Giveaway 2021 – Dag 2

21-12-2021

In de Sextoy Toppers & Floppers 2021 post heb je kunnen lezen wat onze favoriete toys zijn en dat we een vijfdaagse sextoygiveaway doen! Whoohoo! Gisteren was giveaway dag 1, waar je (nog steeds) super leuke prijzen kan winnen. Maar vandaag staat er alweer een nieuwe giveaway voor je klaar.

Je mag me alle giveaways meedoen en dat kan tot en met 27 december.

Wat kan je winnen?

Zumio S
De vier zumio's liggen naast elkaar, met de bijbehorende letters er onder. Die vormen samen 'sexi'

De Zumio S is toch wel mijn favoriete Zumio. Het is een pinpointstimulator en hij stimuleert dus heel gericht een klein deel van de clitoris. De Zumio werkt met oscillatie in plaats van vibratie, wat nog veel lekkerder voelt. Dit is echt pinpoint-heaven. Met dank aan Zumio voor het beschikbaar stellen van deze prijs.

Butt Bruiser
De meo butt bruiser crop

De MEO Butt Bruiser voelt zo goed! Als je houdt van pijn dan. Doffe, diepe pijn. Ik zie mezelf nog steeds niet echt als een masochist, maar toch heb ik een favoriete pijn en dat is echt precies het soort pijn wat de Butt Bruiser geeft. I love it! Met dank aan MEO voor het beschikbaar stellen van dit heerlijke mepgerij.

Satisfyer Men Wand + PureSan

De satisfyer men wand is een zwarte wand vibrator met flapjes op de kop die de kop van je penis kunnen omsluitenPuresan uv-c sterilisator

 

 

 

 

 

De Satisfyer Men Wand is een hele leuke penisvibrator, is niet duur, doet heel goed zijn ding. Vandaag kan je hem winnen samen met de Puresan UV-C Toycleaner, leuke combo voor heel veel en heel lang speelplezier.

Snail Vibe
De snail vibe in mijn hand, ik hou 'm zo vast dat 'ie uitgerold is, en je duidelijk ziet welk deel je in de vagina kan inbrengen.

De Snail Vibe is super tof en origineel. Dit is een hele andere uitvoering van de klassieke duovibrator. Hij rolt uit als je ‘m inbrengt, terwijl de bol tegen je clitoris blijft zitten. Super goed bedacht en het werkt! De vibraties zijn ook echt geweldig. Met dank aan Eropartner voor het beschikbaar stellen van deze prijs.

KYO Bound Kukuru + TYO-starterpakket

Kyo bound kukuru

 

 

 

 

 

 

De KYO bound Kukuru, staat natuurlijk niet voor niets in mijn all-time-favourite seksspeeltjes lijst. En gelukkig was Motsutoys zo aardig om ons te voorzien van een exemplaar en een starterpakket om jou om weg te helpen met de KYO Bound Kukuru.

 

Hoe doe je mee?

Elke zondag posten Jay en ik een video. Dit jaar was het met YouTube allemaal wat ingewikkelder, omdat YouTube vindt dat je moet bewijzen dat je wel echt boven de achttien bent voor dat je onze video’s mag kijken. Maar tegenwoordig posten we onze video’s ook op Odysee, waar je zonder inloggen kan kijken!
Om mee te doen met deze giveaway moet je ons laten weten wat je favoriete Tess Tesst video is van 2021. Extra leuk als je ook vertelt waarom. En laat ook weten voor welke prijs je meespeelt.

Je kan meedoen tot en met 27 december. De giveaway is open voor iedereen van boven de 18 met een (post)adres in Nederland of BelgiΓ«.

Je mag hier onder deze post reageren, of op mijn Instagram onder de Giveaway Dag 2 foto, op mijn Facebook paginaΒ onder de betreffende post of opΒ FetLife, ook weer onder de foto van Giveaway Dag 2.

Alle social media posts doe ik handmatig, dus het kan zijn dat de post op mijn socials soms wat later is dan de post hier op de website. Hier op de website kan je elke dag om stipt 12 uur een nieuwe giveaway post vinden.

De giveaway is afgelopen. De winnaars hebben allemaal een persoonlijk bericht ontvangen!

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

46 Reacties

 1. OMG ik zou echt heel blij worden van de snail vibe (althans dat denk ik natuurlijk). Hmm de ‘Is er iets mis met Tess’ video had voor mij de meeste impact, en de boodshap die jullie daar duidelijk maakte is echt zo belangrijk. Dus echt super dat deze video ronddwaalt op het internet en door mensen wordt gezien;)

  Maar de leukste video vond ik ‘Ik voel nattigheid, of toch niet’ omdat ik daardoor erachter kwam dat er een hele wereld is aan seksproducten die het allemaal wat makkelijker maken, buiten ‘alleen maar’ seksspeeltjes.

  Antwoord
 2. De video die het meest mijn aandacht trok, is die over de gevaarlijke sextoys. Het is goed dat jullie zo’n video maken.

  Ik ga voor de Zumio S, de Satifyer men wand en de Snail vibe.

  Antwoord
 3. Mijn favoriete filmpjes zijn altijd de unboxings! Altijd leuk om te zien welke verrassingen er in naar voren komen en hoe jullie ernaar kijken.
  Ik doe het liefst mee voor de Snail vibe, maar de zumio S en de satisfyer men lijken me ook interessant!

  Antwoord
 4. Ik doe heel graag mee voor de Snail Vibe of de Zumio S.

  ‘Wat is er mis met Tess’ vond ik ‘mooi’. Niet om hoe ze jullie behandelde, want het was heel naar dat ze zo oordeelde, maar ik vond het mooi om te horen/zien hoe jullie er mee om gingen en dat in alle eerlijkheid deelde. Ga vooral zo door! <3

  Antwoord
 5. Ik vind jullie videos sws heel leuk om te kijken. Zet ze dan ook graag op als ik mijn was aan het opvouwen ben haha. Ik heb vooral genoten van de unboxing b vibe unicorn video, jouw enthousiasme spat er echt vanaf en is super aanstekelijk! En ik vind de recaps ook altijd heel handig, duidelijk advies πŸ™‚ Ik zou zelf ook wel graag de MEO butt bruiser uit testen

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.