Aneros Helix Syn Trident | Prostaatstimulator Review

18-09-2019

Na het succes van de Aneros Helix Trident was ik benieuwd naar de Aneros Helix Syn Trident versie van dit product. Ik nam contact op met Aneros en zij zonden mij een exemplaar in ruil voor een eerlijke review.

Meer van hetzelfde?

De belangrijkste reden voor mijn nieuwsgierigheid was voornamelijk dat ik mij niet kon voorstellen dat een “laagje” siliconen zoveel zou uitmaken voor de sensatie als het gaat om het stimuleren van de diva die mijn prostaat is.

Maar zoals wel vaker, bleek Aneros niet voor niets te zijn gekomen met de Aneros Helix Syn Trident, het laagje siliconen heeft zeker een impact, het maakt het allemaal net wat comfortabeler en minder heftig, en dus uitermate geschikt voor de beginner.

Zo, klaar review, dit was Brandpunt goedenavond. Nee, natuurlijk niet. Er volgt meer.

Aneros Helix Syn Trident vs. Aneros Helix Trident

De aneros helix syn trident en aneros helix trident naast elkaar. Het is moeilijk de verschillen tussen deze twee prostaatstimulators te zien, behalve dan dat de aneros helix syn trident gemaakt is van silicone en de helix trident van nylon

Och Aneros wat doe je dat toch goed, luisteren naar je klanten, dat is eigenlijk wat ik steeds maar blijf zeggen als ik een Aneros product mag reviewen. En in het geval van de Aneros Helix Syn Trident is dat niet veel anders. Waar sommige “instappers” aangeven dat het gebruik van de Aneros Helix Trident een beetje heftig is, daar het harde nylon je niet echt veel speling geeft en dus heel duidelijk aanwezig is. Is deze Syn versie van de Helix Trident in staat je die ruimte wel te geven.

Mocht je overigens willen weten wat ik dan van de nylon Helix Trident vond, dan lees je dat natuurlijk in mijn review.

Maar de Syn versie is meer dan alleen een Helix Trident met een laagje er omheen. Het is een heel andere prostaatstimulator. En dan niet alleen omdat hij zwart is met een witte en rode stip. Nee, geheel overnieuw gemaakt, even groot als de Helix Trident, althans het gedeelte dat je inbrengt en dus, een heel nieuwe sensatie.

Zachter, subtieler, veel meer tease dan please, maar jemig, is er ook nog een toy die slecht is die de naam Aneros draagt? Ik vraag het mij oprecht af.

Aneros Helix Syn Trident in de doos

Zelfs op het punt van de doos heeft Aneros geluisterd naar wat er door de gebruikers gezegd werd. Niet meer een onhandige sleeve om het doosje, nee de doos is nu gewoon zo gemaakt dat het lijkt alsof er een sleeve omheen zit. En verder de elegantie van een doos die de naam Aneros draagt. Gewoon heel mooi.

Op de doos prijkt wel een sticker, en wellicht terecht, dat de Aneros Helix Syn Trident de XBIZ non-powered sextoy of the year is geworden. Dat is toch best een prestatie op een event zo groot als XBIZ.

Aan de binnenkant vinden we dan nog een doos, of althans een rode doos waarin de daadwerkelijk Aneros Helix Syn Trident verpakt zit. Met een mooie magneetsluiting. Het is net of je een mooie doos sigaren aan het uitpakken bent, en je kan deze doos dus ook makkelijk gebruiken om dit seksspeeltje weer in terug op te bergen. Je kan hem zo tussen je boeken zetten, of je collectie Aneros producten zo tentoonstellen. Het is gewoon net dat beetje meer dat je doet denken “dit moet wel goed zijn”.

 

Aneros Helix Syn Trident getest

Zoals ik aan het begin van deze review mij al afvroeg, als het allemaal zo op elkaar lijkt, wat is dan het verschil.

