MEO Sado Metal Loop Whip – BDSM review

02-04-2021

Ik hou best wel van MEO. Een webshop vol met leuke, spannende en originele BDSM-toys. Wanneer je niet into BDSM bent, is dit waarschijnlijk niet jouw shop en is dit waarschijnlijk ook niet jouw review. Want deze MEO Sado Metal Loop Whip is wel echt een serieuze BDSM-tool. Ik kreeg ‘m van MEO zelf.

Specs

Materiaal: Metaal en staaldraad met daaromheen iets van plastic
Waterproof: Ik zou het niet doen
Verkoopprijs: 49,90 euro, hier te koop bij MEO
Is ’t wat? Whoah, blijkbaar hou ik van helse pijn. Dit ding is tof!

Mijn eerste indruk van de MEO Sado Metal Loop Whip

De meo sado metal loop whip ligt op mijn hand. De meo sado metal loop whip in mijn hand. Ik knijp de loop bij elkaar om te laten zien dat die flexibel is.

De meeste BDSM-toys van MEO krijg je gewoon in een plastic zakje met een MEO-kaartje. Zo ook deze MEO Sado Metal Loop Whip, dus daar valt niet zoveel over te zeggen.

Ik doe al zo’n twintig jaar aan BDSM (ik voel me zó oud als ik dat zeg!) en ik heb het idee dat ik ondertussen wel redelijk kan inschatten wat voor impact een bepaalde BDSM-toy zal maken. Bij deze MEO Sado Metal Loop Whip had ik gelijk al het idee dat dit best wel eens enorm pijnlijk zou kunnen worden. In de omschrijving op de MEO website staat ook “Our metal SM whip produces exactly what a slave longs for: hellish pain! The relatively short whip allows for particularly hard strikes and therefore pleases experienced flagellants in particular. Only suitable for experienced SM professionals.” Helse pijn dus en alleen geschikt voor ervaren SM-professionals. Als je me een beetje kent, begrijp je dat deze tekst precies de reden was waarom ik deze zweep aangevraagd heb bij MEO. Ik bedoel, dit klinkt toch als een uitdaging? Of ligt dat aan mij?

Overigens ben ik geen ‘SM-professional’ en ik zou ook niet weten waarom een bepaald mep-ding alleen voor professionals geschikt zou zijn. Of voor mensen met veel ervaring. Want je kan super veel ervaring hebben, maar gewoon niet van pijn, of deze soort pijn houden. En je kan ook nog een newbie zijn, maar toevallig wél heel veel behoefte hebben aan precies deze soort pijn. Maar goed, het belooft dus wel een pittig dingetje te zijn.

De MEO Sado Metal Loop Whip ziet er overigens prima afgewerkt uit. Om het staaldraad zit een soort doorzichtig hoesje, van onbekend materiaal. (Volgens MEO is het ‘flexible plastic conversion’. Wie weet wat dat is, mag het zeggen.) Het handvat heeft ribbels, zodat je het stevig vast kan houden. Het voelt allemaal stevig en degelijk.

De Test van de MEO Sado Metal Loop Whip

De meo sado metal loop whip gezien vanaf de onderkant van het handvat. Close-up van het handvat van de meo sado metal loop whip. Je ziet het van de zijkant, zodat je goed de ribbels kan zien.

Ik had meerdere BDSM-toys gekregen van MEO en alles lag klaar. Er zaten andere dingen bij waarvan ik wel het idee had dat ze misschien pijnlijk zouden zijn, maar deze MEO Sado Metal Loop Whip was toch wel degene waar ik het meest bang voor was. En ook gelijk degene waar ik het langst op moest wachten. Want degene met wie ik aan het testen was, vond er kennelijk een soort sadistisch genoegen in om deze enge zweep tot het laatst te bewaren. Gevalletje saving the best for last?

Ik was ondertussen in elk geval wel ruim voldoende opgewarmd, maar ik denk nu dat niks mij had kunnen voorbereiden op de pijn van deze MEO Sado Metal Loop Whip. Dit is de eerste keer dat ik een productomschrijving eng accuraat vind. Helse pijn is de perfecte omschrijving voor wat dit ding doet. Het doet pijn. Heel veel pijn. Echt. Héél. Véél. Pijn.

