Giveaway 2021 – Dag 3

22-12-2021

December is natuurlijk de tijd om terug te kijken op het (bijna) afgelopen jaar. Dat deden wij in onze Toppers & Floppers 2021 post waarin we je vertellen wat de beste en de slechtste sextoys van 2021 zijn. Kadootjes weggeven hoort natuurlijk ook bij de decembermaand. Jay en ik vinden het super tof dat wij een aantal van onze favoriete toys weg mogen geven in deze vijfdaagse sextoy giveaway.

Je mag met alle giveaways meedoen en dat kan tot en met 27 december. Giveaway dag 1 vind je hier. Giveaway dag 2 vind je hier.

Wat kan je winnen?

Satisfyer Dual Love + PureSan
De satisfyer dual love naast een telefoon waarop de app aanstaat

De Satisfyer Dual Love is echt een hele fijne luchtdrukvibrator. Hij stimuleert de clitoris met luchtdruk en dan kan ‘ie ook nog vibreren. Het handvat kan je ook als staafvibrator gebruiken. Je kan ‘m ook bedienen met de Satsifyer app, dan heb je nog veel meer mogelijkheden. Ook kan je ‘m door iemand anders laten bedienen, op (lange) afstand. Met dank aan Satisfyer voor het beschikbaar stellen van deze prijs.
Je krijgt er een PureSan bij. Dit is een zak waarin je door middel van UV-C licht je toys handig en hygiënisch kan reinigen. Met dank aan MotsuToys.

Tentikcle Tenton
Giveaway 2021 - dag 3

De Tentickle Tenton is een geweldige handgemaakte tentakeldildo. Ik vind echt alles geweldig aan deze dildo. In mijn review kan je lezen hoe de verschillende stevigheden van het siliconen voelen. Dat was ook super interessant om te testen. De winnaar van deze tentakeldildo mag zelf de kleurencombinatie en de stevigheid bepalen en kiezen uit formaat mini, small of medium. Ik had een medium. Hij is niet zo hoog, maar wel heel dik! Je kan hier de opties bekijken.
Met dank aan TentickleToys voor het beschikbaar stellen van deze prijs.

Tenga Aero Silver Ring

Tenga aero silver ring

 

 

 

 

 

De Tenga Aero Silver Ring is de beste masturbator van 2021, je kan hem via de ring net zo instellen als jij wil zodat de stimulatie van jouw penis precies is zoals jij wil. Geniaal ding, en jij kan hem vandaag winnen!

Sado Metal Loop Whip
Giveaway 2021 - dag 3

De MEO Sado Metal Loop Whip, oh my, wat een ding is dit. Helse pijn werd beloofd. En gegeven. En toch staat ‘ie tussen mijn toppers. En toch blijf ik roepen dat ik niet echt een masochist ben. Deze BDSM-toy is echt voor mensen die van pijn en/of ellende houden. Je bent gewaarschuwd. Met dank aan MEO voor deze ellende.

KYO Bound Kohai  + TYO starterpakket
Kyo bound kohai

 

 

 

De Kyo Bound Kohai is een hele leuke masturbator van het eigen merk van Motsutoys, je krijgt niet alleen de Kohai opgestuurd, maar ook nog eens een leuke starterkit van TYO met alles wat je nodig hebt om te beginnen met masturberen met een toy.

Hoe doe je mee?

Om kans te maken op één van deze toffe prijzen, vertel je in een reactie jouw hoogtepunt van 2021. Dat kan natuurlijk van alles zijn, dat is allemaal prima, zo lang het maar voor jou echt een hoogtepunt was.

Je kan meedoen tot en met 27 december. De giveaway is open voor iedereen van boven de 18 met een (post)adres in Nederland of België.

Je mag hier onder deze post reageren, of op mijn Instagram onder de Giveaway Dag 3 foto, op mijn Facebook pagina onder de betreffende post of op FetLife, ook weer onder de foto van Giveaway Dag 3.

Alle social media posts doe ik handmatig, dus het kan zijn dat de post op mijn socials soms wat later is dan de post hier op de website. Hier op de website kan je elke dag om stipt 12 uur een nieuwe giveaway post vinden.

 

De giveaway is afgelopen. De winnaars hebben allemaal een persoonlijk bericht ontvangen!

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

58 Reacties

  1. Ik zou de Tenga Aero Silver Ring graag willen winnen voor mijn vriend!

    Mijn hoogtepunt van 2021 is dat ik ben begonnen met mn rijbewijs!

    Antwoord
  2. Het is natuurlijk niet zo heel super sexy. Maar mijn joogye punt van 2021 was er al heel snel toen ik op 3 januari mama mocht worden van een schat van ern zoon. En inmiddels loopt hij zelfs!
    Hmm t is natuurlijk wel met sex begonnen dit hoogtepunt. Hihi

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.