De beste pinpoint vibrators

14-02-2022

Er zijn zoveel verschillende sextoys en verschillende vormen van stimulatie, maar pinpointstimulatie is toch wel één van mijn favorieten. Met pinpointstimulatie stimuleer je een heel klein gebied. Pinpointvibrators zijn bedoeld om de clitoris mee te stimuleren. Maar natuurlijk mag je ‘m ook ergens anders gebruiken als jij dat lekker vindt.

Een wandvibrator heeft over het algemeen een vrij grote kop. Wanneer je deze gebruikt bij je vulva, stimuleer je dus juist een groot gebied. Sommige mensen vinden dat juist heel lekker voelen. Niet iedereen houdt van pinpointstimulatie. Het is ook een vrij intens gevoel. Meestal voelt een pinpointvibrator op standje één al best heftig. Je kan nog wel een beetje kijken hoe je ‘m plaatst. Ik vind het zelf bijvoorbeeld fijn om de rechterzijkant van mijn clitoris te stimuleren. Een andere plek voelt of niet lekker genoeg of juist te heftig.

Het kan dus sowieso even zoeken zijn, met een pinpointvibrator. Het is meestal ook zo dat het lekkerder voelt als je bijna geen druk uitoefent. Dat kan ook even wennen zijn.

Er zijn ondertussen best wel veel pinpointvibrators, waarvan ik er ook best wel wat heb getest. Hier kan je al mijn pinpoint reviews vinden. En hier in deze post vertel ik je mijn favorieten, in willekeurige volgorde. Wanneer ik weer een pinpointstimulator test die ook geweldig is, zal ik ‘m hier toevoegen.

Zumio S

De beste pinpoint vibrators De beste pinpoint vibrators

Natuurlijk the original. Of nou ja, eerst was er natuurlijk de Zumio X en daarna pas de Zumio S. Maar Zumio was toch wel de eerste die met pinpointstimulatie kwam. En niet zomaar pinpointstimulatie, want de Zumio vibreert niet, maar oscilleert. Wat niet super anders is, maar wel echt anders voelt. En met anders bedoel ik in dit geval vooral beter. Want dit is, als je het mij vraagt, echt de allerbeste pinpointstimulator.

De stimulatie voelt intens, maar zacht, door het siliconenbolletje op de tip. Hierdoor wordt het nooit te fel en blijft het altijd heerlijk. Hij is niet goedkoop, maar als je zeker weet dat pinpointstimulatie ook jouw ding is, is ‘ie wel echt dubbel en dwars z’n geld waard.

Je kan mijn review over de Zumio S hier lezen.
Of je kan ‘m hier direct bestellen.

Zumio E

De zumio e in mijn hand, je ziet dat de tip gebogen is De tips van alle zumio's

De Zumio E is na de Zumio S mijn favoriet. Ook is dit een oscillerende sextoy. Deze Zumio heeft een net wat andere vorm tip. Hij draait ook geen rondjes, maar ellipsen. Dit voelt ook weer net iets anders. Hij voelt ook super intens qua stimulatie en is ook niet snel ineens te scherp. De stimulatie lijkt wat ‘dieper’ te zijn dan die van de Zumio S.

Je kan mijn review over de Zumio E hier lezen.
Of je kan ‘m direct hier bestellen.

Sexentials by ToyJoy Magnificent

De sexentials magnificent en de twee opzetstukjes met daarnaast een lipstick. De lipstick is korter dan het handvat gedeelte, maar langer dan de tip. De tip van de sexentials magnificent met daarnaast de twee opzetstukjes.

Deze ToyJoy Magnificent lijkt qua look erg op de originele Zumio. Zelfde kleur, zelfde vorm. Maar dit is een vibrator, hij trilt, wat dus net anders is dan het oscilleren wat de Zumio’s doen. En dat voelt ook anders. Deze stimulatie is nog steeds super lekker, maar wel iets minder intens dan de Zumio’s. Maar de prijs is dan ook een stuk liever.

De Sexentials by ToyJoy Magnificent heeft ook twee opzetstukjes. Dat ene opzetstukje, met die flapjes, werkte helemaal niet voor mij. Maar dat ronde bolletje maakte de Magnificent toch echt nóg lekkerder. Het gevoel is vergelijkbaar met de siliconen tip van de Zumio S. Het voelt ‘ronder’. Zachter, maar niet minder intens.

Wanneer je de Zumio een te grote uitgave vindt, maar wel van pinpointstimulatie kan genieten, is deze Mafnificent echt de pinpointvibrator voor jou.

Je kan mijn review over de Sexentials by ToyJoy Magnificent hier lezen.
Of je kan ‘m direct hier bestellen.

Lovense Hyphy

De lovense hyphy in mijn hand. De beste pinpoint vibrators

De Lovense Hyphy is een sextoy met dubbele functie. Want dit is niet alleen een pinpointvibrator, maar ook een G-spot vibrator. En je kan ‘m met de Lovense app bedienen, of laten bedienen vanaf (lange) afstand. Dat is echt super leuk en spannend en biedt een hoop extra functies en mogelijkheden. Je kan natuurlijk ook gewoon de knopjes gebruiken. Hij trilt trouwens niet alleen in steady standjes, maar ook in patronen.

Maar het belangrijkste is toch wel dat de pinpointstimulatie die de Lovense Hyphy geeft gewoon heel goed is. En de G-spot vibrator is trouwens óók heel goed.

Ook heeft de Hyphy drie opzetstukjes. Die met het lange flapje vond ik zelf helemaal niks, maar de andere twee opzetstukjes zijn zeker een leuke toevoeging.

Je kan mijn review over de Lovense Hyphy hier lezen.
Of je kan ‘m direct hier kopen.

Satisfyer Twirling Fun

De voorkant van de verpakking van de satisfyer twirling fun De satisfyer twirling fun naast een lipstick, die duidelijk kleiner is.

De Satisfyer Twirling Fun is de goedkoopste pinpointvibrator uit deze post. Juist vanwege de prijs had ik niet hele hoge verwachtingen van deze vibrator, maar dat bleek onterecht. Want de Twirling Fun is echt een goede pinpointvibrator!

De vibraties zijn best wel diep, waardoor de pinpointstimulatie ook extra intens voelt. De tip van deze toy ziet er een beetje eng uit, maar hij voelt echt helemaal prima. En dat voor zo’n leuke prijs!

Je kan mijn review over de Satisfyer Twirling Fun hier lezen.
Of je kan ‘m direct hier aanschaffen.

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

1 Reactie

  1. Als liefhebber van pinpoint heb ik alle Zumio’s. Mijn favoriete Zumio is nog steeds de X-versie.
    Daarnaast heb ik de Hyphy, wat is die leuk!
    Zalo Bess stond nog op mijn lijstje omdat ik gelezen heb dat die beter tegen druk kan.
    Misschien ga ik dan toch beter voor de Satisfyer twirling fun? Of is de Zalo Bess toch nog de moeite waard?

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.