Satisfyer Twirling Fun

22-11-2021

Dat pinpointstimulatie hip is sinds de Zumio, is je vast niet ontgaan. Dus Satisfyer kon natuurlijk ook niet achterblijven en heeft nu ook twee pinpointstimulators. Natuurlijk was ik hier erg benieuwd naar, want ik wil nog steeds ALLE pinpoint sextoys testen. Ik kreeg van Satisfyer zelf de Satisfyer Twirling Fun.

Specs

Materiaal: siliconen, dus helemaal bodysafe
Oplaadbaar: ja
Standjes: 12 standjes, waarvan 5 steady
Waterproof: ja (IPX7)
Verkoopprijs: 28,95 euro, hier te koop bij bol.com
Is ’t wat? Ik vind ‘m leuk, zeker voor dit geld.

De verpakking en de inhoud

De voorkant van de verpakking van de satisfyer twirling fun De binnenkant van de verpakking van de satisfyer twirling fun

Als je vaker mijn Satisfyer reviews hebt gelezen, weet je vast al dat ik de Satisfyer verpakking echt heel tof vind. Dat is bij de Satisfyer Twirling Fun niet anders. De verpakking is lichtroze met blauw en heeft weer zo’n mooie lijnentekening. Het enige jammere vind ik dat de tekeningen altijd echt heel vrouwelijk of mannelijk ogen. Bij deze toy, die vooral bedoeld is om de clitoris mee te stimuleren, zie je dan een duidelijk vrouwelijk gezicht in de tekening. En bij bijvoorbeeld de Satisfyer Men Wand zie je dan heel duidelijk een mannelijk gezicht.

In de verpakking vind je natuurlijk de Satisfyer Twirling Fun zelf, het USB-oplaadkabeltje, de gebruiksaanwijzing en een boekje met informatie over de garantie.

De verpakking heeft zo’n stripje wat er af moet scheuren om ‘m open te maken. Dat is fijn, want dan weet je zeker dat je product echt nieuw is. Maar dat maakt de doos ook net iets minder mooi en fijn om je toy in te bewaren.

Mijn eerste indruk van de Satisfyer Twirling Fun

De satisfyer twirling fun naast een lipstick, die duidelijk kleiner is. De satisfyer twirling fun in de palm van mijn hand.

De Satisfyer Twirling Fun is er in het roze, wit en rood. Ik kreeg de rode versie. En door hoe de tip gevormd is, doet ‘ie me echt een beetje denken aan zo’n duivelsstaartje. Ik vind dat wel een grappige look, maar het ziet er niet direct heel lief uit voor mijn clitoris. Nu ben ik een ervaren pinpointsextoygebruiker (wat een goed woord voor galgje, dit!), maar ik kan me nog heel goed herinneren hoe ik me voelde toen ik de eerste keer een Zumio zag. Die heeft een wat rondere tip en daarvan was ik al bang dat die m’n clitoris pijn zou gaan doen. Dus ik kan me goed voorstellen dat wanneer je nog geen ervaring hebt met pinpoint-toys, dit een beetje kan afschrikken. Wat dus eigenlijk nergens voor nodig is, maar dat moet je maar net weten.

De Satisfyer Twirling Fun is helemaal gemaakt van siliconen. Dat vind ik fijn, want zo kan je ‘m helemaal goed schoonmaken. Er zitten geen vervelende randjes aan waar vuil tussen kan gaan zitten. Onderop zitten twee magneetpuntjes, om ‘m op te laden.

In het midden van het handvatdeel zitten de knopjes om ‘m te bedienen. Een plus- en een minknopje. Met het plusknopje zet je ‘m ook aan en uit.

Het steeltje aan de bovenkant is veel minder flexibel dan ik dacht. Je kan dat wel een heel klein beetje bewegen, maar niet buigen.

De Satisfyer Twirling Fun is echt wel een stille vibrator. Dit is er eentje die je ook prima kan gebruiken als je huisgenoten hebt.

De test van de Satisfyer Twirling Fun

De satisfyer twirling fun De satisfyer twirling fun in mijn hand.

