Aneros Helix Syn V | Prostaatstimulator Review

19-01-2022

Met de Aneros Helix Syn V is 2022 dan wel niet het jaar van de prostaat, maar natuurlijk wel nog steeds een jaar waarin het taboe van anale seks voor mensen met een prostaat doorbroken moet worden.

SPECS

 • Materiaal: Silicone en ABS plastic
 • Oplaadbaar? Ja, met speciale USB-stekker
 • Maximale diameter: 2.50 cm
 • Minimale diameter: 2.30 cm
 • In te brengen lengte: 9.10 cm
 • Aantal standjes: 8
 • Oplaadtijd: 120 minuten
 • Gebruikstijd: 180 minuten
 • Prijs: € 99,99 bij Easytoys

Aneros Helix Syn V

De Aneros Helix Syn V is de nieuwste prostaatstimulator van het merk Aneros, als je hier vaker leest weet je waarschijnlijk aan de hand van mijn Aneros reviews dat ik wel echt fan ben van dit merk. Niet alleen zijn de producten van Aneros enorm goed, maar is er ook een enorme community die je met raad en daad klaar staat.

De Aneros Helix Syn V is geen uitzondering op de serie geweldige prostaatstimulators die het merk voortbrengt, maar wel weer iets heel nieuws. Net zoals de Aneros Vice 2 is de Aneros Helix Syn V een vibrerende prostaatstimulator. De Aneros Helix Syn V is een stuk bescheidener in diameter waardoor ook de beginner nu met een gerust hart deze prostaatstimulator kan aanschaffen en natuurlijk gaan gebruiken.

De bediening van de Aneros Helix Syn V is ook vrij uniek, je bedient dit seksspeeltje namelijk met 1 knop, deze knop geeft je dan via een bepaalde manier van klikken toegang tot 8 standjes met verschillende vibratie intensiteiten.

Aners helix syn v met de oplaadkabel

Aneros Helix Syn V in de doos

Aneros heeft al jaren dezelfde stijl doos, en die is op zijn minst gezegd elegant, aan de buitenkant zit een sleeve met daarop een afbeelding van de Helix Syn V. Als je dan de doos uit de sleeve haalt krijg je het doosje met magneetsluiting, daarin zit een plastic houder waarin je je seksspeeltje vindt en de handleiding. Onder het plastic vind je de USB-oplader die speciaal gemaakt is voor de Aneros Helix Syn V.

Aneros Helix Syn V getest

Het zal je niet verbazen, maar ik keek echt enorm uit naar het mogen testen van de Aneros Helix Syn V. Ik hou enorm van prostaatstimulatie en dat ik dat het nieuwste vernuft van Aneros mag testen, dat is dan wel weer waarom ik toytester ben geworden.

Maar zoals vaker met het testen van anale seksspeeltjes moet je lichaam ook even een beetje meewerken, en zal je zien dat op het moment dat je wil gaan testen je lichaam even denkt van nou, nee joh, niet nu.

Ik had bij binnenkomst de Aneros Helix Syn V meteen 120 minuten opgeladen, even door de standjes geklikt en toen de Aneros Helix Syn V weer netjes opgeruimd in zijn doosje. Ik wilde die avond aan de gang, maar ja, je raad het al, no deal.

Dus twee dagen later, ik had weer enorm zin, pakte mijn favoriete glijmiddel van the butters erbij en bracht de Aneros Helix Syn V in, ik drukte twee maal op het knopje, en er gebeurde…niets.

Ik dacht, nou ja, ik zal wel niet goed gedrukt hebben, want ik had de handleiding wel gelezen, maar ja, je bent geil en dan gaat denken soms wat minder. Ik heb 5 minuten lang alle klikcombinaties, longpresses en weet ik veel wat geprobeerd, maar er gebeurde niets.

Dus Aneros Helix Syn V weer verwijderd, schoongemaakt, aan de lader, en weer niets. Mijn Aneros Helix Syn V was gewoon overleden, het was best treurig.

Ik stuurde een mailtje richting Aneros, en een dag en een tijdsverschil (ze zitten in Las Vegas) verder kreeg ik meteen bericht dat de nieuwe unit onderweg was. Een dag later (lezen jullie even mee PostNL) belde er een bezorger aan, en had ik mijn nieuwe unit.

Deze ging natuurlijk meteen in de lader en die avond (het was een uur of 12 in de middag toen ik de nieuwe kreeg) was ik er helemaal klaar voor.

