Aneros Trident Helix | Prostaat toy review by Jay

27-06-2018

Ik heb een hele tijd zitten wachten totdat ik de Aneros Trident Helix kreeg van Aneros, in ruil voor een eerlijke review. Aneros heeft nogal een reputatie op het gebied van Prostaat stimulatie, maar maakt Aneros zijn reputatie waar?

Aneros

Mocht je de bovenstaand alinea lezen, en denken, oh ja? Dan nu even een korte historie over Aneros en waarom ze zo’n (goede) reputatie hebben op het gebied van prostaat stimulatie.

Aneros bestaat als bedrijf officieel sinds 2003, het doel dat Aneros heeft is om “hulpmiddelen” aan te bieden die zowel seksuele gezondheid als natuurlijk ook seksueel genot bieden.

Al met al biedt Aneros vooral seksspeeltjes die zijn bestemd voor het stimuleren van de prostaat. Maar inmiddels hebben ze ook al speeltjes meer gericht op vrouwen.

Wat vooral op valt aan de speeltje is dat ze allemaal wel doordacht zijn en van grote kwaliteit.

Meer dan alleen dan toys verkopen

Als je op de site van Aneros komt zal je wellicht opvallen dat er ook een mogelijkheid is tot interactiviteit. Zo is er de Aneros chat, maar belangrijker een groot forum voor de klanten van Aneros.

Dit forum is natuurlijk ook bedoeld om Aneros te promoten, maar wat ook opvalt als je het forum bezoekt, dat er een grote community van (veel al) prostaatbezitters is.

Tips over het gebruik van de Aneros producten, maar ook hele threads aan het concept van het HFO, ook wel Hands Free Orgasm. Of als je het echt op zijn Nederlands wil doen: “Het orgasme dat bereickt word zonder het gebruyk of den toepassingh van eenige externe stimulatie.”

Kortom, Aneros weet hoe je mensen moet stimuleren, zowel seksueel als mentaal, en dus ook op het gebied van interactie.

De Trident Helix

Van een bedrijf als Aneros verwacht je dus ook wel wat stijl. En ik kan zeggen, ze stellen niet teleur. Ik heb over het algemeen niet zoveel met verpakkingen (want die gooi je toch weg). Maar ik moet zeggen dat de doos waarin de Aneros Trident Helix werd geleverd gewoon mooi, strak en goed gemaakt is, blijkbaar ben ik daar dan toch ook wel gevoelig voor.

Toen ik de Trident Helix uitpakte was ik eigenlijk verbaasd over hoe klein en smal de Aneros Trident Helix was. De Trident is wit, en ik denk van een soort nylon gemaakt, ik vond het wel jammer dat ik dat nergens kon terugvinden. Je kan het in ieder geval wel met silicone glijmiddel gebruiken, dus van siliconen is het niet. Dat kan ook niet want de Trident Helix is hard, maar dat is geen nadeel.

Aneros helix trident

Een seksspeeltje met een handleiding

Hoewel het gebruik van de Aneros Trident Helix natuurlijk erg makkelijk is, je moet hem per slot van rekening alleen maar inbrengen, ontsluit je zijn ware potentie eigenlijk alleen als je de handleiding leest, én je jezelf even inleest op het forum van Aneros of natuurlijk ieders favo resource in social media / info land Reddit (https://www.reddit.com/r/aneros/).

Ik moet natuurlijk eerlijk zijn dat mijn test procedure initieel bestond uit vooral de handleiding en de resources negeren, dat ding mijn kont in te ploppen en te kijken wat er ging gebeuren.

En wat mij wel opviel, al ploppend, is dat de Aneros Trident Helix, ondanks zijn beperkte omvang, echt spot on op mijn P-spot terecht kwam.

Maar aangezien ik verder niets had gelezen dacht ik, nou is dit het nu. Ik lag daar dus in bed, stil, teleurgesteld. Maar toen gebeurde het. Ik bewoog, en in mij de Trident Helix ook. En de Diva die mijn prostaat is maakte een sprongetje van blijheid, en daarmee mijn pik ook.

Ik was nog niet hard, maar dat veranderde plotsklaps en vrij heftig. Niet zo snel dat er zo “ploing!” cartoon geluidje bij past, maar het scheelde niet veel (nou ja okee wel, maar hey, ik ben een leuk artikel aan het schrijven hier ja).

