Fun Factory Stronic G Pulsator II

19-04-2019

Seks toy review door Tess: Fun Factory Stronic G Pulsator II

De Stronic G was nou echt zo’n seks toy die al een tijdje op mijn verlanglijstje stond. De Stronic serie van Fun Factory is echt awesome en de Stronic G, speciaal voor je G-spot, leek me echt geweldig. Ik kreeg deze Stronic in ruil voor mijn review.

Geen vibrator maar een pulsator

De Stronic G is een pulsator. Geen vibrator dus, want hij trilt niet, maar hij stoot. Ik had lang geleden (één van mijn eerste reviews) al eens over de Stronic Drei geschreven, die werkt hetzelfde. Alleen is de Stronic G natuurlijk speciaal voor de G-spot bedoeld. In dit seksspeeltje zitten magnetische ballen die, wanneer hij aanstaat, heen en weer bewegen. Dit veroorzaakt de stotende beweging. Ik moet zeggen, het is mij zelfs met deze uitleg nog niet helemaal duidelijk hoe het werkt, maar het werkt. En het werkt goed.

Verpakking en de inhoud

Fun factory stronic g pulsator ii Fun factory stronic g pulsator ii

Zoals je inmiddels misschien al weet, hebben alle Fun Factory verpakkingen dezelfde stijl. En dus zit ook deze Stronic G in de bekende Fun Factory verpakking. Ziet er allemaal mooi en netjes uit. In de verpakking vind je, behalve de toy, ook nog een magnetisch USB oplaadkabeltje en de gebruiksaanwijzing.

De looks en specs van de Stronic G

Fun factory stronic g pulsator ii Fun factory stronic g pulsator ii

De Fun Factory Stronic G is gemaakt van medisch siliconen. Helemaal veilig voor je lichaam dus. Het siliconen trekt wel echt veel stof aan, maar als je β€˜m gewoon even afspoelt voor gebruik heb je nergens last van. Hij heeft drie knopjes, een Fun knopje om β€˜m aan en uit te zetten en een plus en min knopje. Hij heeft vier ritmes waarbij hij gewoon in hetzelfde tempo stoot, en vijf ritmes waarbij het tempo varieert. In de gebruiksaanwijzing zie je op welk knopje je moet drukken voor wat, maar zoals altijd bij Fun Factory toys, snap ik dat niet. Ik snap de logica ook niet. Maar in de praktijk druk ik gewoon wat en komt het altijd wel goed.
De Stronic G is waterproof en oplaadbaar. Opladen duurt wel echt heel lang.
Als ik naar de vorm van de Stronic G kijk, krijg ik gelijk het idee dat deze vorm perfect is voor mijn G-spot. Dit is echt een vorm waar mijn G-spot meestal wel blij van wordt.

De test

Fun factory stronic g pulsator ii Fun factory stronic g pulsator ii

Ik was echt super benieuwd naar de Stronic G, of β€˜ie echt zo lekker zou zijn als ik dacht. Ik gebruikte een beetje Sliquid Sassy, want ik hou van Sliquid en glijmiddel maakt sextoys altijd nog lekkerder. Ook leek het me bij deze pulsator wel belangrijk dat β€˜ie gewoon soepel kon bewegen en daar zorgt glijmiddel natuurlijk ook voor. Toen ik de Stronic G de eerste keer gebruikte, was ik er niet gelijk helemaal gek van. Ik kan, met een partner of een dildo, best wel makkelijk klaarkomen van G-spot stimulatie. Met squirt en alles. Ik zou haast zeggen dat ik er een talent voor heb (hee, je kan maar ergens een talent voor hebben, hΓ¨?). Ik had verwacht dat deze Fun Factory pulsator mijn G-spot perfect zou stimuleren en dat ik in no time lag te squirten. Maar dat was dus niet zo.

Geen squirt

Fun factory stronic g pulsator ii Fun factory stronic g pulsator ii

Ik was best een beetje teleurgesteld. Maar ik weet ook dat sommige toys het ook nodig hebben dat je er even aan went, of dat je je verwachtingen wat bijstelt. Mijn verwachtingen waren, achteraf gezien, ook niet helemaal realistisch. Want hoewel mijn G-spot echt makkelijk te stimuleren is, heb ik daar wel altijd best wel wat druk bij nodig. Van zachtjes wrijven krijg ik geen G-spot orgasme. De Stronic G stoot echt wel flink, maar niet hard genoeg voor een G-spot orgasme bij mij.

Test ronde twee

Fun factory stronic g pulsator ii Fun factory stronic g pulsator ii

Met bijgestelde verwachtingen, ging ik voor een tweede testronde. En derde, en vierde, en er volgden er nog veel meer. Want ook al krijg ik geen squirtend G-spot orgasme van de Stronic G, ik vind β€˜m wel echt heel lekker. Ik hou sowieso erg van stotende toys. In mijn vagina doen die mij veel meer dan vibrerende toys. En ik snap dus niet helemaal hoe de knopjes werken, want ik vind het niet logisch, maar ik vind eigenlijk elk standje gewoon heel lekker. Dus het maakt me niet uit. Het is een soort lucky loterij, ik druk gewoon wat en het is altijd prijs. Ik geniet altijd.

Awesome combinatie

Fun factory stronic g pulsator ii Fun factory stronic g pulsator ii

Wat ik echt het aller lekkerst vind met de Stronic G, is om β€˜m te combineren met een goede clitoris vibrator, zoals mijn favoriet, de We-Vibe Tango. Β (Een goedkopere maar ook hele goede mini vibrator is bijvoorbeeld deze amazing Screaming O )De combinatie van het stoten in mijn vagina met de diepe, krachtige vibraties van de Tango op mijn clitoris is echt zo awesome! Dit is echt zo’n gevalletje van: doe mij dit elke avond maar. Je hebt natuurlijk heel veel duovibrators die zowel je vagina als je clitoris stimuleren, maar dit is echt zo anders. Het lijkt wel alsof deze twee sensaties elkaar heel erg versterken. Beiden zijn ze los ook echt lekker, maar samen, echt, wow! Tijdens mijn zoveelste testronde, toen de batterij van de Fun Factory Stronic G midden in mijn test leeg ging (oohh waarom had ik β€˜m niet gewoon opgeladen), viel me dat ineens echt super duidelijk op. Ik bedoel, de We-Vibe Tango is altijd geweldig hoor, maar toen de Stronic G uitviel, merkte ik dus pas hoeveel krachtiger de vibraties van de Tango binnen waren gekomen. Zonder de Stronic G voelde de Tango gewoon ineens even β€˜meh’. Dat was echt een hele rare gewaarwording.

Conclusie

Hoewel de Stronic G dus echt anders was dan ik in de eerste instantie gedacht had en me niet liet squirten, ben ik nu echt fan. Gewoon om even lekker ontspannen te genieten van een fijne, stotende G-spot massage, of om awesome super intense orgasmes te beleven in combinatie met mijn Tango. Als je van stotende toys houdt, dan wil je deze Stronic G. Hij is echt niet goedkoop, maar hij is het wel waard om even voor te sparen.

Je kan de Fun Factory Stronic G hier bestellen bij Bol voor 155 euro

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.