaatstimulators # 3: Aneros Helix Trident

De allereerste Aneros toy die ook ooit mocht testen en meteen verliefd op was. Deze harde witte nylon prostaatstimulator ligt altijd op mijn nachtkastje en wordt met regelmaat (en ik kan wel stellen liefde) gebruikt. Geweldige stimulatie, geweldige orgasmes, meer hoef ik er eigenlijk niet over te zeggen.

Lees mijn review over de Aneros Helix Trident

Top 5 beste Aneros prostaatstimulators #2: Aneros Vice 2

De voorganger van de Aneros Vice 2 was al beroemd voordat ik begon met seksspeeltjes testen, helaas werkte hij zo goed dat hij op een gegeven moment niet meer te krijgen was en dus “the stuff of legends” werd.

Gelukkig mocht ik de Aneros Vice 2 wel testen en ben ik diep gelukkig met deze stevige prostaatvibrator. Controle via een oplaadbare afstandsbedieningen, trillingen die dan wel niet diep zijn maar precies de goede snaar raken en een knop waarmee je op het randje jezelf over een hoogtepunt heen kan jagen, het is een recept voor veel orgasmes en misschien een beetje kwijl uit de mondhoeken.

Was de nieuwste prostaatstimulator van Aneros nou niet net wat toegankelijker en net zo awesome, dan had de Aneros Vice 2 mijn absolute nummer 1 geweest. Maar gelukkig was er een nog blijere verrassing.

Aneros vice 2

Lees mijn review over de Aneros Vice 2

Top 5 beste Aneros prostaatstimulators # 1: Aneros Helix Syn V

Wat krijg je als je een heel goede prostaatstimulator ineens laat vibreren en omgiet met zacht siliconen? De ultieme verassing voor de beginnende (en ver gevorderde) prostaatontdekker. Een speeltje dat precies de goede plekjes raakt, dat stimulatie door vibratie toevoegt en ook nog eens makkelijk in te brengen is.

Het klinkt te gek, het is te gek, en daarom ook op dit moment mijn absolute nummer 1 prostaatstimulator.

Aneros helix syn v prostaat stimulator

Lees mijn review over de Aneros Helix Syn V

Nog wat zaken over prostaatstimulatie

Wellicht inmiddels al gesneden koek voor de meesten van jullie, maar toch, mocht je hier voor het eerst lezen over prostaatstimulatie nog wat punten die misschien helpen.

  1. Heb geduld, luister naar je lichaam
  2. Gebruik veel glijmiddel

Wil je buiten deze twee tips uitgebreid leren?

Lees dan mijn serie “Lessen in prostaatplezier” waarin ik jullie zoveel mogelijk probeer uit te leggen over de prostaat, prostaatstimulatie en alles wat je zou moeten weten als je wil beginnen aan prostaat stimulatie.

Heb je vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op via ons contactformulier, drop een comment onder deze post, of stuur ons een bericht op onze socials.

Jay

Jay is de persoon achter Tess Tesst die verantwoordelijk is voor het testen van, en schrijven over seksspeeltjes die gericht zijn op de penis en de prostaat.

Omdat Jay ook kinkster is zal hij van tijd tot tijd ook een review of artikel schrijven over Kink en BDSM en alles wat daar bij komt kijken

Buiten zijn talent voor testen en schrijven over seks, seksualiteit, BDSM en natuurlijk seksspeeltjes, is hij ook verantwoordelijk voor het technisch onderhoud, de marketing en nog veel meer andere zaken binnen Tess Tesst en veel andere websites van zijn klanten.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.