Satisfyer Dual Love – sextoy review

15-03-2021

Ik moet nog steeds een beetje wennen aan het idee dat ik tegenwoordig toch wel echt fan ben van Satisfyer. Maar ze hebben de laatste tijd zoveel toffe producten uitgebracht die het écht heel goed doen én lekker betaalbaar zijn, zoals bijvoorbeeld de Satisfyer Curvy 1+. Ik kan niet anders dan daar blij van worden. Deze keer kreeg ik de Satisfyer Dual Love, van Satifsyer zelf. Een luchtdrukstimulator en vibrator in één.

Specs

Materiaal: ABS-plastic en siliconen (allebei bodysafe)
Oplaadbaar: Ja
Standjes: 11 luchtdrukstandjes, 11 vibratiestandjes (waarvan 3 steady) en in de app nog meer opties
Waterproof: Ja
Verkoopprijs: Rond de 35 euro, hier te koop bij Bol.com
Is ’t wat? Jaaa! Ik ben nog steeds (of nog meer) Satisfyer-fan nu!

De verpakking en de inhoud

De satisfyer dual love voor de verpakking. Die is lichtroze met lila en lichtblauw. De achterkant van de verpakking van de satisfyer dual love. Daar voor ligt de sextoy, het oplaadkabeltje en de boekjes.

De verpakkingen van Satsifyer zijn gewoon mooi. Of nou ja, in elk geval wel echt mijn smaak. Leuke kleurtjes, het ziet er fris en een beetje sexy uit. De lijnentekening vind ik altijd erg tof. Maar ook de details zoals het stukje lint waarmee je de verpakking open kan klappen en dat de binnenkant van de verpakking er ook zo mooi uit ziet. Dat maakt het allemaal wel af. Satisfyer toys zijn over het algemeen niet duur, maar dit geeft wel een best luxe gevoel.

In de verpakking vind je natuurlijk de Satisfyer Dual Love zelf, het USB-oplaadkabeltje en drie boekjes in een plastic hoesje. Beetje jammer dat ze daar extra plastic omheen doen. Het is een quick start guide, een Satisfyer informatie boekje en een boekje met garantie informatie. Deze boekjes zien er juist allemaal wat goedkoop uit. Het is jammer dat ze het toffe design van de verpakking niet doortrekken in de gebruiksaanwijzing.

Mijn eerste indruk van de Satisfyer Dual Love

De satisfyer dual love naast een lipstick De satisfyer dual love in mijn hand

Deze Satisfyer Dual Love is er dus ook in het geel. Dus ik was eerst een beetje teleurgesteld dat ik de rode versie had gekregen, want ik ben gek op gele toys. Juist omdat je die niet zo vaak ziet. Maar afgezien van deze teleurstelling, vind ik de Dual Love er best oké uit zien. Ik ben zelf niet per se fan van dat zilverkleurige plastic. Het doet me een beetje aan Lelo denken, en daar vind ik het ook niet fijn. Ik vind het niet echt mooi, maar ik vind het ook onhygiënisch. De randjes waar het plastic over gaat in siliconen zijn super moeilijk schoon te maken.

Het viel me gelijk op dat de magneetjes voor het oplaadkabeltje bovenop de toy zitten, boven het luchtdruk deel. Dat is omdat de onderkant van de Satisfyer Dual Love ook nog te gebruiken is als vibrator. Fijn dat ze daar bij dit model wel goed over hebben nagedacht. Want er waren wat andere modellen die ook ingebracht zouden kunnen worden, maar op dat deel zaten dan wel die twee magneetjes. Lijkt me niet heel fijn. Maar bij de Dual Love is dat helemaal in orde dus.

Ik vind de vorm van deze luchtdrukvibrator heel fijn. Hij ligt lekker in mijn hand en het siliconen voelt ook fijn aan. En het tuutje is heel diep. Ik hou van diepe tuutjes, want die vormen geen gevaar voor je clitoris. Bij luchtdruktoys heb je altijd een bewegend membraampje, en als dit tegen je clitoris aan beweegt, kan dat wondjes of pijn veroorzaken. Dit kan je hebben bij ondiepe tuutjes.

De knopjes van de Satisfyer Dual Love

Close-up van de knopjes van de satisfyer dual love De satisfyer dual love in mijn hand, zoals ik 'm vast zou houden tijdens gebruik.

De Satisfyer Dual Love heeft drie knopjes. Drie vrij onopvallende knopjes. Tenminste, als je een beetje sfeerverlichting aan hebt staan, zijn ze best lastig te spotten. Ze zitten ook vrij hoog, wat logisch is, want het onderste deel is dus nog in te brengen in de vagina. Het middelste knopje is het powerknopje en ook het knopje om de luchtdrukstimulatie harder mee te zetten. Daar boven heb je het zachter knopje en onderaan heb je een knopje voor de vibraties. Wanneer je de Satisfyer Dual Love vast hebt, is dus het middelste knopje om de luchtdruk harder te laten gaan en het onderste knopje om ‘m zachter te laten gaan. Het voelde voor mij tijdens gebruik niet heel logisch. Maar ik vond het eigenlijk ook veel fijner om de Satisfyer Dual Love te gebruiken met de app, ook gewoon als ik ‘m alleen gebruikte.

De Satisfyer Connect app

De satisfyer dual love naast een telefoon waarop de app aanstaat De satisfyer dual love naast een telefoon met de app, het scherm waar je ziet dat je kan videobellen met een partner.

In de app heb je allerlei opties. Het connecten ging bij mij meestal verrassend soepel. Je kan programma’s afspelen, oftewel patronen. Bestaande, of zelf ontworpen. Je kan ook kiezen voor live controle, daar kan je met je vinger over het scherm bewegen om de vibratie en de luchtdruk harder of zachter te zetten. Op deze manier kan je eigenlijk ‘live’ patronen maken. Die je daarna ook kan opslaan als je dat wil.

