Lovense Hyphy

06-12-2021

Lovense heeft nog maar net de Lovense Dolce uitgebracht, die overigens echt geweldig is, en nu komen ze alweer met een nieuwe vibrator. De Lovense Hyphy. Een pinpointvibrator! Zoals je misschien weet, zie ik het eigenlijk al een missie om alle pinpointvibrators te testen. Ik hou nu eenmaal heel erg van pinpointstimulatie, dus ik ben zo’n beetje van het pinpointpromotieteam! En het leuke van deze Lovense Hyphy is dat je de achterkant ook kan gebruiken als vibrator! Ik kreeg de Lovense Hyphy van Eropartner.

Specs

Materiaal: siliconen en ABS-plastic, dus helemaal bodysafe
Oplaadbaar: ja
Standjes: 7 standjes (voor beide kanten), waarvan 3 steady. Maar via de app nog veel meer mogelijkheden
Waterproof: ja (IPX7)
Verkoopprijs: 109 euro, hier te koop bij bol.com
Is ’t wat? Ja, dubbel lekker!

De verpakking en de inhoud

De lovense hyphy en de verpakking waar je de voorkant van ziet. De achterkant van de verpakking van de lovense hyphy

De Lovense verpakkingen zijn altijd vrij standaard. Een witte doos met foto van de toy op de voorkant en informatie op de achterkant. Saai, maar niks mis mee. Lovense is denk ik ook al zo’n bekend merk, dat ze het echt niet van hun mooie verpakkingen hoeven te hebben.

In de verpakking vind je natuurlijk de Lovense Hyphy zelf, een handige bewaar case voor de sextoy, het USB-oplaadkabeltje, een gebruiksaanwijzing, een quick set-up guide en drie opzetstukjes.

Mijn eerste indruk van de Lovense Hyphy

De lovense hyphy in de bewaarcase, het oplaadkabeltje en de boekjes. De bewaarcase van de lovense hyphy en het oplaadkabeltje.

Deze sextoy is lila. Alle sextoys van Lovense zijn roze of zwart. Of roze met zwart. En dan komen ze nu ineens met een lila vibrator. Waarom, Lovense? Dit is zo niet on-brand!

Nadat ik over de shock van de kleur heen was, werd ik gewoon weer helemaal blij. Want de Lovense Hyphy heeft een super handige case waar je ‘m in kan bewaren. De drie opzetstukjes zitten daar ook in. En dat is niet alleen handig, maar ook echt nodig. Want waar ga je die kleine dingetjes anders bewaren? Ik zou ze zonder deze case al lang kwijt zijn, want zo ben ik. Door de manier waarop de Hyphy in de case ligt, kan je het de magneetjes van de oplader ook aan de buitenkant van de case vastklikken.

Het handvat van de Lovense Hyphy is van siliconen en voelt dus ook lekker glad en zacht (maar stevig) aan. Je kan dit deel ook als vibrator gebruiken en vaginaal inbrengen. De knopjes en de magneetpuntjes zitten ver genoeg richting de top van de Hyphy, zodat je daar geen last van hebt.

De tip van de Lovense Hyphy is van ABS-plastic. Het bolletje bovenop is vrij klein, vergelijkbaar met de eerste Zumio.

Dan zijn er nog drie opzetstukjes, van siliconen. Een bolletje, een bolletje met kleine oortjes en een bolletje met een langwerpig flapje.

De test van de Lovense Hyphy

De lovense hyphy naast een lipstick. De lovense hyphy in mijn hand.

Bij pinpointvibrators krijg je super gerichte stimulatie. Over het algemeen gebruiken mensen dit voor de clitoris, maar je kan natuurlijk ook andere lichaamsdelen stimuleren die jij prettig vind. Ik raad je aan om voldoende glijmiddel te gebruiken, want deze vorm van stimulatie voelt al vrij snel best heftig. Een goed glijmiddel zonder irriterende ingrediënten voor je vagina is Sliquid en dat is nu gelukkig ook weer verkrijgbaar, nadat het langere tijd niet leverbaar was.

De knopjes van de Hyphy zitten vlak bij de tip, dat vind ik ook het prettigst, want daar hou ik een pinpointstimulator graag vast. De stimulatie die de Hyphy geeft is, vind ik echt heel lekker. Het voelt wel al snel vrij intens, maar dat is kenmerkend voor pinpointstimulatie.

De Lovense Hyphy is een pinpointvibrator. De Zumio is een oscillator. Ik weet daar niet voldoende over om dat goed uit te kunnen leggen, maar het heeft te maken met de beweging die, in dit geval, de tip van de toy maakt. Bij de Zumio beweegt die meer heen en weer (sommige modellen bewegen in een ellips) en dat gaat dan net op een andere manier dan de beweging die ‘normale’ vibratie veroorzaakt. Het voelt ook anders. Er kan nog steeds niks op tegen het gevoel van de Zumio, maar deze Hyphy is ook echt heel lekker. Anders, maar super lekker. Dit is echt het soort stimulatie wat het voor mij doet en waar ik makkelijk van klaar kan komen.

