De beste seksspeeltjes voor je G-spot

11-01-2021

De G-spot blijft altijd een beetje mysterieus. Ik krijg denk ik het vaakst vragen over G-spot seksspeeltjes. Iedereen is op zoek naar de G-spot. Of iedereen een G-spot heeft? Ik weet het niet. Maar ik denk dat het altijd leuk is om je lichaam te ontdekken. Op die manier kom je er vanzelf achter of het voor je werkt of niet. Of je ‘m nu vindt of niet. Of je nu squirt of niet.

Ik hou zelf wel erg van G-spot stimulatie. Mijn G-spot heb ik al jaren geleden ontdekt (daar voor dacht ik ook dat ik ‘m niet had, trouwens) en ik geniet heel erg van toys die mijn G-spot stimuleren. Voor mijn G-spot werkt wrijving meestal beter dan vibratie. Ook heb ik gemerkt dat wanneer ik tegelijkertijd mijn G-spot en clitoris stimuleer, ik veel intensere orgasmes krijg. Een blended orgasm wordt dat ook wel genoemd. Dit kan met een duovibrator die daar een goede vorm voor heeft, maar ook met twee losse toys.

In deze post deel ik mijn favoriete G-spot toys met jou. Ik zal deze post natuurlijk steeds aanvullen wanneer ik weer een super fijn nieuw G-spot seksspeeltje tegen kom.

G-spot vibrators

Pillow Talk Sassy

De pillow talk sassy is een mintgroene vibrator met een gebogen kop. De pillow talk sassy in mijn hand.

De Pillow Talk Sassy is echt zo’n fijne toy! Hij is echt niet duur, ziet er cute uit én werkt super goed! Deze vorm is echt heel fijn om je G-spot mee te stimuleren. Ik vind ‘m zelf zonder de vibratie aan te doen ook echt heel fijn, juist door deze vorm. Maar de vibratie is ook heel goed!

Mocht je je G-spot toch niet vinden, dan kan je deze vibrator ook prima gebruiken om je clitoris mee te stimuleren. Ik hou er van!

Lees hier mijn hele review over de Pillow Talk Sassy.
Of bestel ‘m direct hier bij Bol.com, nu voor 37 euro

Tickler Choosy

De tickler sassy is een donkerpaarse vibrator met een gebogen, platte kop. De tickler sassy naast een lipstick.

De Tickler Choosy is een vibrator met echt hele goede vibraties. De vorm is super geschikt om je G-spot mee te stimuleren, maar deze vibrator is ook écht heel fijn om je clitoris mee te stimuleren. Ik vind het altijd fijn als je meerdere dingen met één toy kan doen, vooral als beide opties dan ook echt zo goed zijn!

Je kan mijn hele review over de Tickler Choosy hier lezen.
Of je kan de Tickler Choosy direct hier bestellen bij bol.com, voor 87 euro.

Dame Arc

De dame arc is lichtblauw en heeft een gebogen vorm. De kop heeft een puntje. Dame arc naast een lipstick.

Een vibrator die ook echt ontworpen is om zowel je G-spot als je clitoris heel goed te kunnen stimuleren (niet tegelijkertijd), is de Dame Arc. Dit ontwerp is zo tof! De vibraties hadden van mij wel wat krachtiger gemogen (maar ik ben ook wel veeleisend qua vibraties), maar deze vorm is echt helemaal goed. De kop raakt mijn G-spot echt perfect. En voor mijn clitoris doet hij ook wonderen. Dame is echt een heel tof merk, met originele eigen ontwerpen en ik hou er van.

Je kan mijn hele review over de Dame Arc hier lezen.
Of je kan de Dame Arc direct hier bestellen bij bol.com voor 87 euro.

