KYO Bound Kohai (mond) | Onahole review by Jay

10-04-2019

De KYO Bound Kohai kreeg ik samen met een hele range aan andere toy opgestuurd door Niels van Motsutoys, natuurlijk in ruil voor een eerlijke review. Je zult de komende tijd dus wel vaker een toy van Motsutoys gaan tegenkomen, en ik persoonlijk vind dat geen straf, want nou ja, Motsutoys!

KYO

KYO is een merk dat jullie wel al vaker hebben langs zien komen als ik een review schrijf. Zo maakt KYO een van mijn favoriete glijmiddelen, is het de maker van de KYO Piston, toch wel een van de betere, als niet de beste, betaalbare sexmachines op de markt.

KYO is dan ook een merk (met inmiddels trademark) van Motsutoys zelf. Streven van dit merk? Een label worden met alleen kwalitatief hoogwaardige toys, bestel je KYO, dan weet je dat je iets goeds in huis haalt.

Ik denk persoonlijk, met alles wat ik tot nu toe heb mogen testen van dit merk, dat dit streven nu al gelukt is.

De mensen van Motsutoys zijn dan ook stuk voor stuk mensen die gaan voor het beste, en ze bieden dit hun klanten dan ook graag aan.

Kortom, goed bezig KYO!

Kohai?

Hoe meer ik mij verdiep in het wonder (en het plezier) dat “Japanse seksspeeltjes” heet hoe meer termen ik tegenkom die wellicht toch een beetje meer uitleg nodig hebben. Aangezien ik nu de KYO Bound Kohai aan het reviewen ben is het wellicht ook wel fijn als jullie (en ik) weten wat kohai nu precies inhoudt.

Ik moet wel eerst even zeggen ik ga nu een Japans cultuur ding vertalen naar het Nederlands, dat doet geen eer aan de Japanse gedachte, en eerlijk gezegd ook niet aan de Nederlandse vertaling. Echter denk ik dat het toch een “ruw” beeld geeft van waar ik het over heb. Dus ja, Japanofielen, ik weet het, zo is het niet helemaal, maar ik schrijf eigenlijk best al lange reviews, en nou ja, redactionele discretie zal ik maar zeggen.

Mocht je van een bepaalde stroming Hentai houden dan ben je ongetwijfeld wel eens de term Senpai tegengekomen.

In de Japanse samenleving is er eigenlijk sprake van een Senpai – Kohai relatie. Waarin de Senpai wordt gezien als iemand die hoger in rang is, in de context van een mentor of een “opvoeder”.

Dit is niet alleen in het geval van een seksuele relatie, nee het is een onderdeel van de hele Japanse cultuur waar de Senpai de Kohai eigenlijk bij de arm neemt en onderwijst in van alles, van schoolzaken, tot het leven zelf. Dit is anders dan een onderwijzer vs. Leerling relatie omdat het leeftijdsverschil tussen Senpai en Kohai maar een jaar hoeft te zijn. Deze relatie vindt dus veel plaats tussen jongeren.

Een Kohai zal een Senpai ook altijd met het nodige respect (je zou kunnen zeggen aanbidding) behandelen. Deze verhouding verandert ook niet, omdat hij leeftijdsgebonden is. De verhouding verandert dus nooit, iemands Senpai, blijft ook altijd iemands Senpai. Wel kan het zo zijn dat een Kohai een jonger persoon “onder zijn of haar vleugel” neemt en zo een Senpai status krijgt naar zijn of haar Kohai. Zelf blijft deze persoon dus wel Kohai naar zijn Senpai (snappen we het nog?).

In sommige stromingen binnen de Japanse porno en hentai wordt de Senpai Kohai relatie geseksualiseerd, waarin de Kohai in verre mate onderdanig is, zich openstelt voor seksuele handelingen vanuit zijn of haar Senpai en zich zo “laat opvoeden” in seksuele zin.

Het is een soort van Daddy / babygirl ding, maar dan ingewikkelder eigenlijk.

Maar goed, ik hoop dat deze veel te versimpelde uitleg je een beetje een beeld schetst van wat Kohai nu eigenlijk inhoudt.