De drie steady standjes doen het echt heel goed en kunnen mij zonder problemen een orgasme bezorgen. Dan zijn er nog de patronen. Ik vind patronen bij pinpointstimulators geil maar verwarrend. Ze werken super stimulerend, mijn clitoris raakt gewoon helemaal in de war. Dit is echt een goede masturbatietechniek, trouwens. Je clitoris verwacht een bepaalde stimulatie, en dan gaat het net anders, alsof dat je clitoris even goed wakker schudt en verlangend achter laat. Ik kan van zo’n patroon niet klaarkomen, maar klaarkomen met een steady standje gaat wel weer makkelijker en sneller na opwarmen met zo’n patroon. Het is gewoon wel heel leuk om mezelf even mee te teasen en dan door naar de steady standjes om lekker klaar te komen.

De Lovense app

De lovense hyphy en de gebruiksaanwijzing. De lovense hyphy van voren gezien.

In de Lovense app kan je ook nog allerlei patronen downloaden of zelf maken. Ook kan je je Lovense Hyphy op afstand laten bedienen door iemand. Zelf vind ik dat voor een pinpointvibrator niet zo heel interessant. Je moet zo’n vibrator zelf heel goed vasthouden, precies op de juiste plek, met de juiste druk. Dat iemand anders dan een standje kiest, voegt voor mijn gevoel dan minder toe. Tenzij je dingen doet met edging en orgasm denial, maar anders, nee.

De app is wel handig om meer patronen te ontdekken, want de bediening via de app gaat super makkelijk.

Ook werkt het connecten prima en de connectie vasthouden ook. De Lovense app krijgt echt een dikke voldoende.

De opzetstukjes van de Hyphy

De lovense hyphy en de opzetstukjes De lovense hyphy en het bolletje er op.

Er zijn drie opzetstukjes. Met het bolletje voelt de Hyphy wat liever. Het voelt zachter en ronder (no shit, Sherlock!). De stimulatie is subtieler, maar nog steeds heel lekker. Wanneer je nog niet zo gewend bent aan pinpointstimulatie, is het fijn om hiermee te beginnen.

Het opzetstukje met de twee oortjes is qua formaat voor mij goed om aan beide kanten van mijn clitoris te stimuleren. Maar ik heb dus echt een duidelijke voorkeur voor stimulatie aan de rechterkant van mijn clitoris, dus voor mij voelde dit wat te heftig, maar het was wel leuk om even mee te experimenteren.

Het opzetstukje met het flapje vond ik helemaal niks. Het is vrij lang, waardoor het onhandig is, want de Hyphy zelf is al lang. En het flapt ook wel echt, maar ik vond de stimulatie vrij licht. Ik zou dit opzetstukje niet nog een keer gebruiken.

De achterkant van de Lovense Hyphy

Lovense hyphy De lovense hyphy in mijn hand. Je ziet ook goed de vorm van het handvat.

Dan is er dus nog het handvat van de Lovense Hyphy die je ook als vibrator kan gebruiken. Normaal vind ik zulke dubbele functies altijd een beetje suf. Want, laten we eerlijk zijn, er is altijd één functie waar het om draait, en de tweede functie is over het algemeen op z’n best middelmatig. Ik had dus geen hoge verwachtingen. Wat de verrassing des te groter maakte. Want deze kant doet het dus serieus heel goed.

De vorm van de vibrator kant van de Lovense Hyphy is heel fijn. Mijn G-spot is wel makkelijk te pleasen, maar ook voor G-spots die minder makkelijk zijn dan die van mij denk ik dat deze vorm prettig is. En dan de vibraties! Die zijn dus gewoon écht heel goed. Precies zoals je eigenlijk ook van Lovense zou verwachten. Maar in een handvat zou ik dat dus niet verwachten, dus ik vond het een hele aangename verrassing. Dit is echt een sextoy die je inderdaad prima op twee manieren kan gebruiken. En beide manieren doen het gewoon goed! Dat is vrij uniek.

Conclusie

De Lovense Hyphy is echt een lekkere pinpoint stimulator én een lekkere G-spot vibrator. De app is handig om te gebruiken als je wilt experimenteren met verschillende patronen, maar ook met de knopjes werkt het prima. De stimulatie van beide kanten is echt super lekker. Wat mij betreft is dit weer een hele geslaagde Lovense toy.

Je kan de Lovense Hyphy hier bestellen bij bol.com voor 109 euro

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

3 Reacties

 1. Wat is deze leuk! Weet je of de opzetstukken ook op de Zumio X kunnen?

  Antwoord
 2. English

  Antwoord
  • Dutch

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.