Swan Wand (large)

De swan wand is roze en ik heb 'm in mijn hand. Het is een grote, dikke vibrator. Hij is een beetje gebogen en de ene kant is duidelijk veel dikker dan de andere kant. Close up van de dikke kant van de swan wand

De Swan Wand is zo’n bijzondere vibrator. Alles wat ik eerder dacht en schreef over vibrators, geldt niet voor de Swan Wand. Dit is de vibrator waardoor ik terug nam dat inwendige vibratie me niet zoveel doet en dat ik niet zo van patronen hou. De vibraties zijn zo indrukwekkend. En de vorm ook. Je kan ‘m aan twee kanten gebruiken (ik ben zelf fan van de grote kant) en het voelt helemaal awesome!

Lees hier mijn hele review over de Swan Wand.
Of bestel ‘m direct hier bij bol.com, voor 88,95

G-spot duovibrators

We-Vibe Nova 2

De we-vibe nova 2 is een donker roze duovibrator met een aparte, ronde vorm. De clitorisstimulator ziet er uit als een deel van een cirkel en het gedeelte om in te brengen is ook gebogen. Het handvat buigt de andere kant op. De we-vibe nova 2 in mijn hand.

Oh, deze duovibrator! De We-Vibe Nova 2 is echt perfect. Je kan het inwendige gedeelte ook nog eens verbuigen, dus hij kan je G-spot eigenlijk niet missen. Het fijne van deze duovibrator (oké, één van de fijne dingen, want alles is fijn aan deze duovibrator) is dat je ‘m ook gewoon kan bewegen, terwijl de clitorisstimulator dan nog steeds tegen je clitoris blijft zitten! En dat is écht heel lekker. De vibraties zijn super goed, hij is makkelijk te bedienen (ook met app) en ik kan echt niet verzinnen wat niet goed zou zijn aan deze vibrator.

De geweldige blended orgasms die je hier mee krijgt zijn echt zo awesome!

Je vind mijn hele review over de We-Vibe Nova 2 hier.
Of je kan de Nova 2 direct hier bestellen bij Easytoys, voor 149 euro

Satisfyer Magic Bunny

De satisfyer magic bunny is paars, het handvat is deels wit. Het is een korte duovibrator met een brede clitorisstimulator. De satisfyer magic bunny in mijn hand. Ik trek de clitorisstimulator naar beneden met mijn duim.

De Satisfyer Magic Bunny is lekker en best wel budget friendly. Ik vond ‘m er eerst een beetje raar uitzien (oké, de Fun Factory Miss Bi ook, want daar is dit gewoon een schaamteloze kopie van), maar deze vorm blijkt dus echt heel efficient. De G-spot zit ook niet zo diep in de vagina, dus een vibrator hoeft echt niet lang te zijn om het juiste plekje te raken. En deze Magic Bunny raakt bij mij zeker het juiste plekje!

De clitorisstimulator is lekker flexibel, dus ook als je de vibrator beweegt, blijft die nog goed zitten. Omdat het inwendige deel aan de onderkant wat dikker is, voelt het niet echt als een kleine vibrator. Ik was aangenaam verrast.

Je leest mijn hele review over de Satisfyer Magic Bunny hier.
Of je kan de Satisfyer Magic Bunny direct hier bestellen bij bol.com, normaal voor 49 euro, maar vaak in de aanbieding.

Vibe Couture Ravish

De vibe couture ravish is een gebogen duovibrator. Het inwendige deel en de clitorisstimulator buigen dezelfde kant op. De vibe couture ravish in mijn hand. Hij ziet er uit als een gespiegelde hoofdletter f.

Nog zo’n duovibrator met een aparte vorm. De Vibe Couture Ravish is zo’n duovibrator waarvan ik ook niet verwacht had dat ‘ie goed zou werken. Maar deze vorm bleek echt perfect te werken voor mij! Mijn G-spot wordt super goed gestimuleerd, en tegelijkertijd mijn clitoris ook nog. Ik kan deze duovibrator hands-free gebruiken als ik mijn benen tegen elkaar klem. Super handig én lekker. Maar het fijnst vind ik om er zachte stootbewegingen mee te maken. De combinatie van wrijving en vibratie doet echt heel veel voor mijn orgasmes!

Je kan mijn hele review over de Vibe Couture Ravish hier lezen.
Of je kan de Vibe Couture Ravish direct hier bestellen bij bol.com voor 60 euro.