KYO Bound Kohai

Kyo bound kohai

De KYO Bound Kohai is dus een onahole, in de vorm van een mond, met daarboven een neus. Het is niet mijn eerste mond onahole, want ik ben nog steeds fan van de Ondo! Nupu die overigens geen neus heeft.

Wat de KYO Bound Kohai wel heeft, net zoals de Ondo! Nupu is tanden. Althans nou ja, een stuk plastic in de vorm van tanden.

En ik had eerlijk gezegd nooit gedacht dat tanden de reden zijn waarom ik een pijpbeurt zo lekker vindt, maar in het geval van de KYO Bound Kohai onahole is dat dus zeker waar.

Je voelt er dus niet eens zoveel van, maar het is net dat kleine beetje extra gevoel dat de sensatie veel lekkerder maakt.

Combineer dat met het gevoel van een neus die tegen je schaamstreek aangeduwd wordt en je hebt eigenlijk de perfecte deepthroat ervaring. Het is, gewoon, net echt.

Althans dat dacht al voordat ik begon.

KYO Bound Kohai: In de doos

In tegenstelling tot de Ondo! Nupu is de KYO Bound Kohai verpakt in een stylistische grijze doos met een touw patroon daarop (je weet wel bound, bondage, touw). En nee je masturbator is niet voorzien van een expert-level shibari touwconstructie, maar ik geloof dat de bedoeling is dat je het idee krijgt dat de KYO Bound Kohai strak is, om je pik heen dus.

De doos is dus relatief discreet, heeft geen schreeuwerige hentai meisjes met lekkende kutjes of kwijlende mondjes, en dat is voor de meeste mensen die toch wel van “geil maar discreet houden” in mijn opinie een goeie move. Het wordt op die manier minder vulgair voor de “gemiddelde” mens. Ik persoonlijk vind die Hentai plaatjes altijd wel leuk, in ieder geval kleurrijk.

Verder zit in de doos in wat volgens mij een afbreekbaar plastic sachet is, met daarin natuurlijk de KYO Bound Kohai. That’s it, Japans minimalisme, en meer heb je denk ik ook niet nodig.

KYO Bound Kohai: Getest

Kyo bound kohai

Na de Ondo! Nupu, zijn mijn verwachtingen van de KYO Bound Kohai natuurlijk vrij hoog. Ik bedoel, zelfde concept, maar voor mijn gevoel beter.

Dat gevoel komt voort uit het feit dat de KYO Bound Kohai echt heel erg stevig voelt voor een onahole. Waar ik voor de tegendruk eigenlijk altijd een hoes wel mis bij een onahole, zelfs bij de Ondo, zit om de KYO Bound Kohai een dikke laag hele stevige, ik denk TPE.

Dat maakt de KYO Bound Kohai heel erg strak, kortom of je een heel erg strak keeltje gaat deepthroaten (laat deepthroaten).

Er is dus best wel wat glijmiddel nodig, en nou ja, KYO toy, KYO-glijmiddel, en dat is geen straf, want ik gebruik KYO sowieso best wel vaak en vooral ook heel graag.

Glijmiddel toegepast, holewarmer in de KYO Bound Kohai en even geduld hebben. En dan kunnen we van start.

De eerste indruk is meteen geweldig, de KYO Bound Kohai geeft echt de sensatie van een mond, je voelt een tong, je voelt de tanden, de textuur en de weerstand voelt alsof je echt je pik achter in iemands keel stopt, maar dan zonder kokhalzen, of andere snakkende geluiden.

Dit zijn van die toys die mijn leven als professionele seksspeeltjestester en reviewer echt leuk maken, vooral omdat het zo lekker is, en je niet naar 1x testen al denkt, goh is dit het?

Ik heb namelijk een voorkeur voor gepijpt worden onder de douche, het warme water over je lijf, iemands lippen om je pik. Wordt er gewoon blij van.

Dus je kan je indenken dat de KYO Bound Kohai mee ging onder de douche.

Ik zou je sowieso aanraden voor het gebruik de eerste keer de KYO Bound Kohai een keer af te spoelen. Zo uit de doos ruikt de KYO Bound Kohai namelijk heel erg naar (hoogwaardig) TPR, ook wel “de Fleshlight lucht” genoemd, en met een beetje afspoelen is die chemische bijzaak (of moet ik zeggen olfactorische bijsmaak) in ieder geval snel weg.