Met nog wat meer heen en weer bewegen en aftrekken en ik kreeg een orgasme dat minsten bewonderingswaardig te noemen viel.

Kwam dit nu echt door het prostaat gedeelte? Of het revolutionaire aan de Trident Helix, namelijk het “W” design dat zowel je perineum als het punt net boven je anus (richting je rug) moet stimuleren?

Aneros helix trident

W design dus

De Trident Helix heet dus Trident omdat er 3 punten omhoog steken, zoals ik net al beschreef om 3 punten op je lichaam te stimuleren.

Ik moet eerlijk zeggen, ik vind het perineum puntje eigenlijk alleen maar irritant, maar het prostaat gedeelte en het “net boven je anus” dingetje is echt heel erg geniaal.

Het design is revolutionair omdat de andere Aneros speeltjes vooral op de prostaat en het perineum focussen.

En toen las Jay de handleiding en het forum

En hij leefde nog lang en gelukkig…

Dat is eigenlijk niet zo gelogen, mocht je na het lezen van deze review een Aneros toy aanschaffen, wat ik voor je hoop, want als je een prostaat hebt, of iemand met een prostaat kent, dan wil je dit echt wel hebben.

“Maar onthoud kinders, je zult den handleyding leeschen!”

Ik heb even een avondje door het forum gebladerd, ik las over kegel oefeningen, het samentrekken van de juiste spieren. Over ontspanning, hypnose, het HFO dat iedereen zou moeten hebben, en nog zo veel meer info! Dat moet je gewoon gaan lezen als je een Aneros toy hebt aangeschaft.

Een echt Handsfree Orgasm is nog niet gelukt met de Aneros, maar keiharde erecties, enorm geil zijn, enorm genieten van je lichaam en alles wat het kan, ja, been there, done that, now adicted and having me some more!

Toen ik de review over Njoy Purewand schreef, jubelde er Engelen, mede doordat de Purewand goed stimuleert.

De Trident Helix doet dat ook, maar veel subtieler, en daarmee duurt het langer, maar de opbouw is beter en de climax dus heftiger. En ergens ben ik dus een beetje bang voor wat er gebeurd als ik dan uiteindelijk dat keiharde, blije, geile, niet te vergelijken, jubelzangwaardige HFO bereik. Want als ik dat gehad heb, wat blijft er dan nog over?

Evengoed ga ik het wel proberen te bereiken, al is het alleen maar omdat het oefenen daarvoor zo verdomd lekker is.

Conclusie

Ik denk dat je inmiddels wel weet wat mijn conclusie is. Namelijk koop dit ding als je een prostaat hebt. Want MIJN HEMEL wat is het lekker. Ook als je seks hebt met je partner is de Helix een toevoeging, voor de persoon met de prostaat, maar ook hij of zij die ontvangt wat die prostaatbezitter met Helix in gaat geven.
Het materiaal en de stevigheid maken ook dat je deze toy voor een lange tijd kan blijven gebruiken, dus je gooit je geld sowieso niet weg.

Je koopt de Aneros Trident Helix nu bij bol voor € 48,00

 

Jay

Jay is de persoon achter Tess Tesst die verantwoordelijk is voor het testen van, en schrijven over seksspeeltjes die gericht zijn op de penis en de prostaat.

Omdat Jay ook kinkster is zal hij van tijd tot tijd ook een review of artikel schrijven over Kink en BDSM en alles wat daar bij komt kijken

Buiten zijn talent voor testen en schrijven over seks, seksualiteit, BDSM en natuurlijk seksspeeltjes, is hij ook verantwoordelijk voor het technisch onderhoud, de marketing en nog veel meer andere zaken binnen Tess Tesst en veel andere websites van zijn klanten.

1 Reactie

 1. Las zojuist jullie interview in de revue.
  Ging gelijk zoeken .
  Ben benieuwd ook leuk deze recensie.
  Wand hoeveel ik al gekocht heb en weg heb kunnen gooien…met dit soort recensie was me dat bespaart
  Ik ga hem gelijk bestellen …dank en de groeten aan jullie beide

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.