Natuurlijk kan je ook zachtjes slaan met deze Loop Whip. En dan is het goed te doen. Maar je hoeft echt maar heel weinig kracht te zetten en de pijn wordt al veel erger. En als ik zeg veel erger, dan bedoel ik ook echt: veel erger.

Als je niet van BDSM houdt, dan denk je misschien dat ik heel negatief ben over deze MEO Sado Metal Loop Whip. Kan ik begrijpen. Want wie wil er nou helse pijn? Nou. Ik, blijkbaar. Want ik vind dit ding awesome! Ik zou mezelf echt niet als een die-hard masochist omschrijven. Ik kan helemaal niet zoveel pijn hebben. Dus eigenlijk is het best vreemd dat ik deze Loop Whip zo tof vind. Maar mijn BDSM-beleving is nu eenmaal bijzonder, denk ik dan maar. Ik vind het fijn als het moeilijk is, als het net (oké, of veel) meer pijn doet dan ik eigenlijk kan hebben.

Het is moeilijk te omschrijven hoe deze pijn voelt. Normaal is er een duidelijk onderscheid te maken tussen scherpe pijn en doffe pijn, maar bij deze Loop Whip vind ik het lastig. Het is wel meer diep dan scherp. Maar er zou eigenlijk een eigen categorie moeten zijn voor deze pijn. Misschien was de pijn ook gewoon te heftig om goed te kunnen voelen wat voor soort pijn het nou is. Het voelt in elk geval overweldigend en niet alsof ik nog in staat ben logisch na te denken over hoe het nu precies voelt. Handig wel, als je een review moet schrijven. Maar hee, ik had wel een leuke avond.

Hoe is het om met de MEO Sado Metal Loop Whip te slaan?

Close-up van waar de loop vast zit in het handvat. Close-up van het metaaldraad.

Nu ben ik zelf alleen geslagen met deze MEO Sado Metal Loop Whip, want ik hou er zelf niet zo van om mensen te slaan. Maar natuurlijk heb ik wel aan degene die mij sloeg gevraagd wat hij er van vond.

Het handvat werd in de MEO shop omschreven als ergonomisch, en ik hoorde van hem ook dat de het handvat van de Loop Whip erg lekker in de hand lag en een fijn formaat had. Hij vond het ook erg fijn dat wanneer een sub (we noemen hier even geen namen) probeerde de MEO Sado Metal Loop Whip uit zijn handen te trekken (laten we zeggen bijvoorbeeld omdat het ding helse pijn geeft, hè), dat het hem ook opviel hoeveel grip hij dan nog had op het handvat. We kunnen daaruit ook concluderen dat de loop erg stevig vast zit in het handvat (heel toevallig weet ik dat de betreffende sub ook best goede grip had aan die loop en niet bepaald zachtjes probeerde dit mepding in handen te krijgen).

Verder vond hij het een fijne, luie BDSM-toy. Hij hoefde maar weinig kracht te zetten voor veel impact.

Wat ook handig is, is dat deze Loop Whip bijna geen geluid maakt. Super handig als je rekening moet houden met de buren. Moet je wel nog even iets verzinnen om te zorgen dat degene die geslagen wordt geen geluid maakt. Dat kan nog wel een uitdaging zijn.

Conclusie

Alhoewel sommige mensen zeggen dat je ‘vooral met lucht slaat’ met deze MEO Sado Metal Loop Whip, is dit echt een tering-ding. Ik hou daarvan. Deze Loop Whip doet écht heel veel pijn, al heel snel. Verder zit ‘ie gewoon degelijk in elkaar en ligt ‘ie lekker in de hand. De Loop Whip zelf maakt bijna geen geluid (degene die geslagen wordt hoogstwaarschijnlijk wel). Wanneer je op zoek bent naar een super gemeen BDSM mepding, zit je met deze MEO Sado Metal Loop Whip helemaal goed.

Je kan de MEO Sado Metal Loop Whip hier bestellen bij MEO voor 49,95 euro

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.