Het nadeel van dingen onder de douche en glijmiddel op waterbasis is, nou ja, je raad het al. Maar dat is dus ook waarom ik zo fan ben van het KYO-glijmiddel. Dit blijft onder de douche namelijk gewoon zitten en kan je dus goed gebruiken.

Terwijl als je het wil afspoelen je wel iets meer je best moet doen, maar het ook supersnel allemaal weer schoon is.

Maar goed, je leest mijn enthousiasme al, de KYO Bound Kohai is gewoon echt heel erg goed. En echt heel erg lekker. Een aanrader, nee maar echt.

KYO Bound Kohai schoonmaak

Door zijn extra stevige omhulsel kan je de KYO Bound Kohai in tegenstelling tot bijvoorbeeld een Fleshlight niet binnenstebuiten keren.

Maar doordat er aan het eind van de KYO Bound Kohai wel gewoon een gat zit, kan je met toycleaner en water (of zeep natuurlijk) de KYO Bound Kohai prima doorspoelen, en reinigen. Dat kost wel iets meer moeite, vooral het afdroog stukje.

Maar gezien hoe awesome de KYO Bound Kohaiis dat mijns inziens wel te vergeven.

Conclusie

Ik kan eigenlijk met zekerheid gaan zeggen dat de KYO Bound Kohai in mijn top 10 van favoriete seksspeeltjes terecht is gekomen. Ik weet alleen nog niet welke toy ik eruit ga doen, en op welke plaats de KYO Bound Kohai binnen gaat komen.
Maar ja, zo goed is deze onahole dus zeker. Ik durf echt te zeggen een aanrader, voor beginner of gevorderde, voor mensen die houden van een strakke pijpbeurt, en die mensen die voor een goeie deepthroat willen gaan, een echte aanrader.

Overigens kreeg ik van Motsutoys in deze zending nog veel meer KYO-producten opgestuurd, en ik kan eerlijk gezegd niet wachten om deze ook uit te proberen!

Je koopt de KYO Bound Kohai nu in de aanbieding bij Motsutoys voor € 59,95.

Wil je ook een fles KYO-glijmiddel hebben? Dat koop je natuurlijk ook bij Motsutoys voor € 19,95

Ik heb even gebeld met Motsutoys en hoewel hij nu heel even niet op voorraad is (maar deze week gewoon weer wel), is deze kit ook eigenlijk gewoon een musthave. Koop dus deze starter kit, met glijmiddel, toypouch, onahole restore poeder, en heel erg goede holewarmer (mijn standaard holewarmer tijdens het testen!) voor € 37,95. Je bespaart daarmee ook nog eens € 30, want dat kosten al deze spullen bij elkaar als je ze los bestelt!

Jay

Jay is de persoon achter Tess Tesst die verantwoordelijk is voor het testen van, en schrijven over seksspeeltjes die gericht zijn op de penis en de prostaat.

Omdat Jay ook kinkster is zal hij van tijd tot tijd ook een review of artikel schrijven over Kink en BDSM en alles wat daar bij komt kijken

Buiten zijn talent voor testen en schrijven over seks, seksualiteit, BDSM en natuurlijk seksspeeltjes, is hij ook verantwoordelijk voor het technisch onderhoud, de marketing en nog veel meer andere zaken binnen Tess Tesst en veel andere websites van zijn klanten.

2 Reacties

 1. Interessant! De sucomat kunnen ze beter aan de boeren doorverkopen als reserve melkmachine, dus ik heb budget voor iets anders. Dit misschien wel. Met gewone zeep wassen mag dus en eventueel gewoon glijmiddel?

  Antwoord
  • Het is een beetje afhankelijk van je definitie van “gewone” zeep. Ik zou niet met groene zeep aan de gang gaan bijvoorbeeld. En natuurlijk bevatten sommige toycleaners wat meer agressieve antibacteriële bestanddelen. Maar als je van je eigen zeep niet schoon wordt dan moet je misschien andere zeep gebruiken, dat idee.
   Ook bij gewoon glijmiddel is de vraag wat je daar bedoelt. Voor dit soort toys is waterbasis wel een must, zeker bij TPE/TPR dat heel gevoelig is voor chemische reacties met andersoortige middelen.

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.