G-spot dildo’s

Njoy Pure Wand

De njoy pure wand is een gebogen dildo. Aan de ene kant heeft 'ie een grotere kop dan aan de andere kant. De njoy pure wand in zijn verpakking, met roze zijde.

Deze Njoy Pure Wand is hopelijk zo bekend, dat ik er eigenlijk niks over hoef te zeggen. Dit is dé beste G-spot sextoy. Deze zware rvs dildo stimuleert je G-spot perfect. Zo intens, zo geweldig. Ik hou van de Njoy Pure Wand. Als je ‘m van tevoren even in een bakje warm water legt om ‘m op te warmen, is ‘ie nóg lekkerder!

Je kan mijn hele review en video over de Njoy Pure Wand hier bekijken.
Of je kan de Pure Wand direct hier bestellen op bol.com voor 115 euro.

Le Wand Hoop

De le wand hoop lijkt op de njoy pure wand, maar dan met een paar ribbels in de buurt van de grote kop. De le wand hoop in mijn hand.

Zoals je ziet, lijkt de Le Wand Hoop wel heel veel op de Njoy Pure Wand. En dat maakt het ook niet verrassend dat deze rvs G-spot dildo óók heel goed werkt voor je G-spot.

Lees mijn hele review over de Le Wand Hoop hier.
Of je kan de Le Wand Hoop direct hier bestellen op bol.com voor 115 euro.

Fun Factory Limba Flex Small

De fun factory limba flex s in mijn hand. Je ziet dat het een hele kleine, of korte dildo is. De fun factory limba flex s naast een flesje sliquid sea

Toen ik deze dildo voor het eerst zag, was ik echt teleurgesteld. Hij lijkt zo klein! Niet dat er wat mis is met kleine dildo’s, maar ik hou toch wel van iets meer formaat. Dacht ik dan. Want deze Limbaflex S wist mijn G-spot echt perfect te raken. Deze lengte is echt precies goed, want je G-spot zit nu eenmaal niet zo diep. Met deze dildo hoef je nooit bang te zijn dat je te diep stoot, want met deze lengte kan dat niet. Je kan ‘m ook nog verbuigen, zodat ‘ie precies voor jouw vagina de juiste vorm heeft.

Je kan mijn review over de Fun Factory Limba Flex hier lezen.
Of je kan de Limba Flex S hier bestellen bij Loveware voor 49,90 euro, of hier op bol.com.

Fleshlight Guys Ryan Driller Life-Size Silicone Dildo

De fleshlight guys ryan driller life-size dildo naast een lipstick. Je ziet dat de dildo vrij groot is. De fleshlight guys ryan driller dildo in mijn hand, om te laten zien dat de dildo ook best dik is.

 

Ik ben dus helemaal geen fan van deze realistische look bij seksspeeltjes. Maar hoe goed deze dildo voelt, compenseert echt helemaal voor de look. Sterker nog, ik ben de look van deze Ryan Driller dildo ook gaan waarderen. Omdat ‘ie gewoon echt precies mijn G-spot raakt en dat zó lekker doet! Ryan Driller z’n penis (waar dit dus een exacte kopie van is) heeft echt een heel goed bochtje en een super fijne ribbel bij z’n eikel. Alle ingrediënten om deze dildo een super goede G-spot stimulator te maken.

Je kan mijn review over de Fleshlight Guys Ryan Driller dildo hier lezen.
Of je kan ‘m direct hier bestellen bij Easytoys voor 59,95 euro

Fun Factory Bouncer

De beste seksspeeltjes voor je g-spot

Deze dildo is heel bijzonder. Er zitten drie bewegende ballen in, die je voelt schudden wanneer je er mee stoot. Dat geeft net dat beetje extra, tijdens het gebruik. Een beetje als een soort echo gevoel bij elke stoot.
De vorm is ook echt heel fijn voor je G-spot, en dan heb je ook nog die hobbels. Dit is zo’n dildo die ik altijd fijn vind om te gebruiken, het blijft mijn lievelingetje!