Ja ja, komt ze weer met haar glijmiddelverhaal, ik hoor het je denken. Maar bij een pinpointvibrator is het wel echt aan te raden om glijmiddel te gebruiken. Dit geeft zulke gerichte stimulatie en je clitoris is heel gevoelig. Dus neem ruim. En gebruik wel waterbasisglijmiddel, want siliconenbasisglijmiddel kan siliconen toys aantasten. Oh, en kies het liefst voor een glijmiddel zonder glycerine en parabenen, om irritaties van je vagina te voorkomen. Ja, ook als je het alleen rond je clitoris gebruikt.

Zoals ik al zei, vond ik het puntje van de Satisfyer Twirling Fun er dus een beetje eng uitzien. Maar, zoals ik al dacht, voelt hij gewoon prima. Meer dan prima eigenlijk, want deze pinpointstimulatie voelt echt heel lekker.

De Zumio’s maken een bepaalde beweging, waardoor het net wat anders voelt dan ‘gewone’ vibraties. Maar de Zumio’s hebben ook een heel ander prijskaartje. De Satisfyer Twirling Fun is echt een pinpointvibrator en geen oscillator.

De vibraties van de Satisfyer Twirling Fun voelen goed. Ze zijn redelijk diep en dat vind ik altijd het fijnst voelen. Er zijn vijf steady standjes. Dat klinkt in de eerste instantie super fijn, ik hou nu eenmaal meer van steady standjes dan van vibratiepatronen. Maar er zit niet zo heel veel verschil tussen de opeenvolgende standjes. Er zit natuurlijk wel een heel duidelijk verschil tussen standje één en standje vijf, maar heel weinig verschil tussen standje vier en vijf, of één en twee.

Met zo’n pinpointvibrator is het, als je er nog geen ervaring mee hebt, altijd even zoeken hoe je ‘m het beste gebruikt. De tip van de vibrator moet een beetje bewegingsruimte hebben. Wanneer je ‘m tegen je vulva aandrukt, gaan juist veel vibraties verloren en wordt de stimulatie dus minder. Het meest effectief is ‘ie als je ‘m heel zachtjes tegen of net voor je vulva houdt. Zelf vind ik ‘t het lekkerst voelen als ik de tip van de toy net naast mijn clitoris hou.

De verschillende standjes van de Satisfyer Twirling Fun

Je ziet de achterkant van de satisfyer twirling fun, met de magneetpuntjes. De satisfyer twirling fun, hij ligt schuin.

De steady standjes van de Satisfyer Twirling Fun doen het helemaal voor mij. Ik kan hier vrij gemakkelijk van klaarkomen. Pinpointstimulatie is iets wat heel goed werkt voor mij en deze sextoy doet dat gewoon goed. Niet zo goed als de Zumio, maar dat kan ook niet als je naar het prijsverschil kijkt.

De patronen van de Twirling Fun zijn best wel tof. Er zitten een paar patronen bij die voor mij vrij onvoorspelbaar aanvoelden, en dat is best leuk om mee te spelen. Maar voor mij is dit puur om mee op te warmen of te teasen. Want na een tijdje gaat het gewoon frustrerend voelen. De opwinding bouwt wel op, maar ik kan er niet van klaarkomen, daar heb ik echt die steady stimulatie voor nodig.

Conclusie

Ik vind de Satisfyer Twirling Fun een super leuke pinpointvibrator. Hij stimuleert goed en makkelijk. Ook is ‘ie heel stil in gebruik. Dit is echt de perfecte sextoy als je niet zeker weet of pinpointstimulatie iets voor jou is en je het wel eens wilt uitproberen. Hij voelt niet zo lekker als de Zumio, maar dat is ook geen eerlijke vergelijking. Voor dit bedrag krijg je echt een hele leuke, fijne, goede vibrator.

Je kan de Satisfyer Twirling Fun hier bestellen bij bol.com voor 28,95 euro

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

2 Reacties

  1. Wel een grappig ding om te zien!

    Antwoord
  2. Bedankt voor de review! Er zijn 3 twirlings in plaats van 2 (fun, jou en delight).
    Ik denk dat je nog even bezig bent met testen, Willie.nl heeft er ook 2 en Lovense heeft ook net eentje (Hyphy).

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.