Hetzelfde ritueel, glijmiddel, inbrengen en net zoals de vorige keer eigenlijk meteen al genieten omdat ik meteen voelde dat het goed zat (maar dan ook echt heel heel goed).

Met enige zenuwen drukte ik twee keer op de knop en deze keer kwam de Aneros Helix Syn V meteen tot leven, de vibraties waren wat tam, maar ik voelde wel dat ze hun ding deden. Twee longpresses later en de Aneros Helix Syn V stond op vol vermogen op een steady stand.

De Aneros Helix Syn V trilt op vol vermogen nog steeds relatief zacht (niet zo darmschokkend als de Lovense Edge 2), althans ergens binnen een gebied tussen buzzy en rumbly die voor prostaatstimulatie echt ideaal blijkt te zijn.

Binnen een aantal minuten kan ik een kreun (en oké een beetje kwijlen) niet meer onderdrukken en weet mijn lichaam dat het “aan” is.

Dat steady standje daar ga ik echt heel erg hard op, maar ja, ik ben nu even reviewer en moet dus nog door de andere standjes heen.

Zoals ik wel verwachte zijn de andere standjes ook erg lekker, en omdat je de intensiteit in 3 heftigheden kan instellen ook echt voor iedereen wel aan te raden. Ben je beginner, begin lekker op de laagste stand, weet je wat je wil (of heet je Jay Tesst) dan gooi je hem lekker op het vermogen dat bij je past.

Als je van teasen houdt dan zijn de andere standjes echt heel erg lekker. Maar na een kleine 40 minuten teasen (en testen) wilde ik duidelijk meer en klikte ik gezellig terug naar steady, op zijn hardst.

Mijn prostaat jubelde, mijn lijf schokte, ik lag intens te genieten. Ik zat zo keihard op het randje van een prostaatorgasme, maar ik zat heel erg in testmodus en dan heb ik soms gewoon geen geduld, of misschien geen uithoudingsvermogen, maar ik MOEST en ik zou klaarkomen.

En dus tijd om mee te helpen. Maar ook als je gewoon masturbeert na zoveel minuten prostaatteasen weet je lichaam wel wat je gaat krijgen. Namelijk een kneiterknettergeil orgasme, met veel meer “lading” dan anders. En ook nu geschiedde dat, een van de lekkerste toygestuurde orgasmes in een lange tijd, en DAMN dat was geweldig.

Aneros helix syn v

Schoonmaak

Het schoonmaken van speeltjes die je anaal inbrengt vergt natuurlijk wat extra inspanning, je wil wel dat je speeltje extra schoon is. Gelukkig is de Aneros Helix Syn V helemaal water dicht en kan je met goed heet water, zeep of toycleaner je speeltje extra goed schoonmaken. Uitkoken kan NIET, dat kan de elektronica namelijk niet aan. Maar ik krijg mijn speeltjes op die manier ook echt wel goed schoon.

Conclusie

Wat weer een geweldige prostaatstimulator is de Aneros Helix Syn V, en deze keer voor iedereen, van beginner tot (ver) gevorderde, het is een geweldig seksspeeltje dat zijn (relatief hoge) prijs echt wel meer dan waard is. De Aneros Helix Syn V is zonder vibraties ook al prima te gebruiken, maar met vibraties is hij echt zo extreem lekker, het is moeilijk in woorden te omvatten. Anders dan, wil je iets geweldigs, koop dit.

Je koopt de Aneros Helix Syn V bij Easytoys voor € 99,99

Jay

Jay is de persoon achter Tess Tesst die verantwoordelijk is voor het testen van, en schrijven over seksspeeltjes die gericht zijn op de penis en de prostaat.

Omdat Jay ook kinkster is zal hij van tijd tot tijd ook een review of artikel schrijven over Kink en BDSM en alles wat daar bij komt kijken

Buiten zijn talent voor testen en schrijven over seks, seksualiteit, BDSM en natuurlijk seksspeeltjes, is hij ook verantwoordelijk voor het technisch onderhoud, de marketing en nog veel meer andere zaken binnen Tess Tesst en veel andere websites van zijn klanten.

3 Reacties

 1. Hey Jay!
  Zou deze ook voor mensen zonder prostaat werken? Of doet hij dan niet veel? Bij mijn vrouw ook interesse naar dit soort speeltjes.
  Alvast bedankt!

  Antwoord
 2. Haha! Super bedankt voor het toffe antwoord! Ik kijk even naar de alternatieven!

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.