Ook kan de Dual Love reageren op omgevingsgeluiden of muziek die je afspeelt op je mobiel. Ik heb niet zoveel met deze opties, want ik vind het altijd vrij random overkomen allemaal.

Er is ook een ‘delen met de community’ optie. Daar zie je patronen die anderen gemaakt hebben. Je kan een kort voorbeeld afspelen en daarna kan je ze eventueel downloaden. Je vindt deze patronen daarna terug bij het ‘programma’s afspelen’. Je kan bij delen met de community ook zelf een patroon delen met anderen.

Er is ook een alarm optie, maar die vind ik best stom werken. Wanneer het alarm afgaat, krijg je een melding in de app of je het gekozen patroon bij het alarm wil afspelen. Ja, nou, laat dán maar zitten hoor.

Natuurlijk kan je ook connecten met een (lange afstands) partner via de twee hartjes. Je kan partners zoeken op gebruikers naam en dan toevoegen. Meer dan één! Dus whoohoo daarvoor! Wanneer je op de naam van een partner klikt en dan op het plusje, zie je de optie videogesprek. Die moet je gebruiken om te connecten. Dat kan ook zonder beeld, dus het staat daar wel wat onhandig. Je kan tijdens deze controle van je toy dus videobellen, gewoon bellen of tekstchatten. Of gewoon buiten de app met je webcam of je telefoon zelf bellen. Net wat jij wil.

De Test van de Satisfyer Dual Love

De satisfyer dual love bij een 3d geprinte clitoris. Close-up van het deel van de satisfyer dual love waar het zilvere plastic over gaat in het siliconen.

Ik begon met het testen van de Satisfyer Dual Love zonder app. Deze luchtdrukstimulatie voelt echt heel fijn. Lekker diep! Dat verschilt nogal eens per model. Maar de Dual Love voelt echt heel lekker en stimuleert mijn clitoris héél goed. De knopjes vond ik wel best onhandig, qua plaatsing en ik voelde ook niet zo makkelijk welk knopje welke was. Maar met deze stimulatie is dat de Dual Love wel vergeven, hoor.

De vibratie zit echt in de punt van het handvat van de Dual Love, maar als je de vibratie aanzet terwijl je het luchtdrukdeel gebruikt, voegt dat wel echt iets toe. Ik vind het super lekker als de vibratie in een patroon gaat, terwijl de luchtdrukstimulatie gewoon steady gaat. Zonder app kan de luchtdruk trouwens ook alleen maar steady.

Het viel me super mee hoe dit voelde in mijn hand. Als je de Dual Love een beetje in het midden vast houdt, vind ik de vibraties echt niet storend voelen in mijn hand. En wel heel lekker voor mijn clit dus.

De Satisfyer Dual Love met app

De satisfyer dual love ligt op de verpakking. Je ziet daar een sticker op met de tekst 'one app, millions of wow' Je ziet de binnenkant van de verpakking van de satisfyer dual love met de lijnentekening.

Ooh mensen, die app! Alle extra mogelijkheden. Ik vind het zo fijn. Je kan zoveel patronen kiezen en zelf maken. Luchtdruk in patronen vind ik ook écht heel lekker. Er zijn zoveel standjes en combinaties te ontdekken, ik kan echt uren spelen met deze Satisfyer Dual Love. Natuurlijk voelt niet alles lekker, maar héél veel wel. Ik vind het echt leuk om het allemaal uit te proberen en dan uit te komen bij wat op dat moment echt mijn ultieme programma is en dan heerlijke orgasmes te krijgen. I love it!

De vibraties van de Satisfyer Dual Love

De satisfyer dual love in mijn hand, zodat je ziet hoe dik hij is. De satisfyer dual love in mijn hand, je ziet de achterkant.

Dan is er natuurlijk ook nog de vibratorkant van de Dual Love. Die kan je dus echt los als vibrator gebruiken. De vorm is daar prima geschikt voor. Volgens de verpakking en de gebruiksaanwijzing gaat dit je G-spot stimuleren. Ik hoop dat iemand van Satisfyer meeleest, want echt, ga even ontdekken waar de G-spot zit en dat je daar dus een vibrator met een (beetje een) kromming voor moet hebben. Dat ‘ie je G-spot dus niet stimuleert, is best jammer, maar ik vind het niet heel erg. Hij zag er ook niet uit alsof ‘ie dat zou gaan doen. En als gewone staafvibrator is ‘ie echt wel prima, hoor. De vibraties zijn best wel goed.

De vorm is heel basic en daardoor niet super stimulerend, maar ik vind het zeker wel een leuk extraatje. Je kan ‘m inbrengen en als gewone staafvibrator gebruiken. Dat is soms ook gewoon even lekker. Je kan ‘m ook tegen je clitoris aanhouden om deze met alleen vibraties te stimuleren. Genoeg mogelijkheden dus. Maar je G-spot stimuleren is daar niet één van.

Conclusie

Ik hou van de Satisfyer Dual Love. Ik vind dit echt een hele lekkere luchtdruk vibrator. De luchtdrukstimulatie voelt lekker en diep. Via de app heb je heel veel lekkere mogelijkheden en je kan ‘m ook door een partner (op afstand) laten bedienen. De vibraties zijn een fijne toevoeging bij de luchtdrukstimulatie. Maar ook het handvat is als vibrator te gebruiken. Dat is een basic staafvibrator, maar dat is wel zeker een fijne extra mogelijkheid. Met deze Satisfyer Dual Love krijg je zeker waar voor je geld.

Je kan de Satisfyer Dual Love hier bestellen bij Bol.com voor rond de 35 euro

 

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.