Je kan mijn hele review over de Fun Factory Bouncer hier lezen.
Of je kan de Bouncer direct hier bestellen bij Euphoria voor 69,90 euro, of hier op bol.com.

MOQQA Cliff

De moqqa cliff naast een lipstick De moqqa cliff in de lego everyone is awesome set.

De MOQQA Cliff is een goed voorbeeld van een eenvoudige en goedkope toy, die super goed en effectief is. Deze dildo weet mijn G-spot elke keer met gemak te raken. Meer dan dit heb je eigenlijk niet nodig.
Je kan de achterkant van deze dildo ook gebruiken, die is niet echt geschikt om je G-spot mee te stimuleren, maar het is toch een leuk extraatje.
Hij was een hele tijd niet verkrijgbaar in Nederland, maar nu is ‘ie er gelukkig weer, en nog steeds voor zo’n zacht prijsje. I love it!

Je kan mijn hele review over de MOQQA Cliff hier lezen.
Of je kan de MOQQA Cliff hier bestellen bij Amazon.

Bewegende G-spot toys

Fun Factory Stronic G

De fun factory stronic g is een toy met een gebogen, platte kop. De fun factory stronic g naast een flesje sliquid.

De Stronic G was een toy waar ik even aan moest wennen. Fun Factory noemt deze toy een pulsator, ik vind het een stotende toy. Ik had verwacht dat ik enorme G-spot orgasmes door alleen deze toy zou krijgen. Maar dat was helaas niet het geval. Maar deze toy voelt wel écht heel lekker. En in combinatie met een toy voor mijn clitoris krijg ik echt dé beste orgasmes!

Dus voor mij was het even een kwestie van mijn verwachtingen bijstellen, maar nu ik weet hoe hij voor mij werkt, geniet ik heel erg van deze toy.

Je kan mijn hele review over de Fun Factory Stronic G hier lezen.
Of je kan ‘m direct hier bestellen op bol.com voor 159 euro.

Mae B Pulse Two

De mae b pulse two heeft een gebogen kop. De clitorisstimulator heeft wat weg van een vlindertje. De mae b pulse two in mijn hand.

Dit lijkt een gewone duovibrator, maar de Mae B Pulse Two stoot! Tegen je G-spot. Terwijl ‘ie ook tegen je clitoris trilt. Hij doet het ook echt heel goed. De vorm is prima om je G-spot te raken en de clitorisstimulator is flexibel genoeg om bij veel lichamen ook daar het juiste plekje te raken.

Met deze Pulse Two krijg je ook van die heerlijke blended orgasms. Ik hou echt van de combinatie van beweging tegen mijn G-spot en vibratie tegen mijn clitoris.

Je kan mijn hele review over de Mae Be Pulse Two hier lezen.
Of je kan ‘m direct bestellen hier bij Euphoria voor 129,90.

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

3 Reacties

 1. En zo wordt mijn verlanglijstje weer iets langer 🙂
  Welke ik momenteel heel leuk vind voor de G-spot zijn de Moqqa Cliff, de Fun Factory Stronic G, de Lelo Mona Wave, de Firefly Glass G spot en de Sensual Glass Bibi.

  Antwoord
  • Ik vind het echt heel jammer dat de Moqqa Cliff niet meer te koop is in Nederland.
   De Lelo Mona Wave vind ik trouwens juist helemaal niks! Grappig is dat!

   Antwoord
   • Die Lelo Mona Wave gebruikt ik niet zo vaak, maar ik denk dat het net daarom is dat hij wel werkt (doordat hij iets totaal anders doet dan wat ik gewoon ben) 🙂
    Favoriet zijn die Moqqa Cliff (ik heb spijt dat ik daar geen reserve van gekocht heb voor die prijs!) of een glazen.
    Ik overweeg nog de Lelo Gigi2 te kopen omdat die ongeveer die Moqqa Cliff vorm heeft.
    Aankopen voor dit jaar zullen al zeker die Dame Arc en Tantus G Force zijn, de rest belandt op mijn ‘verlanglijstje’.

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.