Aneros Progasm Black Ice | Review by Jay

06-03-2019

Ik kreeg de Aneros Progasm Black Ice van in ruil voor een eerlijke review.

Aneros Progasm Black Ice: Oldy but a goody

Waar ik normaal gesproken een bepaald start punt heb binnen een toy serie of de toys van een bepaald bedrijf en dan vooral graag de nieuwe toys test, werd ik erg blij toen ik de Aneros Progasm Black Ice kreeg.

De Aneros Progasm is namelijk een beroemde en befaamde prostaat stimulator. Als je veel bezig bent met reviews, prostaat stimulatie en de benodigde toys daarvoor kom je de Aneros Progasm ook heel vaak tegen. Meestal in verhalen van eigenaren van deze toy die op jubelende toon je verkondigen dat je deze ook moet hebben. Want nou, hij is gewoon geweldig.

Dat geweldige, dat wilde ik natuurlijk zelf aan den lijve (of aan den prostaat) ervaren. Ik was dan ook super blij dat ik hem kreeg.

Aneros

Aneros is zo’n bedrijf dat heel erg bij zichzelf blijft, focus op vooral uitvindingen die de prostaat stimuleren. En natuurlijk wijken ze wel af en toe een beetje af met een wat normalere buttplug of een vibrator. Maar het gros van de producten is toch echt gericht op die ene plek die sommige mensen hebben waar een enorme hoeveelheid genot uit te halen is.

Wat ik ook echt heel fijn vind is dat ze niet een product op de markt zetten en dan roepen, nou koop het maar. Nee er zit een filosofie achter, sterker nog, ze helpen je graag als prostaatbezitter, om zo tot de beste en fijnste orgasmes te komen.

Een voorbeeld daarvan is hun kopers gids die je een leidraad biedt mocht je niet zo goed weten wat je wil hebben.

En zoals ik ook al eerder tijdens mijn review van de Helix Trident (die ik nog steeds met veel plezier ook gebruik) schreef is er ook een heel forum vol met gebruikers van hun producten.
Als je als bedrijf een platform biedt voor je gebruikers, en ze de vrijheid geeft om hun blijheid, maar ook hun teleurstelling of hulpvragen in het openbaar te stellen, dan ben je in mijn optiek echt heel erg goed bezig.

Aneros Progasm Black Ice

Aneros progasm black ice

Maar goed, een klassieker dus, en hoewel Aneros altijd bescheiden is met hun naamgevingen, geeft de Aneros Progasm Black Ice toch een beetje het gevoel dat er van alles met je staat te gebeuren als je deze zwarte glimmende toy inbrengt.

De verpakking is zoals je verwacht van Aneros weer uitermate classy, als je zou zeggen dat er in deze verpakking niet een prostaatspeeltje zit maar een paar handgemaakte bretels, manchetknopen, nou ja, chique spullen, dan zou ik je zo geloven.

Klassiek rood en zwart, geen semi porno achtige onzin op je doos, nee een plaatje, het logo, en heel subtiel allemaal zinnen als “I’ve never felt anything like this before” of “Like losing my virginity all over again”.

Misschien een beetje pretentieus, maar gezien de reputatie die de toy inmiddels heeft, misschien wel terecht.

De Aneros Progasm Black Ice is zwart (ja echt), gemaakt van een soort glimmend plastic. Superstevig, en voorzien van zowel een perineumknopje als een K-point stimulator.

K-point?

Wacht ff hoor, een g-spot, een p-spot, je perineum en nu ook weer een K-spot? Hoe dan?

Voor hen die nog niet zo bekend zijn met alle (zijn er best veel) erogene zones van het lichaam, schrijf ik deze paragraaf er toch maar even bij.

Het K-point, ook wel Kundalini punt zit volgens een aantal oude leerwijzen aan het eind van je ruggengraat.

Mocht je wel eens gehoord hebben van Kundalini Yoga, dan weet je misschien waar ik het nu over heb.

En ik kan nu uitgebreid gaan vertellen over de theoriën er over. Maar dat is misschien voor later, of voor iemand anders.

Wat je eigenlijk moet weten, is dat je jezelf er vooral in moet verdiepen.
Dat het punt eigenlijk zit aan de onderkant van dat kleine driehoekje waar je rug overgaat in je billen (je weet wel net boven je bilspleet) en dat het op de juiste manier stimuleren van dit punt, door massage, prostaatstimulators met K-point balletjes, en wat niet nog meer, echt heel erg lekker is.