En nou, verschil is er genoeg. Waar de Helix Trident door zijn stugheid geen twijfel overlaat of je prostaat gestimuleerd wordt, of de diva dat nou wil of niet, is de Syn veel subtieler; een meer verspreide druk, subtiele stimulaties, eigenlijk heel erg geil, maar je moet er dan wel iets meer geduld voor hebben.

Als ik de Helix Trident gebruik gaat mijn prostaat “aan” dat heeft allemaal lichamelijke gevolgen die je al vaker hebt gelezen. Maar bij de Syn wordt je prostaat als het ware rustig wakker gemaakt, een ontbijtje gegeven, dan nog even goed gewassen alvorens hij aan het werk moet.

Het gevoel is dus ook vele malen lomer, slomer, en dat is eigenlijk ook best wel lekker.

Als je op zoek gaat naar je Handsfree Orgasme duurt dat bij deze Syn wel lang. Naar mijn smaak misschien een beetje te lang. Maar ik heb dan ook echt geen geduld.

Tegelijkertijd, en ik heb dit (nog) niet persoonlijk getest, is het gebruik van Aneros Helix Syn Trident als je met je partner aan de gang wil denk ik echt een aanrader.

Door zijn subtiliteit, zachtheid en comfort kan je een lange sessie eindigen, of in ieder geval ergens een hoogtepunt geven als de Aneros Helix Syn Trident zijn werk heeft gedaan en je vele malen harder en dieper klaarkomt dan als je het zonder Aneros Helix Syn Trident zou doen, beter nog, als je ademhaalt en hem laat zitten en verder gaat, denk ik garant staat voor meer dan 1 orgasme in een sessie. En dat is echt dikke vette bonus.

Door zijn zachtheid en subtiliteit is deze Aneros Helix Syn Trident dus ook uitermate geschikt voor de beginner. Je voelt hem wel, maar het is allemaal zo comfortabel dat je zelfs als “prostaat maagd” moeilijk tot een minpunt gaat komen.

Misschien dat je veel glijmiddel moet gebruiken omdat het siliconen door zijn “silky” finish net ff stroever is dan de Helix Trident.

Maar een beetje meer glijmiddel lijkt mij niet echt een dealbreaker.

Schoonmaak

De Aneros Helix Syn Trident is dus helemaal gemaakt van silicone. En aangezien er verder geen motoren of andere electra aan te pas komt is hij dus gewoon goed te reinigen. Met toycleaner, maar ook met kokend water. Kortom, schoon, schoner schoonst. Echt een buil kan je je hier niet aan vallen.

Conclusie

Deze prostaat stimulator is voor de beginner en voor de wat meer gevorderde prostaat stimulatie fan een echte aanrader. Wat eigenlijk de “silicone” versie is van de Helix Trident is zo goed, zo comfortabel en laten we eerlijk zijn, zo geniaal dat hij niet voor niets een prijswinnaar is geworden tijdens XBIZ.

Ben je dus nieuwsgierig naar de wereld van Hands Free Orgasms, prostaat orgasmes en alle plezier die je krijgt van de mogelijkheid om multiorgasmisch te worden, dan is deze Aneros Helix Syn Trident het seksspeeltje voor jou.

Je koopt de Aneros Helix Syn Trident bij Bol.com voor € 51,95 

 

 

Jay

Jay is de persoon achter Tess Tesst die verantwoordelijk is voor het testen van, en schrijven over seksspeeltjes die gericht zijn op de penis en de prostaat.

Omdat Jay ook kinkster is zal hij van tijd tot tijd ook een review of artikel schrijven over Kink en BDSM en alles wat daar bij komt kijken

Buiten zijn talent voor testen en schrijven over seks, seksualiteit, BDSM en natuurlijk seksspeeltjes, is hij ook verantwoordelijk voor het technisch onderhoud, de marketing en nog veel meer andere zaken binnen Tess Tesst en veel andere websites van zijn klanten.

1 Reactie

  1. Test

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.