Ik was al heel lang op de hoogte van dit punt, doordat iemand mij daar zomaar uit het niets ging stimuleren en ik sindsdien weet wat een genot het kan zijn voor iedereen, onafhankelijk van welke “lichamelijke hardware” je nu wel of niet bezit.

Aneros Progasm Black Ice getest

Aneros progasm black ice

De Aneros Progasm Black Ice is eigenlijk heel eenvoudig in gebruik, in zoverre qua inbrengen, het plastic kan prima met siliconen glijmiddel. En voorzien daarvan glijdt de Aneros Progasm Black Ice ondanks zijn toch best wel stevige omvang eigenlijk super simpel naar binnen.

Maar met het inbrengen ben je niet klaar, het echte werk begint daar pas. Vooral omdat er aan deze Aneros Progasm Black Ice natuurlijk verder geen knopjes, vibrerende motoren of wat dan ook zit. Het is een goed gevormd, wel overdacht stuk plastic. En de rest is nu aan jou. Of in dit geval aan mij.

Ik moet wel zeggen de Aneros Progasm Black Ice is niet voor de beginnende prostaat ontdekker. Niet qua heftigheid, of qua ervaring, want die stuur je zelf. Maar vooral omdat de Aneros Progasm Black Ice toch best groot is, en je daar wel “de ruimte” voor moet hebben om te kunnen ontspannen, en vooral te genieten.

Evengoed vind ik dat goed gevulde gevoel erg prettig en voel je ook echt dat de Aneros Progasm Black Ice precies weer de goede plekjes raakt.

Maar ik moet wel eerlijk zijn, ik vind de Helix Trident, net iets lekkerder, omdat deze door zijn net iets andere vorm toch net iets beter mijn plekjes weet te raken dan deze Aneros Progasm Black Ice.

Evengoed is de Aneros Progasm Black Ice uitermate comfortabel en voel ik al snel alles opbouwen. Mijn bekkenbodemspieren zijn inmiddels al zo ervaren dat de kegelstimulatie op een gegeven moment bijna vanzelf gaat, en dat maakt het alleen maar lekkerder. Door het ontwerp kan je ook echt zo gaan liggen als jij zelf wil.

Ik ben nog niet tot een HFO (Hands Free Orgasm) gekomen, omdat ik hier gewoon het geduld niet meer voor had. Ik moest, en zou klaarkomen, en snel. Dankzij de Aneros Progasm Black Ice krijg je ook een keiharde erectie, staat alles op spanning en is het orgasme ook niet anders dan explosief en diep te noemen.

Schoonmaak

Ik zei het net al, de Aneros Progasm Black Ice is een geniaal glimmend stuk plastic, en dus gewoon heel erg goed schoon te maken met water, toycleaner of zeep. Ik zou hem niet in kokend water gooien, want nou ja, plastic. Maar evengoed, makkelijk schoon te maken, en dus goed en lang te gebruiken.

Conclusie

Ik heb nu pas mijn tweede Aneros speeltje mogen testen met de Aneros Progasm Black Ice, maar evengoed merk ik dat deze toys (nou ja eigenlijk tools) een must have zijn voor mensen die meer willen met hun prostaat, en dat graag “zonder handen” doen. Ik neem mij dan ook bij deze voor (zolang de voorraad strekt) om meer Aneros producten te gaan testen, en jullie mee te nemen in dit geheel.

Wat betreft de Aneros Progasm Black Ice, hij is niet voor de beginner, maar ben je al wat meer ervaren, dan maakt deze Aneros Progasm Black Ice zijn naam meer dan waar. Dus wil ik je aanraden dit Aneros product te kopen? Ja zeker.

Je koopt de Aneros Progasm bij Bol voor € 44,90

Jay

Jay is de persoon achter Tess Tesst die verantwoordelijk is voor het testen van, en schrijven over seksspeeltjes die gericht zijn op de penis en de prostaat.

Omdat Jay ook kinkster is zal hij van tijd tot tijd ook een review of artikel schrijven over Kink en BDSM en alles wat daar bij komt kijken

Buiten zijn talent voor testen en schrijven over seks, seksualiteit, BDSM en natuurlijk seksspeeltjes, is hij ook verantwoordelijk voor het technisch onderhoud, de marketing en nog veel meer andere zaken binnen Tess Tesst en veel andere websites van zijn klanten.

1 Reactie

  1. Beste Jay,

    Ik heb de Aneros Helix maximus al. Vraag me, gezien ik geen antwoord vindt op de website waarom de Prograsm een toegevoegde waarde heeft afgezien van de andere vorm van de Progasm ivm de Maximus.

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.